Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

boze me sacuvaj kakvih sve ima

a zbog cega sam se ukanalila? ja nista nisam sakrila, da li sam ja tu devojku bez razloga uvredila, pa sam se ukanalila? ja se smejem vama, posto vidim da ste gori od 3 zene kad se sastave > Mephisto: > Dosla zena da se ukanali i da joj se svi smeju :D
2020 05 01
Ova vas nikad nece shvatiti. Da, ja kao kupac imam pravo da trazim dodatne slike, kao prodavac imam pravo da odbijem dodatno slikanje ako mi neko dosadi ili onako bez razloga. Sve ostalo u ovom pokusaju saradnje je totalno necivilizovano od strane akice i to je kraj. Ona cak nije sposobna da shvati gde je pogresila, ne bi ni otvarala temu da je shvatila, tako da uciti je nema smisla.
2020 05 01
> TatCat: > Ova vas nikad nece shvatiti. Da, ja kao kupac imam pravo da trazim dodatne slike, kao prodavac imam pravo da odbijem dodatno slikanje ako mi neko dosadi ili onako bez razloga. Sve ostalo u ovom pokusaju saradnje je totalno necivilizovano od strane akice i to je kraj. Ona cak nije sposobna da shvati gde je pogresila, ne bi ni otvarala temu da je shvatila, tako da uciti je nema smisla. Očigledno.
2020 05 01
> TatCat: > Ova vas nikad nece shvatiti. Da, ja kao kupac imam pravo da trazim dodatne slike, kao prodavac imam pravo da odbijem dodatno slikanje ako mi neko dosadi ili onako bez razloga. Sve ostalo u ovom pokusaju saradnje je totalno necivilizovano od strane akice i to je kraj. Ona cak nije sposobna da shvati gde je pogresila, ne bi ni otvarala temu da je shvatila, tako da uciti je nema smisla. Apsolutno se slažem.
2020 05 01
DzoDzo - tvoj odgovor je na tako kulturan i lep nacin dat clanici,da ja prosto ne mogu a da se ne divim. Mislim da je zavrsila karijeru na krpicama , blacenjem prvenstveno same sebe , pa zatim vredjanjem svake clanice sa odgovorom koji joj ne odgovara. Svakom iole pismenom i kulturnom clanu,citajuci sve ovo,jasno je sve.
2020 05 01
@akica45 Moj dobronamerni savet ti je da zatvoris temu. Trazila si odgovor, dobila si od vecine clanica da je trebalo da imas sliku djona. Takodje su svi osudili tvoje uvrede prodavcu, koje si i sama priznala. Svako ima pravo na svoje misljenje pa i ti. Ono sto sam primetila da na uvrede odgovaras uvredom, to ti ne pomaze. Popravki nema, zao mi je sto nisi dobila zeljene patike jer verovatno ne bi bila toliko izrevoltirana . Moj konkretan odgovor na tvoju temu je NE nisam dozivela tako nesto. Ali da, bila sam jako obazriva i ako kupujem od clanice s kojom nisam saradjivala a ne vidim lepo ili su slike mutne, trazim dodatne. To me je verovatno i spasilo od prevare. Da sam na tvom mestu, istog momenta kada bi mi neka devojka rekla nema slike djona, prekinula bih konverzaciju, jer mi ne uliva poverenje. Obe ste pogresile, to sam vec rekla. Bilo bi lepo da obavestis clanicu da se ovolika diskusija vodi oko njenih patika.Neka ona kaze zasto nije slikala djon, najbitniji deo obuce. Ako ne, ja bih kao sto rekoh zatvorila temu.
2020 05 02
u pravu ste, pokusala sam jos danas da obrisem, ali nece, ne znam zbog cega😕 ako nekim slucajem bude videla ovu temu, neka odgovori ako hoce, ali svakako vise nije ni bitno, jer sam ja odustala od kupovine kada sam dobila takav odgovor > Esperansa: > @akica45 Moj dobronamerni savet ti je da zatvoris temu. Trazila si odgovor, dobila si od vecine clanica da je trebalo da imas sliku djona. Takodje su svi osudili tvoje uvrede kupcu, koje si i sama priznala. Svako ima pravo na svoje misljenje pa i ti. Ono sto sam primetila da na uvrede odgovaras uvredom, to ti ne pomaze. Popravki nema, zao mi je sto nisi dobila zeljene patike jer verovatno ne bi bila toliko izrevoltirana . Moj konkretan odgovor na tvoju temu je NE nisam dozivela tako nesto. Ali da, bila sam jako obazriva i ako kupujem od clanice s kojom nisam saradjivala a ne vidim lepo ili su slike mutne, trazim dodatne. To me je verovatno i spasilo od prevare. Da sam na tvom mestu, istog momenta kada bi mi neka devojka rekla nema slike djona, prekinula bih konverzaciju, jer mi ne uliva poverenje. Obe ste pogresile, to sam vec rekla. Bilo bi lepo da obavestis clanicu da se ovolika diskusija vodi oko njenih patika.Neka ona kaze zasto nije slikala djon, najbitniji deo obuce. Ako ne, ja bih kao sto rekoh zatvorila temu.
2020 05 02
Za početak svi treba da naučite da fotografišete i da shvatite da su ovde bitne fotografije na kojima se vidi predmet i njegovi bitni delovi. https://mojekrpice.rs/forum/t/538465/da-li-bi-trebalo-brisati-clanicama-oglase-za-prodaju-obuce-ako-se-ne-vide-donovi Onda treba da se okanete Vibera kao bilo kakvog merila za bilo šta. Sa pravne strane niko vam ne može pomoći ako se prevara nije dogodila na OVOM sajtu. Onako dajete šansu nekome da vas prevari van sajta, plus da kaže da ste njegove privatne podatke izneli u javnost, pa da još dobijete kontra-tužbu. A što se đonova tiče, ja bih tu seču knezova samo tako. https://mojekrpice.rs/forum/t/538465/da-li-bi-trebalo-brisati-clanicama-oglase-za-prodaju-obuce-ako-se-ne-vide-donovi Verujte fotografu, za promenu.
2020 05 02
1 2 3 4 5