Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neprijatno iskustvo u posti

Taj dan su čini mi se delili socijalnu pomoć ako je bio utorak. To kod nas recimo znači da 80% su romi koji u 6 sati isped pošte koja radi od 9. Nikoga oni ne puštaju preko reda, osnovnu higijenu ne poštuju i dovode pola familije sa sobom. Svesna sam da ovo zvuči jako grubo ali je živa istina. Poznanik mi radi na šalteru i kaže da je užas, pogotovo sad u vreme Corone. Opravdanje za gsn nema, naravno da bi svi trebali biti ljubazni uvek i svugde ali na žalost to nije tako.
2020 04 25
Sreda je bila, u utorak nisam stigla na red iako sam cekala nekoliko sati. A to sto sam sa bebom ovde nikoga nije briga, pre nekoliko nedelja isto sa njim cekam red ispred prodavnice i iza mene se guraju i ulaze preko reda. I ja se iznerviram I pocnem da psujem I odem, odustanem od kupovine. Ako ja mogu da cekam red sa detetom ne vidim zasto drugi ne mogu. Jos me i kritikuju zasto sam povela dete ali gde cu ga kad mi muz nije u zemlji a moji su u izolaciji 28 dana. U gorem sam položaju od penzionera koji su zasticeni ko beli medvedi ali to je vec neka druga tema 😬 Sad posle vasih poruka jedva cekam da mu odem ponovo u postu 😁 Necu se zaliti nadredjenima jer ne zelim da neko izgubi posao zbog mene ali cu se potruditi da zadovoljim sad svoj ego maksimalno. Evo cekam uplatu od muza za par dana i idem u postu. Bila bi fora da mi muz uplati 7€, ovaj bi se prevrnuo sa stolice 😂😂😂
2020 04 25
> Bojanaboka990: > Sreda je bila, u utorak nisam stigla na red iako sam cekala nekoliko sati. A to sto sam sa bebom ovde nikoga nije briga, pre nekoliko nedelja isto sa njim cekam red ispred prodavnice i iza mene se guraju i ulaze preko reda. I ja se iznerviram I pocnem da psujem I odem, odustanem od kupovine. Ako ja mogu da cekam red sa detetom ne vidim zasto drugi ne mogu. Jos me i kritikuju zasto sam povela dete ali gde cu ga kad mi muz nije u zemlji a moji su u izolaciji 28 dana. U gorem sam položaju od penzionera koji su zasticeni ko beli medvedi ali to je vec neka druga tema 😬 Sad posle vasih poruka jedva cekam da mu odem ponovo u postu 😁 Necu se zaliti nadredjenima jer ne zelim da neko izgubi posao zbog mene ali cu se potruditi da zadovoljim sad svoj ego maksimalno. Evo cekam uplatu od muza za par dana i idem u postu. Bila bi fora da mi muz uplati 7€, ovaj bi se prevrnuo sa stolice 😂😂😂 Ma slusaj 😂😂😂Ti si kraljica, ok? Kraljica 😊😊😊😊
2020 04 25
Bojana, ne spuštajte se na isti nivo. Glava gore i ponosno dalje!
2020 04 25
Videcemo u ponedeljak kako ce biti. Idem da saljem pakete, podignem pare I platim racune. Druzicemo se bar sat vremena 😂
2020 04 25
Sve koje ste ucestvovale u ovoj diskusiji, saljem vam ogromno srce 😊❤️❤️❤️❤️
2020 04 25
I mi tebi ❤❤❤😀😄
2020 04 25
💞💞💞☘️☘️☘️
2020 04 25
Javljam se uzivo, iz poste 😂 Gospodin nista lepse, ljubazan ljubazan samo tako. Nije imalo potrebe za stresom danas 🙂
2020 04 27
> Bojanaboka990: > Javljam se uzivo, iz poste 😂 Gospodin nista lepse, ljubazan ljubazan samo tako. Nije imalo potrebe za stresom danas 🙂 Eto, možda i on imao loš dan, mada to nije izgovor. Svi smo pod stresom. Bitno da se bolje osećate.
2020 04 27
1 2