Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

boze me sacuvaj kakvih sve ima

ja sam zbog loseg kvaliteta slike na sajtu trazila da mi posalje na viber, patike jesu bile nosene sto je bilo vidljivo, pa me je zanimalo i stanje djona, nista vise nisam trazila. ne trazim uvek da mi se dodatno slika, pogotovo ne za garderobu, samo pitam da li ima neko ostecenje i to je to... mislim da ako patike nisu imale nikakvo ostecenje na djonu, sta je bio problem da se slika, minut posla... raspitujem se o predmetu koji zelim da kupim, ako je sve u redu sa predmotom, naravno da cu ga kupiti posle raspitivanja, a ako ima neko ostecenje iz tog razloga sam se i raspitivala, necu ga kupiti, jer mi lom ne treba! > jelena2606: > Ja sam vise puta odbila da slikam dodatno.Jedva slikam i da okacim predmet,a dodatne su mi tezak zamor.Zato uvek moze licno ko je nepoverljiv.Skoro sam kupila patike,ne bas jeftine.Clanica mi je ponudila da salje dodatne,rekla sam da ne treba,posto sam znala o kom modelu je rec.A takodje da hoce da me prevari moze da upotrebi i fotosop.Dodatne slike trazim kada mi nije jasno koji je model,kada je losa fotografija i kada znam da neki odredjeni model ima neku slabu tacku pa trazim odredjeni deo da mi se fotografise,jer [po tome vidim koliko je nesto noseno.....Sve u svemu,svako ima svoje uslove,svidjali se nama ili ne,bilo kupovine bilo prodaje.
2020 04 28
mila, da li si citala komentare pre nego sto si postavila svoj? trazila sam sliku patika na viber iz razloga sto je na sajtu los kvalitet slike, pa tako nisam mogla da provalim ni od kog su materijala, ni nista, i u tih 5 slika nije bila slika djona, koja me je takodje zanimala na originalnim sajtovima ne trazim dodatne slike, jer ih ima bas onoliko koliko treba i profi su slikane, svaka tackica se vidi 😉 > Moderna11: > A cemu dodatne slike? Kad vec na sajtu moze da se ubaci 5 slika sto je sasvim dovoljno. Jel i na originalnim sajtovima trazite dodatne slike? > Smatram da svako od nas treba da kad ubacije slike da ih dobro uslika i da se sve vidi na tih 5 slika i kupac i prodavac bi bili zadovoljni 🌸🌸🌸
2020 04 28
A najjace je sto je mucenica rekla da vise ne moze slikati nista... iscedili ste je 😄
2020 04 28
> Moderna11: > A cemu dodatne slike? Kad vec na sajtu moze da se ubaci 5 slika sto je sasvim dovoljno. Jel i na originalnim sajtovima trazite dodatne slike? > Smatram da svako od nas treba da kad ubacije slike da ih dobro uslika i da se sve vidi na tih 5 slika i kupac i prodavac bi bili zadovoljni 🌸🌸🌸 Slazem se. Ja licno nemam problem da slikam, ali kad neko kaze moze slika unutrasnjosti, pa onda a moze jos i djon, a moze jos i pertle, tada vec nije u redu. Neka se napise lepo u jednoj poruci sta sve zeli da vidi, jer stvarno smatram da ni clanice koje prodaju ne treba da sede pored predmeta i cekaju da se traze nove slike i upiti.
2020 04 28
Po meni tražiti slike je OK, nije mi problem da slikam. Nije u redu ne zahvaliti se posle. A što se ove situacije tiče, svako ima pravo da posluje na svoj način. Ne želi da slika, OK, idemo dalje, ništa od saradnje. Vređanje je nepotrebno i nekulturno.
2020 04 28
> AppleRed: > Po meni tražiti slike je OK, nije mi problem da slikam. Nije u redu ne zahvaliti se posle. > A što se ove situacije tiče, svako ima pravo da posluje na svoj način. Ne želi da slika, OK, idemo dalje, ništa od saradnje. Vređanje je nepotrebno i nekulturno. Tako je AppleRed :) U ovom slucaju prodavac je ispostovao potencijalnog kupca time sto je poslao dodatne slike i pruzio informacije o stanju predmeta ali je kupac i dalje bio nepoverljiv. Na mestu ovog prodavca isto bih postupila, odustala bih od saradnje... pogotovo sa kupcem koji ima negativne ocene zbog ne preuzimanja posiljki. A Najsladja mi je sto prvo ispljuje prodavca a zatim ga pozdravi i pozeli mu svako dobro... e takve obozavam. :D :D :D
2020 04 28
> GabiProdaja: > > AppleRed: > > Po meni tražiti slike je OK, nije mi problem da slikam. Nije u redu ne zahvaliti se posle. > > A što se ove situacije tiče, svako ima pravo da posluje na svoj način. Ne želi da slika, OK, idemo dalje, ništa od saradnje. Vređanje je nepotrebno i nekulturno. > Tako je AppleRed :) > U ovom slucaju prodavac je ispostovao potencijalnog kupca time sto je poslao dodatne slike i pruzio informacije o stanju predmeta ali je kupac i dalje bio nepoverljiv. > Na mestu ovog prodavca isto bih postupila, odustala bih od saradnje... pogotovo sa kupcem koji ima negativne ocene zbog ne preuzimanja posiljki. > A Najsladja mi je sto prvo ispljuje prodavca a zatim ga pozdravi i pozeli mu svako dobro... e takve obozavam. :D :D :D 👍
2020 04 28
Ja nikad u zivotu nikoga na sajtu ne bih vredjala na bilo koji nacin..Retardirana osoba? ,da je meni neko to napisao,pa ne znam koji blok bi dobila na bilo kojoj app. Ako ne zeli da slika,kakve to veze ima,ja zato saljem snimak,lakse meni,lakse kupcu. Ima clanica koje cak ne zele na sebi da slikaju,ja slikam ako sam raspolozena,ako nisam,sliku na meni nece dobiti,to je moje pravo.Boze gospode jos postavis temu,sva ljuta 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020 04 28
Sad tek vidim 5 negativnih, pa iskreno ne bih ni ja saradnju sa osobom koja ima toliko negativnih ocena. A tek kad mi se neko obraća sa dušodragamila a pri tom sam dva puta starija.......
