Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hejtuju i sabotiraju ostale clanice

GabiProdaja Dani88 Petisaa
2020 06 30
@Draganavel1- hajde prvo lepo procitajte sta to sto pisete znaci. Na stranu sta hejtuje znaci u srpskom jeziku!? Vas neko sabotira? I to sve u mnozini. Ne, Vas niko ne mrzi, ne postoji razlog za to. Sabotiranje, pa cemu. Sustinski ste nevazni isto kao i svi mi ostali. Jedina razlika je sto ja imam nesto malo vise saradnji na ovom sajtu od Vas, jedno 250 puta vise i sa mojim kupcima niti sa bilo kim ne komniciram tako ( cak i sa onim koji su izuzetno problematicni). Prema tome promasili ste temu. Vi krsite pravila sajta, za sta ide negativna od administratora. Ponasate se nekorektno prema kupcu, "moze Vam se" da necete da mu prodate ali niste ga udostojili da mu to kazete" i jos su Vam drugi krivi sto su Vam ukazali na problem. Prekjuce ste dosli na sajt i imate "kvalifikovan" stav o tome sta neko radi. Zaista???
2020 06 30
Da ti si dosla ovde da pametujes ko krsi pravila. Izvini nisam te prepoznala. Ti si jedina ovde najpametnija i ajmo svi jedan veliki aplauz za tebe> Petissa: > @Draganavel1- hajde prvo lepo procitajte sta to sto pisete znaci. Na stranu sta hejtuje znaci u srpskom jeziku!? Vas neko sabotira? I to sve u mnozini. > Ne, Vas niko ne mrzi, ne postoji razlog za to. Sabotiranje, pa cemu. Sustinski ste nevazni isto kao i svi mi ostali. Jedina razlika je sto ja imam nesto malo vise saradnji na ovom sajtu od Vas, jedno 250 puta vise i sa mojim kupcima niti sa bilo kim ne komniciram tako ( cak i sa onim koji su izuzetno problematicni). Prema tome promasili ste temu. > Vi krsite pravila sajta, za sta ide negativna od administratora. > Ponasate se nekorektno prema kupcu, "moze Vam se" da necete da mu prodate ali niste ga udostojili da mu to kazete" i jos su Vam drugi krivi sto su Vam ukazali na problem. Prekjuce ste dosli na sajt i imate "kvalifikovan" stav o tome sta neko radi. Zaista???
2020 06 30
@Draganavel1- ponovo promasena tema, međutim nema svrhe sa Vama o tome. Vi jednostavno ne razumete, necete da razumete ili nesto trece. To je svakako problem za administratora.
2020 06 30
Gde god vidim tvoje ime na profilu, tvoji komentari ne vezano za mene nego i za ostale clanove su negativni. Dosla si ovde da prosipas pamet i da mi pricas o pravilima sajta, gde god da udjem ti uporno u negativnom kontekstu prozivas ostale clanice i uvek ti imas nesto da kazes i to negativno. Ocigledno imas neki problem sama sa sobom koji moras da resis jer koliko vidim navikla si da spustas druge da bi uzdigla sebe.> Petissa: > @Draganavel1- ponovo promasena tema, međutim nema svrhe sa Vama o tome. Vi jednostavno ne razumete, necete da razumete ili nesto trece. To je svakako problem za administratora.
2020 06 30
@Draganavel1- ponovo promasena tema. Prestanite da krsite pravila sajta i ne maltretirajte druge clanove spamovima.
2020 06 30
Ti si jedina ovde koja maltretira i proziva javno clanice u negativnom kontekstu ne samo mene,vec i mnogo druge> Petissa: > @Draganavel1- ponovo promasena tema. Prestanite da krsite pravila sajta i ne maltretirajte druge clanove spamovima.
