Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vaš stav o...

Drage,devojke, Da li ste nekada dozivele neprijatnost u vidu neispostovanog dogovora oko kurirske sluzbe kojom je predmet poslat? Naime,clanici sam unapred uplatila novac,lepo je pitala da li salje Pòstexpresom,sto je i potvrdila,da bi mi danas,tek posto je poslala predmet,bez da me predhodno pita,poslala isti drugom kurirskom sluzbom.Naravo,sve bi bilo ok,da mi razlika u postarinama nije 150 dinara.Sa Postexpresom bi bila 150,a sa ovom 290,sto je za mindjusice,priznacete,previše. Pozdrav!
2020 05 07
Da,meni se to desilo vec dva puta i oba puta sam platila po 500din( city expres) a razlicita gramaza je bila i nigde na paketu nije pisala cena postarine i da,nisam bila obavestena da ce biti poslato kurirskom sluzbom ,ocekivala sam post expres..i to iz vise razloga...jer je najjeftiniji,ne moram da budem kuci,imam pet dana fore da podignem u posti,ne moram da se jurim sa kurirom....i bila je razmena u pitanju,znaci cilj je da u svakom smislu prodjem jeftinije ali sam pukla 1000din za dve postarine a realno mogla sam vise od cetiri paketa za tu cifru da saljem ili promim preko post expresa.... Zato od sada naglasavam da zelim da mi se salje samo post expresom,makar cekala na slanje mesec dana i da saljem iskljucivo post expresom jer je najjeftinije i najsigurnije.
2020 05 07
Ako je AKS u pitanju, sve je moguce. Meni je danas stigao pkaet, devojci su rekli da ce kostati 270,. Meni naplatili 430 i pise na onom njihovom racunu da zadrzavaju pravo korekcije ceme nakon provere tezine paketa. Inace i meni najvise odg.i najkorektniji su mi iz post expressa.
2020 05 07
Ja živim u centru grada, i Bex I Aksa mi naplaćuju poštarine i po 450 din.. Kad sam ih pitala čemu tolika poštarina a kupila sam jednu maicu, rekli su mi da je u cenu i uračunat parking.. Zbog centra grada.. Post ehpres mi je za otkup od 600 din, na to dodao još 370 poštarinu.. Ne znam plaćaju li i oni parking , ili me neko zajebava... Pojedinim ovde je u cilju da prodaju predmet pa ih dalje briga kolika je poštarina i odgovara li to kupcu... Ja lično smanjim cenu predmeta ako je poštarina velika a to svakako svako može da uradi...
2020 05 07
> MiciZara: > Ja živim u centru grada, i Bex I Aksa mi naplaćuju poštarine i po 450 din.. > Kad sam ih pitala čemu tolika poštarina a kupila sam jednu maicu, rekli su mi da je u cenu i uračunat parking.. > Zbog centra grada.. > Post ehpres mi je za otkup od 600 din, na to dodao još 370 poštarinu.. Ne znam plaćaju li i oni parking , ili me neko zajebava... > Pojedinim ovde je u cilju da prodaju predmet pa ih dalje briga kolika je poštarina i odgovara li to kupcu... > Ja lično smanjim cenu predmeta ako je poštarina velika a to svakako svako može da uradi... Sokirana sam. Kakav parking??? Bex mi je uzeo pri samom startu ovog vanrednog 400,iako na njihovom sajtu pise 300,rekla...., ali kome 'tuc muc' decacic rece 'nije do njega'... Sledece AKS dva puta, uredno proslo 270 dinara, sto je korektno. Sada vec Post express 200 dinara bez otkupa naravno. Sve donesu na vrata, posto sam citala da neke clanice jure Kurire ispred zgrade. Iskreno ja sam vec pri njihovim pozivima pristojno drska...,ili imam srece, ili ostavljam utisak 'luda, vodi racuna'. 😌🤔
2020 05 07
Kurirske sluzbe su za vreme vanrednog stanja pocele cini mi se lepo da lapaju,ukljucujuci i postexpres....Inace sve zavisi,sta kupujem i koliko sam povoljno prosla.Na osnovu toga gledam i postarinu...Ako ste vec pri kupovini prolisli dosta povoljno,onda su postarine zanemarljive....Mindjuse mogu da budu skupocene,a vi ovde da ih platite veoma povoljno,isto vazi i za ostale predmete..U tom slucaju postarina nema znacaj...
