Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

boze me sacuvaj kakvih sve ima

a o nacelu kooperacije ne mozemo da govorimo? ah, da nije ovo drzavni organ 😁 takodje i vama, sve najbolje. 😊 > QueenB71: > Otvorili ste javnu temu. I to Vam nisam ja rekla nego moralno načelo. Nije mi zaista namera bila da Vas uvredim, ali očigledno ste se osetili tako, s obzirom na sve Vaše odgovore ovim članicama, pa i meni. Svako dobro. :")
2020 04 29
Da li je moguce da neko u 2020.godini koristi " retardirana osobo" kao uvredu? Em toliko uvredljiv termin sam po sebi, koji se vec 50 godina nigde ne koristi, em koristiti to u negativnom kontekstu, ne mogu da verujem 🤦‍♀️🤦‍♀️
2020 04 29
> Maki_maki: > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. Slazem se.
2020 04 29
😅
2020 04 29
Ovaj sajt je takav da svako moze da vam proda ili ne proda predmet ako ne zeli.Jako je bitna komunikacija ovde. Ovakvi razgovori su jako ruzni ,nemam reci .
2020 04 29
> Moderna11: > A cemu dodatne slike? Kad vec na sajtu moze da se ubaci 5 slika sto je sasvim dovoljno. Jel i na originalnim sajtovima trazite dodatne slike? > Smatram da svako od nas treba da kad ubacije slike da ih dobro uslika i da se sve vidi na tih 5 slika i kupac i prodavac bi bili zadovoljni 🌸🌸🌸 Trazi se dodatna jer je rezolucija slika na sajtu dosta lusa , plus dodajmo na to da ima clanica koje nemaju telefone sa dobrim kamerama pa se kvalitet dodatno smanjuje .. Slazem se sa clanicama da je ovo bilo nepotrebno vredjanje. Pa i da nije htela na kraju krajeva da posalje koja je poenta vredjanja ? Ja sam imala svakakve situacije sa clanicama i posle nekog vremena se covek navikne, poenta je da ako je neko neodgovoran,bezobrazan ,sta god ne znaci da i mi moramo da budemo . Ne kazem da je ova devojka koja nije zelela da posalje slike TO ali pricam generalno . Razumevanje i dobro ponasanje ne kosta nista,a opet nekim ljudima vrlo nedostizno , NAZALOST.
2020 04 29
> Jana13: > > Maki_maki: > > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. > Slazem se. > A ima i masa ljudi koji traze da im slikas svaki ugao, coskic, od gore , od dole, s leva, s desna......(ne kazem da je to ova clanica u pitanju, nego u opsteno) i ne udostoje se da kazu hvala. I meni nekad prekipi da mi isto dodje da kazem ne slikam niti merim vise ista dodatno. 😄 > Opet kazem nista licno. 🌹 Tacno tako,to je najgora sorta. Ja se iscimam da ih dodatno uslikam(ioako mi je na profilu sve uredno slikano) i na kraju ni hvala,al to govori samo o njima.
2020 04 29
ima i takvih, ali ja trazim dodatne slike kada sam zainteresovana da kupim taj predmet, jednostavno zanima me stanje tog predmeta, i ako nije u stanju(po slikama) kako je opisano, odustanem, ako je sve kako treba, kupim ,ne vidim svrhu, zasto neko trazi slike i sve je super, kako je opisano i na kraju odustane > kalina__: > > Jana13: > > > Maki_maki: > > > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. > > Slazem se. > > A ima i masa ljudi koji traze da im slikas svaki ugao, coskic, od gore , od dole, s leva, s desna......(ne kazem da je to ova clanica u pitanju, nego u opsteno) i ne udostoje se da kazu hvala. I meni nekad prekipi da mi isto dodje da kazem ne slikam niti merim vise ista dodatno. 😄 > > Opet kazem nista licno. 🌹 > Tacno tako,to je najgora sorta. > Ja se iscimam da ih dodatno uslikam(ioako mi je na profilu sve uredno slikano) i na kraju ni hvala,al to govori samo o njima.
2020 04 29
A jbt, kad procitam ovo mila, draga... Zeludac mi se okrene. Cepljenje bez potrebe.
2020 04 29
Meni samo nije jasno, sta Vi kao kupci zelite da vidite kada kupujete obucu? Zar nije stanje djona veoma bitno? Meni jeste, sta mi znaci da vidim gornji deo a donji nemam pojma u kakvom je stanju? Ja u ovom slucaju opravdavam trazenje slike djona. Nije to ni ovaj ugao, ni onaj, ni tackica to je devojke kompletna donja povrsina obuce, gde je naglaseno da je nosena. Ne opravdavam kupca zbog vredjanja ali bar nije ispala p... isekla taj deo o vredjanju. Dala je kompletnu prepisku, znaci sebe je svesno ukanalila. Cudno mi je sto verujete da neko nece da slika djon, takodje i zaobidji me, po meni tu nesto ne stima, ni ona bas nije ispala korektna. Pa devojke DJON , cela donja povrsina patika. Sta joj je onda slikala ? Tako da.. moje misljenje da ni jedna ni druga nisu postupile ispravno.
