Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta kada kupac plati i ne da vam podatke za slanje?

Dešava mi se neobična situacija, naime cura je uplatila za svari koje je želela da kupi, odmah na početku sam tražila da mi da adresu. Prepiska je trajala 1 dan, nakon toga je legla uplata i poslata mi je slika uplatnice, ponovo sam je pitala gde da šaljem i odgovora nema. Prošlo 3 dana, cura ne dolazi na sajt. Svakog dana pustim po jednu poruku u nadi da će možda preko mejla dobiti neki signal ali ništa. Na slici uplatnice se bledo nazire neka adresa, ali nejasno je i mogu pogrešno da adresiram. Još čekam u nadi da će se uskoro logovati. Jeste li imali ovakve situacije, baš sam zbunjena :(
2020 06 17
Ja sam imala situaciju da mi je uplaceno u februaru i tek mi se pre neki dan javila devojka da joj posaljem 😂 Sad kad bi mi se desilo to opet, sacekala bih dve nedelje, pa ako se ne javi, uplatila bih nazad pare i poslala sliku uplatnice. Bilo mi je neprijatno iskreno, bez ikakvog objasnjenja da se neko toliko dugo ne javi. Sacekajte jos malo, nadam se da ce se uskoro javiti.
2020 06 17
U banci možete da dobijete sve podatke uplatioca.
2020 06 17
Sačekajte da vam se javi. Možda nije na toj adresi koja je na uplatnici ili ličnoj karti. Ne bih rizikovala sa slanjem napamet.
2020 06 17
Sacekajte - mozda joj je nesto neplanirano isteklo pa ne bi ni mogla da preuzme paket.
2020 06 17
Eto,postoje i takvi kupci koji žele samo da uplaćuju bez da im se išta šalje! ,:) To je izgleda neka nova vrsta kupaca. :') Mada su mi i dalje enigma prodavci koji ne odgovaraju na upite za kupovinu njihovih predmeta! Oglašavaju ali ne žele da išta prodaju. :') Hit!
2020 06 17
Čekaću, ne smem da rizikujem sa adresom koja se jedva nazire. Pošiljka je čeka, kad god se bude javila :")
2020 06 17
Koliko lepo zvuci “čeka je, kad god se bude javila” Pa Vi ste divni ☺️❤️> MirjanaMitrovic: > Čekaću, ne smem da rizikujem sa adresom koja se jedva nazire. Pošiljka je čeka, kad god se bude javila :
2020 06 18