2020 05 07
> SanjaSanny: > > MiciZara: > > Ja živim u centru grada, i Bex I Aksa mi naplaćuju poštarine i po 450 din.. > > Kad sam ih pitala čemu tolika poštarina a kupila sam jednu maicu, rekli su mi da je u cenu i uračunat parking.. > > Zbog centra grada.. > > Post ehpres mi je za otkup od 600 din, na to dodao još 370 poštarinu.. Ne znam plaćaju li i oni parking , ili me neko zajebava... > > Pojedinim ovde je u cilju da prodaju predmet pa ih dalje briga kolika je poštarina i odgovara li to kupcu... > > Ja lično smanjim cenu predmeta ako je poštarina velika a to svakako svako može da uradi... > Sokirana sam. > Kakav parking??? > Bex mi je uzeo pri samom startu ovog vanrednog 400,iako na njihovom sajtu pise 300,rekla...., ali kome 'tuc muc' decacic rece 'nije do njega'... > Sledece AKS dva puta, uredno proslo 270 dinara, sto je korektno. > Sada vec Post express 200 dinara bez otkupa naravno. > Sve donesu na vrata, posto sam citala da neke clanice jure Kurire ispred zgrade. > Iskreno ja sam vec pri njihovim pozivima pristojno drska...,ili imam srece, ili ostavljam utisak 'luda, vodi racuna'. 😌🤔 Ne znam ni sama, zvala sam call centar i tako su mi rekli.. Kao centar grada, vozač ne može da se parkira itd... Uz to svaki put sam izlazila ispred zgrade nije mi na vrata donešen paket.. Kradu sve kurirska službe.. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7b17d29120f1864b06621fce13db117f.jpg) Evo paketa čiji je otkup bio 600 din, eto poštarine do 19 h.. Gramaža 110 gr..
2020 05 07
> xsantipa: > Drage,devojke, > Da li ste nekada dozivele neprijatnost u vidu neispostovanog dogovora oko kurirske sluzbe kojom je predmet poslat? > Naime,clanici sam unapred uplatila novac,lepo je pitala da li salje Pòstexpresom,sto je i potvrdila,da bi mi danas,tek posto je poslala predmet,bez da me predhodno pita,poslala isti drugom kurirskom sluzbom.Naravo,sve bi bilo ok,da mi razlika u postarinama nije 150 dinara.Sa Postexpresom bi bila 150,a sa ovom 290,sto je za mindjusice,priznacete,previše. > Pozdrav! I meni se desio skoro isti slucaj Dve kupovine. Članicama sam naglasila za postexpres i one su potvrdile. Kasnije javljaju obe da su mi drugim službama poslale. Šta reći
2020 05 07
> jelena2606: > Kurirske sluzbe su za vreme vanrednog stanja pocele cini mi se lepo da lapaju,ukljucujuci i postexpres....Inace sve zavisi,sta kupujem i koliko sam povoljno prosla.Na osnovu toga gledam i postarinu...Ako ste vec pri kupovini prolisli dosta povoljno,onda su postarine zanemarljive....Mindjuse mogu da budu skupocene,a vi ovde da ih platite veoma povoljno,isto vazi i za ostale predmete..U tom slucaju postarina nema znacaj... Ne slazem se da cena,koju prodavac dobrovoljno formira,sme da bude alibi za neispoštovan dogovor.
2020 05 07
> Ana2018: > > xsantipa: > > Drage,devojke, > > Da li ste nekada dozivele neprijatnost u vidu neispostovanog dogovora oko kurirske sluzbe kojom je predmet poslat? > > Naime,clanici sam unapred uplatila novac,lepo je pitala da li salje Pòstexpresom,sto je i potvrdila,da bi mi danas,tek posto je poslala predmet,bez da me predhodno pita,poslala isti drugom kurirskom sluzbom.Naravo,sve bi bilo ok,da mi razlika u postarinama nije 150 dinara.Sa Postexpresom bi bila 150,a sa ovom 290,sto je za mindjusice,priznacete,previše. > > Pozdrav! > I meni se desio skoro isti slucaj > Dve kupovine. Članicama sam naglasila za postexpres i one su potvrdile. Kasnije javljaju obe da su mi drugim službama poslale. Šta reći Nista,osim da su pojedinci beskrajno bezobrazni.Kao odgovor sam dobila konstataciju:"Pa mindjuse nisu bile skupe."Kakva drskost! Sta je skupo-vrlo je relativna stvar! Cenu prodavci formiraju dobrovoljno,tako da...