2020 04 29
slazem se sa vama u potpunosti, ja ni u jednom trenutku nisam rekla da je lepo sa moje strane sto sam tu clanicu nazvala retardiranom osobom, ali sam jednostavno pukla kad je rekla da ne moze nista vise da slika, a patike zelis da prodas, pa cekaj malo.. ako je sa djonom bilo sve u redu, sta je bio problem da mi se slika? nisam dokona toliko da smaram clanice da mi salju dodatne slike predmeta koji ne bih kupila...pojedini pisu ona ima pravo da proda ili da ne proda, pa da nije htela da proda, ne bi mi ni odgovorila... uzas > Esperansa > Meni samo nije jasno, sta Vi kao kupci zelite da vidite kada kupujete obucu? Zar nije stanje djona veoma bitno? Meni jeste, sta mi znaci da vidim gornji deo a donji nemam pojma u kakvom je stanju? Ja u ovom slucaju opravdavam trazenje slike djona. Nije to ni ovaj ugao, ni onaj, ni tackica to je devojke kompletna donja povrsina obuce, gde je naglaseno da je nosena. Ne opravdavam kupca zbog vredjanja ali bar nije ispala p... isekla taj deo o vredjanju. Dala je kompletnu prepisku, znaci sebe je svesno ukanalila. Cudno mi je verujte da neko nece da slika djon, takodje i zaobidji me, po meni tu nesto ne stima, ni ona bas nije ispala korektna. Pa devojke DJON , cela donja povrsina patika. Sta joj je onda slikala ? Tako da.. moje misljenje da ni jedna ni druga nisu postupile ispravno.
2020 04 29
i meni isto kad procitam nesto levo od onog sto se trazi, komentar bez potrebe > DzoDzo: > A jbt, kad procitam ovo mila, draga... > Zeludac mi se okrene. > Cepljenje bez potrebe.
2020 04 29
Kao i milodraganje bez potrebe. Nacepise te posteno, a ti njima mila, draga. Klasicno cepljenje, kao sto rekoh.
2020 04 29
Iskreno ja nikad nisam trazila sliku djona djona.Kupujem od proverenih prodavaca obucu i nikada mi niko nije poslao izakan djon,ako je naglaseno da je ostecen,ok posalji mi sliku djona,ovako da ja posebno trazim Nikad.U principu mi je dovoljno tih 5 slika,jednom sam za patike od 12000 sa sajta trazila video,dobila ga i to je to.Ne vidimo ni gore prepisku zbog cega je clanica rekla zaobidji me,zar ne? > Esperansa: > Meni samo nije jasno, sta Vi kao kupci zelite da vidite kada kupujete obucu? Zar nije stanje djona veoma bitno? Meni jeste, sta mi znaci da vidim gornji deo a donji nemam pojma u kakvom je stanju? Ja u ovom slucaju opravdavam trazenje slike djona. Nije to ni ovaj ugao, ni onaj, ni tackica to je devojke kompletna donja povrsina obuce, gde je naglaseno da je nosena. Ne opravdavam kupca zbog vredjanja ali bar nije ispala p... isekla taj deo o vredjanju. Dala je kompletnu prepisku, znaci sebe je svesno ukanalila. Cudno mi je sto verujete da neko nece da slika djon, takodje i zaobidji me, po meni tu nesto ne stima, ni ona bas nije ispala korektna. Pa devojke DJON , cela donja povrsina patika. Sta joj je onda slikala ? Tako da.. moje misljenje da ni jedna ni druga nisu postupile ispravno.
2020 04 29
> ducekuce: > Iskreno ja nikad nisam trazila sliku djona djona.Kupujem od proverenih prodavaca obucu i nikada mi niko nije poslao izakan djon,ako je naglaseno da je ostecen,ok posalji mi sliku djona,ovako da ja posebno trazim Nikad.U principu mi je dovoljno tih 5 slika,jednom sam za patike od 12000 sa sajta trazila video,dobila ga i to je to.Ne vidimo ni gore prepisku zbog cega je clanica rekla zaobidji me,zar ne? > Esperansa: > > Meni samo nije jasno, sta Vi kao kupci zelite da vidite kada kupujete obucu? Zar nije stanje djona veoma bitno? Meni jeste, sta mi znaci da vidim gornji deo a donji nemam pojma u kakvom je stanju? Ja u ovom slucaju opravdavam trazenje slike djona. Nije to ni ovaj ugao, ni onaj, ni tackica to je devojke kompletna donja povrsina obuce, gde je naglaseno da je nosena. Ne opravdavam kupca zbog vredjanja ali bar nije ispala p... isekla taj deo o vredjanju. Dala je kompletnu prepisku, znaci sebe je svesno ukanalila. Cudno mi je sto verujete da neko nece da slika djon, takodje i zaobidji me, po meni tu nesto ne stima, ni ona bas nije ispala korektna. Pa devojke DJON , cela donja povrsina patika. Sta joj je onda slikala ? Tako da.. moje misljenje da ni jedna ni druga nisu postupile ispravno. Devojka s punim pravom trazi dodatne slike, mislim, svi znamo da sajt vrvi od prevaranata i da 1200 pozitivnih ocena i nisu neka sigurnost. Ljudi na razne nacine maskiraju ostecenja ili jednostavno ne navedu. Svaki normalan prodavac kome je u interesu da proda predmet, izaci ce u susret, valjda. Sto se vredjanja tice, slazem se s ostalima, premda je bilo u afektu.
2020 04 30