Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vaš stav o...

> LaReina: > MiciZara, to sa parkingom se desilo i mojoj sestri koja pritom ima svoj parking ispred kuce, rezervisan, otkljuca im rampu svaki put da oni udju i slucajno mi pomene kada sam rekla koliko placam postarinu (200-250din), ona u soku, i sledeci put pita zašto je tolika postarina, oni joj kazu zbog parkinga i ona je rekla da ima svoj parking i da ih svaki put pusti, iz call centra su joj rekli da njima kuriri prijave ako 'plate' parking, tako da je vrlo moguce da kuriri muljaju nešto sa tim 🤔 > Za PE me bas cudi! A sta na primer ako nisi kod kuce i treba da odes do poste da podignes, i u tom slucaju naplacuju parking?! Pri tom, zar nije tolerancija 10min za parking da ne mora da se placa (osim ako ne zivis u extra zoni) 🤗 U mojoj ulici nema parking mesta, ne bar u mom delu... Sve I da ima, svakako oni se ne parkiraju nego stanu a ja preuzmem paket.. Uvek kad pozovu ja sidjem.. Ako me i sačekaju to bude jedan minut.. To za parking mi je rečeno kad sam pozvala njihov kol centar.. A dovoljno je Aksi i Bexy pogledati recenzije i svima je sve jasno...
2020 05 08
> SvetlanaRadic: Ovde vam je sve lepo objasnjeno. https://www.carina.rs/lat/Informacije/FAQ/Stranice/postanskeposiljke.aspx Nema carine na iznose ispod 50 evra, to je PDV. Meni paketi uglavnom prolaze bez otvaranja, ali kad ih otvore na to placam i uslugu otvaranja i pregledanja paketa. Sta god da platim to je strani sajt i oni ne placaju nasim postarima ni kurirskim sluzbama da nam njihove pakete dostavljaju na vrata. Te pakete dostavlja postar ali nije u obavezi da donese na noge, mada to rade kad su manji. U obavezi su da obaveste ceduljicom da je za vas prispela posiljka iz inostranstva. Ono sto se dobija uslugom pracenja posiljke je broj za pracenje kako biste u svakom trenutku znali gde je posiljka. Takve posiljke je gotovo nemoguce ukrasti jer se tacno zna gde su u svakom trenutku i da li su i kada usle u zemlju, dok one bez trackinga kradu jer su bez pracenja. To je prednost koju ste platili. Ako nije tajna sa kog sajta ste narucili da pogledam sta im pise kod shippinga?
2020 05 08
> Esprit21: > > SvetlanaRadic: > Ovde vam je sve lepo objasnjeno. > https://www.carina.rs/lat/Informacije/FAQ/Stranice/postanskeposiljke.aspx > Nema carine na iznose ispod 50 evra, to je PDV. Meni paketi uglavnom prolaze bez otvaranja, ali kad ih otvore na to placam i uslugu otvaranja i pregledanja paketa. > Sta god da platim to je strani sajt i oni ne placaju nasim postarima ni kurirskim sluzbama da nam njihove pakete dostavljaju na vrata. Te pakete dostavlja postar ali nije u obavezi da donese na noge, mada to rade kad su manji. U obavezi su da obaveste ceduljicom da je za vas prispela posiljka iz inostranstva. > Ono sto se dobija uslugom pracenja posiljke je broj za pracenje kako biste u svakom trenutku znali gde je posiljka. Takve posiljke je gotovo nemoguce ukrasti jer se tacno zna gde su u svakom trenutku i da li su i kada usle u zemlju, dok one bez trackinga kradu jer su bez pracenja. To je prednost koju ste platili. > Ako nije tajna sa kog sajta ste narucili da pogledam sta im pise kod shippinga? Hvala puno na informacijama. U pitanju je Killstar, brend alternativne mode
2020 05 08
> AppleRed: > > xsantipa: > > > AppleRed: > > > Dogovor treba da se ispoštuje. Zašto bih kupila majicu od 500 dinara (niti nova, niti specijalna) kad će sa poštarinom biti 900. Ja uvek računam predmet sa poštarinom da znam da li mi se isplati ili ne. > > Bravo!Bas sam na to i mislila kada sam postavila temu. > Naravno, i sad kad bi ostavili utisak, šta bi dali? Ako nije u mogućnosti da šalje PE, nek se javi da kupac može da se odluči hoće li i dalje da kupi predmet ili ne. Ali po meni to treba da se pita. Nebiste verovali čega sam jos načitala od članice,na kraju sam okrenula na šalu,jer žena ne prestaje😂
2020 05 08
> SvetlanaRadic: > > Esprit21: > > > SvetlanaRadic: > > Ovde vam je sve lepo objasnjeno. > > https://www.carina.rs/lat/Informacije/FAQ/Stranice/postanskeposiljke.aspx > > Nema carine na iznose ispod 50 evra, to je PDV. Meni paketi uglavnom prolaze bez otvaranja, ali kad ih otvore na to placam i uslugu otvaranja i pregledanja paketa. > > Sta god da platim to je strani sajt i oni ne placaju nasim postarima ni kurirskim sluzbama da nam njihove pakete dostavljaju na vrata. Te pakete dostavlja postar ali nije u obavezi da donese na noge, mada to rade kad su manji. U obavezi su da obaveste ceduljicom da je za vas prispela posiljka iz inostranstva. > > Ono sto se dobija uslugom pracenja posiljke je broj za pracenje kako biste u svakom trenutku znali gde je posiljka. Takve posiljke je gotovo nemoguce ukrasti jer se tacno zna gde su u svakom trenutku i da li su i kada usle u zemlju, dok one bez trackinga kradu jer su bez pracenja. To je prednost koju ste platili. > > Ako nije tajna sa kog sajta ste narucili da pogledam sta im pise kod shippinga? > Hvala puno na informacijama. U pitanju je Killstar, brend alternativne mode Na sajtu stoji Standard (bez pracenja), Tracked (sa pracenjem) i Express (brza dostava sa pracenjem) i to je sve. Platili ste tracking broj, ne dostavu na ruke a vec sam objasnila zasto. Strani sajt je u pitanju, ne domaci. Dostava nema nikakve veze sa Post ekspresom niti bilo kojom drugom domacom kurirskom sluzbom.
2020 05 09
1 2 3