Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Okretanje fotografija

Znaci ovo je da se poludi vise :( Ne znam zasto ali fotografije nece da rotira , ne znam sta mi je ciniti da ih okrenem da stoje kako terba? Da li se jos nekome ovo desava?
2020 05 02
Evo, tehničko lice je tu da pomogne. Opiši mi ceo proces i reci mi šta koristiš, pa ću ti reći gde je problem. :)
2020 05 02
Ucitam slike, i kad hocu da ih okrenem, on kao okrene, ja snimim, ali kad opet udjem u predmet da vidim jel ok, , slike nisu okrenute i dalje stoje naopako.Koristim Chrome
2020 05 02
Naopako, kao u ogledalu ili u stranu (90 stepeni u odnosu na pravi položaj)? Koje su obično njihove dimenzije i da li ih smanjuješ? Da li su sa fotoaparata ili telefona? U oba slučaja, da li ih kačiš direktno sa memorije eksternog uređaja povezanog za kompjuter, sa tog samog uređaja ili ih prebacuješ na kompjuter, pa onda kačiš?
2020 05 02
Izvini ,molim te, nisam ti se prvo zahvalila sto si mi se javila da pomognes :")
2020 05 02
https://mojekrpice.rs/items/odeca/6027895/svetle-uske-farmerke-sa-zipovima-i-cvetovima Evo npr ove farke, udji da vidis kako neke stoje.Ove sto stoje pravo su kropovane,ove druge kako sam uslikala , tako sam prebacila sa telefona u komp i onda ubacujem na krpice. Ne smanjujem fotke nikada
2020 05 02
I meni isto,danima to radi:(
2020 05 02
Uspela sam da ih namestim kako treba, ovako: kropovala sam malo svaku sliku i tako je sacuvala i sad je uspelo da se unese da stoji kako treba slika. Nadam se da ce uskoro da proradi opcija za rotaciju slika, jer ovo mi jako puno vremena oduzima da svaku fotku kropujem da bih je sajt sacuvao u polozaju kako treba
2020 05 02
Isti slučaj ali ja sam nekako doskočila ,:) naime,pri učitavanju fotografije ja je namerno zarotiram ukrivo i onda kad završi učitavanje ostalih fotografija i kad uđem na oglas,fotografija stoji pravo. Jedino sam tako uspela i verov.ako jednog dana sajt profunkcioniše ti oglasi će onda biti postavljeni naopačke. ,:)
2020 05 02
> simona7: > Isti slučaj ali ja sam nekako doskočila ,:) naime,pri učitavanju fotografije ja je namerno zarotiram ukrivo i onda kad završi učitavanje ostalih fotografija i kad uđem na oglas,fotografija stoji pravo. Jedino sam tako uspela i verov.ako jednog dana sajt profunkcioniše ti oglasi će onda biti postavljeni naopačke. ,:) I ja sad probala tako, funkcionise :D
2020 05 02