Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li izvršiti prodaju

Poštovane članice, zanima me vaše mišljenje. Naime, imam upit članice koja ima oko 160 pozitivnih i 6 negativnih utisaka. Pročitala sam neke od utisaka i svi se tiču jedne stvari, a to je da članica ne podiže pakete ili ima određene izgovore zašto ne uplaćuje novac ili ne podiže paket i slično. Naravno da su tu i onih 160 pozitivnih koji svedoče da ima i dobre saradnje, ali me zanima vaše mišljenje, da li prodati nešto takvoj osobi ili ipak sačekati da se javi neko drugi? Hvala najlepše, Milica :")
2020 05 05
Saradnja isključivo ako uplati pre slanja u dogovorenom (kratkom) roku. (U slučaju da se poslati paket vrati, ne morate ga preuzeti i platiti duplu poštarinu.)
2020 05 05
Samo uz prethodnu uplatu.
2020 05 05
Pre uplate nista!!!
2020 05 05
Prethodna uplata i predmeta i ptt-a. Ja tako radim otpocetka.
2020 05 05
Prvo uplata. I njoj je jasno zbog cega,nema sta da se ljuti.
2020 05 05
Uplata pa slanje, pa si mirna... x-)
2020 05 05
Upravo tako😄
2020 05 05
Uplata unapred,bar dela novca,da ako ne podigne paket,vi niste u minusu sa duplom postarinom. Prosto,sest negativnih za nepodizanje paketa nije mala stvar,a kad se dodaju i guzve u posti i vanredno stanje,nije svejedno. :)
2020 05 05
Hvalaa vam svima puno! Saglasna sam sa svim :") :")
2020 05 07
Ja sam jednom prilikom saradjivala sa clanicom koja je imala 6 negativnih Nisam ni znala da ih ima Pisala mi na viber,poslala sta zeli,trazila racun,uredno uplatila pre slanja,preuzela paket i to je to Kad ja na krpice da ostavim utisal bas se iznenadila za negativne Ali dobro Svakako sto da ne,prodaja da clanicama sa negativnom ocenom,sa uplatom pre slanja
2020 05 07