Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Keto dijeta

> srebrna: > Prvi put čujem da u keto nema povrća. > Da li možeš da mi pošalješ neki link, preporuke? > Možda su to one bodybuilder dijete, uh, to nikako nije zdravo :s ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/165abc29f76d25ffb2e2818367e96215.jpg) Pogledaj racunicu npr za ovu "cezar salatu" Koliko UH je iz povrca tj zelenila a koliko iz ostalih sastojaka...a ovde je samo zelenis....Po tome 20-30 gr UH uneses za cas i ostanes gladna. Keto je dijeta...kratkorocna...ne nacin ishrane. Da se razumemo cinjenica je da je povrcr zdravo,ali povrce nije keto...keto su namirnice ss vecim procentom masti. Naucnik nece ti nista faliti da sa keto skines kg...a pisle budes na lchf i slicnim nacinima ishrane. Nemam link jer je sve sto sam napisala rezultat istrazivanja vise izvora i iz iskustva i istrazivanja meni bliskih ljudi koji su bili na keto.
2020 06 28
Ok, nemam nista protiv ali eto, ova salata 7.13 gr UH. Bez ljutnje ali mislim da nisi u pravu kao sto i ti mislis da nisam u pravu :) Ulazak u ketozu je individualan, nije ista kolicina UH za sve. Neko ulazi i sa 50 gr a neko tek sa 20. Keto nije povrce, keto je masnoca, to da, bez premca. Ali isto tako, a sama znas ako si bila u ketozi da kada udjes, nisi vise gladna, jede se najvise 2x dnevno kada si potpuno keto adaptirana a za to treba cca 2 nedelje. Ova salatica je super i zasitice odlicno ako se lepo zamasti maslinovim uljem pa jos majonez :) Gladan ne mozes biti ako mastis. Pa onda popodne rucak, npr. snicla i spanac sa maslacem i salata sa npr. susamom i neces preci 20 gr. Imas super sajt dietdoctor.com
2020 06 28
Sve se slazem...ali za pocetnike dok debelo ne udju u ketozu ne bi trebalo ds se igraju sa povrcem. Ja sam ovu salatu jela kad mi je ketoza bila najjaca nijansa na trakici... Kad neko ko nije u materiji procita i skonta da moze povrce,jede salate i cudi se sto nije u ketozi...Ja sam jela kolace i nisam ispadala iz ketoze,ali znala sam kad smem i koliko,posle puno ucenja i osluskivanja svog organizma. A sad npr pokusavam nedelju dana da udjem u ketozu i ne uspevam zbog sitnih greha tipa velike salate a malo masnoce i slicno. Krece se od osnovnog onog sto sam nabrojala...posle jedno 2 nedelje mozes da se igras ali i tad povrce je ograniceno. Tacno je u ketozi sam na silu jela 2 obroka jer znam da moram i to je najbolja stvsr ove dijete sto nema gladi...mucis se par dana i posle se teras da jedes. 🙂
2020 06 28
> srebrna: > Ok, nemam nista protiv ali eto, ova salata 7.13 gr UH. > Bez ljutnje ali mislim da nisi u pravu kao sto i ti mislis da nisam u pravu :) > Ulazak u ketozu je individualan, nije ista kolicina UH za sve. Neko ulazi i sa 50 gr a neko tek sa 20. > Keto nije povrce, keto je masnoca, to da, bez premca. > Ali isto tako, a sama znas ako si bila u ketozi da kada udjes, nisi vise gladna, jede se najvise 2x dnevno kada si potpuno keto adaptirana a za to treba cca 2 nedelje. > Ova salatica je super i zasitice odlicno ako se lepo zamasti maslinovim uljem pa jos majonez :) > Gladan ne mozes biti ako mastis. > Pa onda popodne rucak, npr. snicla i spanac sa maslacem i salata sa npr. susamom i neces preci 20 gr. > Imas super sajt dietdoctor.com Pogledacu sajt 🙂 Inace primecujem razne keto profile koji su zatrpani povrcem pa pocetnik kad to vidi nasece 1 kg paradajza jer misli da to sme...🙈
2020 06 28
Tablete za mršavljenje - euhealth24.com/sr/drug/xenical-generic Pijem mesec i po dana. Prvi mesec - 4,5kg a drugi mi se cini da ce biti slicno.
2024 04 08
1 2