2020 06 30
I tako :') :') uspesno ste prodali haljinu samoj sebi. https://mojekrpice.rs/ivanailic2020-225886 Pocece da pljuste pozitivni utisci i sa drugih Vasih profila :')
2020 06 30
@GabiProdaja- prvu od 6 dostupnih🤣😂. Za one koji ne znaju evo i reklame da se brze proda ostatak, da ne budemo negativni👍☺😅 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e77616b3a97c11449a95fca57e3e71a5.jpg) Reklamiram i druge stvari sa iskljucivo fotkama sa net-a!!? Jer se moze!!! Pa cipelice na forumu o korisnicima mojih krpica, svima nam trebaju cipelice zar ne...bas tu. Jos nekoliko u ispravnom forumu ali nekoliko puta i eto....i to se moze, jer sam negativna!!! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2ede77443f56429f316a7b039eef0a25.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ebbc5c80dfd96d1929546f639c062dfc.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/569d900edbb28d5ab70a2b1bf95cff6c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3cd94b9a53b1ab530876b8205273f99d.jpg)
2020 06 30
Hvala bogu sve sto je na profilu je prodato a ne kao kod nekih koje prodaju glupoati i stoje im oglasi po 5 godina. Bukvalno ne bih uzela ni da mi dajete dzabe. A ovi komentari me ne doticu ni malo jer to govori o vama i o tome koliko ste puni zlobe.
2020 06 30
Prodaju se i cipele/sandale u broju 36, bez slika ali su na snizenju. https://mojekrpice.rs/forum/t/542934/sandale-na-snizenju
2020 06 30
Ja sam sigurna da postajem tvoj idol posto ocigledno si opsednuta sa mnom.> GabiProdaja: > Prodaju se i cipele/sandale u broju 36, bez slika ali su na snizenju. > https://mojekrpice.rs/forum/t/542934/sandale-na-snizenju
2020 06 30
@gabi Da da, baš njih imam gore u scrsh. za sve nas na ovom forumu. Pošto se niko od nas nije dosetio da je bas ovde pravo mesto za reklamiranje i prodaju. Naravno, skretanje teme na nešto šesnaesto, usputne uvrede i tako to su baš ispravan odgovor kada kršiš sva pravila sajta. Mislim svi ćemo baš da se primimo da diskutujemo o mom profilu, koji je irelevantan za ovu temu, kako ne bismo videli slona u staklarskoj radnji. Eh 🤣😂👏👍
2020 06 30
@Draganavel1- apsolutno pravo u cilj, sve ste pogodili. 👏👏👏 Moj ultimativni cilj je fake Balenciaga torba, no name plastične cipele i svakako Blondy haljina, i zato sve ovo komentarišem. Dosadile su mi moje gluposti, pa umesto prave Prade, Gucci, Casadei, Etro ( torbi, cipela, suknji, haljina, kaiševa) ću da pređem na eto baš to što Vi nudite. Kada već postoji potreba da se komentarišu moje gluposti, digresija je zaista funkcionalna. Evo reklamice, pogledajte moje ogavne stvari na oba profila- sve je pravo i original, sve se dodatno slika, dobijete sve info koje vas interesuju. Može ovako?😊😉
2020 06 30
I da negde nema tvoj negativni komentar ovaj sajt bi definitivno propao.> Petissa: > @Draganavel1- apsolutno pravo u cilj, sve ste pogodili. 👏👏👏 Moj ultimativni cilj je fake Balenciaga torba, no name plastične cipele i svakako Blondy haljina, i zato sve ovo komentarišem. > Dosadile su mi moje gluposti, pa umesto prave Prade, Gucci, Casadei, Etro ( torbi, cipela, suknji, haljina, kaiševa) ću da pređem na eto baš to što Vi nudite. Kada već postoji potreba da se komentarišu moje gluposti, digresija je zaista funkcionalna. Evo reklamice, pogledajte moje ogavne stvari na oba profila- sve je pravo i original, sve se dodatno slika, dobijete sve info koje vas interesuju. Može ovako?😊😉
2020 06 30
1 2