2020 04 28
Njeno pravo je iz bilo kog razloga da neće više da slika. Čak i ako je prevarant, verovatno je shvatila da ste je uhvatili. Vaše pravo je zbog toga da odustanete. Nemate pravo nikoga da vređate i očigledno se ne slažete sa svim ovim komentarima jer ste očekivali da Vas ljudi podrže. Ta priča da Vas zanima da li neko imao iskustva sa sličnim, mačku o rep, hteli ste ego svoj da nahranite, a isti taj Vam nedozvoljava da prihvatite korisne savete članica. :")
2020 04 28
Na kraju krajeva, Vi ste ti koji imate nagativne ocene, ima sva prava da odustane.
2020 04 28
Po meni je zaista bitno slikati djon ili stiklu kod obuce. Svi se mi pravimo pametni, da je clanica kupila patike a djon uzasan, svaka od nas bi rekla pa zasto nisi trazila sliku djona? Meni zaista nije tesko da uradim i slikam ono sto kupac zeli. Tako smo svi zadovoljni. Clanica koja je prodavac rekla je nema vise slikanja. Ok, njeno pravo. Medjutim bez ljutnje Vi kao kupac ste upotrebili jako ruzan recnik bez potrebe. To nije pristojno i deluje jako ruzno. Tom prepiskom ste izazvali razocarenje clanica, da ste bili ljubazniji, svako bi Vas mozda razumeo.
2020 04 28
takodje ni vi nemate pravo da meni govorite na sta ja imam pravo, a na sta ne, odakle vam ta ideja da kazete da sam ocekivala da me neko podrzi i da govorite u moje ime? i vase razmisljanje je dogmatskog tipa, pa eto, dali ste sebi mnogo za pravo 😉 > QueenB71: > Njeno pravo je iz bilo kog razloga da neće više da slika. Čak i ako je prevarant, verovatno je shvatila da ste je uhvatili. Vaše pravo je zbog toga da odustanete. Nemate pravo nikoga da vređate i očigledno se ne slažete sa svim ovim komentarima jer ste očekivali da Vas ljudi podrže. Ta priča da Vas zanima da li neko imao iskustva sa sličnim, mačku o rep, hteli ste ego svoj da nahranite, a isti taj Vam nedozvoljava da prihvatite korisne savete članica. :")
2020 04 28
jesam upotrebila ruzan recnik, ali i ona je ruzno postupila, razumela bih ja da sam je vrtela 2,3 dana da mi slika te ovo, te ono, pa okej, dosadi coveku i kaze nema vise slikanja ili sta god drugo, njoj ide valjda u prilog da proda te patike, a ja za svoj novac zelim da znam stanje tih patika, da li vredi kupiti ili ne, jer mi ih ne poklanja da bi mi odgovorila ovako > Esperansa: > Po meni je zaista bitno slikati djon ili stiklu kod obuce. Svi se mi pravimo pametni, da je clanica kupila cipele a djon uzasan, svaka od nas bi rekla pa zasto nisi trazila sliku djona? Meni zaista nije tesko da uradim i slikam ono sto kupac zeli. Tako smo svi zadovoljni. Clanica koja je prodavac rekla je nema vise slikanja. Ok, njeno pravo. Medjutim bez ljutnje Vi kao kupac ste upotrebili jako ruzan recnik bez potrebe. To nije pristojno i deluje jako ruzno. Tom prepiskom ste izazvali razocarenje clanica, da ste bili ljubazniji, svako bi Vas mozda razumeo.
2020 04 28
Otvorili ste javnu temu. I to Vam nisam ja rekla nego moralno načelo. Nije mi zaista namera bila da Vas uvredim, ali očigledno ste se osetili tako, s obzirom na sve Vaše odgovore ovim članicama, pa i meni. Svako dobro. :")
2020 04 28