2020 05 07
Postarina je jedno, cena artikla sasvim druga stvar. Kod mene licno nije stvar u novcu vec kurirskoj sluzbi necu da placam vise od onoga sto bi trebalo, odnosno sto je navedeno na njihovom cenovniku. Cak I ako clanice nisu iz nekog razloga mogle, htele..., cekati u redu, korektno bi bilo pitati kupca da li mu slanje privatnim kurirskim sluzbama odgovara ili ne. Takav slucaj je bar bio u mojim saradnjama I bez problema smo se sve dogovorile, tj. pristala sam da mi se posalje AKS-om, odnosno BEX-om. Cesto je razlog izbora Post express -a I masa negativnih iskustava sa ostalim kurirskim sluzbama, koje ne tako retko sve imamo priliku procitati ovde na istom ovom forumu.
2020 05 07
Nisam ni kazala da je alibi.Ali ne mogu da se slozim da se sve mindjuse svrstavaju u isto.Vi ste kazali da je za mindjuse puno.A ja na to,da zavisi kakve su.i koje su...Takodje ima clanova koji nemaju odnos oko kurirskih sluzbi,nisam ni ja imala sve do ovog sajta..Tako da ne mora nuzno da znaci da je neko nekorektan.> xsantipa: > > jelena2606: > > Kurirske sluzbe su za vreme vanrednog stanja pocele cini mi se lepo da lapaju,ukljucujuci i postexpres....Inace sve zavisi,sta kupujem i koliko sam povoljno prosla.Na osnovu toga gledam i postarinu...Ako ste vec pri kupovini prolisli dosta povoljno,onda su postarine zanemarljive....Mindjuse mogu da budu skupocene,a vi ovde da ih platite veoma povoljno,isto vazi i za ostale predmete..U tom slucaju postarina nema znacaj... > Ne slazem se da cena,koju prodavac dobrovoljno formira,sme da bude alibi za neispoštovan dogovor.
2020 05 07
Postexpress vam je svakako poskupeo i najmanji ptt je 200 din.
2020 05 07
Nema vise jeftinih postarina, narocito kod paketa sa otkupom.
2020 05 07
> SanjaSanny: > > MiciZara: > > Ja živim u centru grada, i Bex I Aksa mi naplaćuju poštarine i po 450 din.. > > Kad sam ih pitala čemu tolika poštarina a kupila sam jednu maicu, rekli su mi da je u cenu i uračunat parking.. > > Zbog centra grada.. > > Post ehpres mi je za otkup od 600 din, na to dodao još 370 poštarinu.. Ne znam plaćaju li i oni parking , ili me neko zajebava... > > Pojedinim ovde je u cilju da prodaju predmet pa ih dalje briga kolika je poštarina i odgovara li to kupcu... > > Ja lično smanjim cenu predmeta ako je poštarina velika a to svakako svako može da uradi... > Sokirana sam. > Kakav parking??? > Bex mi je uzeo pri samom startu ovog vanrednog 400,iako na njihovom sajtu pise 300,rekla...., ali kome 'tuc muc' decacic rece 'nije do njega'... > Sledece AKS dva puta, uredno proslo 270 dinara, sto je korektno. > Sada vec Post express 200 dinara bez otkupa naravno. > Sve donesu na vrata, posto sam citala da neke clanice jure Kurire ispred zgrade. > Iskreno ja sam vec pri njihovim pozivima pristojno drska...,ili imam srece, ili ostavljam utisak 'luda, vodi racuna'. 😌🤔 Meni je jedno vreme dobro prolazila fora "jao pusti tu,ra je luda-pazi se" mlzda sam preterala,a mozda sam stvarno luda 🤣😂🤣😅 pa mi vise nisu ni dolazili ,nego samo stigne poruka- nije bila kod kuce pokusaj predaje paketea... A da ne pricam o tome kad sam ih kolima jurila po gradu uzasninuzaaasni
2020 05 07
1 2 3