Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije mi jasno

Nije mi jasna jedna stvar ovde. Nadjete nesto sto zelite da kupite. Postavite pitanje prodavcu a on se ne javlja. Sto je veoma ruzno. Mislim da oni koji nisu azurni nedelju dana da odgovore treba ih na neki nacin sankionasati
2020 07 02
Neki vise nisu aktivni na profilu. Naprave profil, ne ide, neko ih prevari, odgovaraju na poruke nezainteresovanih kupaca, smuči im se i napuste sajt. Ja ne odgovaram na glupa pitanja, tj. kad neko ne pročita opis. To mi je odmah znak da ne treba da se napinjem sa tom osobom. Tipa stoji brend Orsay i dodje mi pitanje dal su iz Bershke?! Pa, mislim stvarno 😂
2020 07 02
Meni su gore članice koje odgovore i ne pošalju pakete, a imaju pozitivne ocene. Mnogo kupujem na ovom sajtu i svaki 4. paket, ako ne i svaki treći ne bude poslat iako mi kažu da ostavim podatke. Niti se jave niti izmene da je predmet prodat. Od skoro čim mi članica za dva dana ne javi da je poslala ili da ima obaveze i da mora da odloži slanje, ja je otpišem i ne pitam ništa. Ostavljala bih negativne za to, al neću da članice koje kupuju od mene moraju da mi idu kroz utiske i da čitaju razlog negativnih u slučaju da mi ove uzvrate.
2020 07 02
> gothkitty: > Meni su gore članice koje odgovore i ne pošalju pakete, a imaju pozitivne ocene. Mnogo kupujem na ovom sajtu i svaki 4. paket, ako ne i svaki treći ne bude poslat iako mi kažu da ostavim podatke. Niti se jave niti izmene da je predmet prodat. > Od skoro čim mi članica za dva dana ne javi da je poslala ili da ima obaveze i da mora da odloži slanje, ja je otpišem i ne pitam ništa. > Ostavljala bih negativne za to, al neću da članice koje kupuju od mene moraju da mi idu kroz utiske i da čitaju razlog negativnih u slučaju da mi ove uzvrate. To ni meni nije jasno. Ja se izvinjsvam ako ne mogu odmah da slikam ili merim. Možda i bolje što Vam nije uspela saradnja sa takvima.
2020 07 02
> BLINKY-NINKY: > Nije mi jasna jedna stvar ovde. Nadjete nesto sto zelite da kupite. Postavite pitanje prodavcu a on se ne javlja. Sto je veoma ruzno. Mislim da oni koji nisu azurni nedelju dana da odgovore treba ih na neki nacin sankionasati Ljudi imaju i svoj zivot pored Mojih krpica, ko zna sta je razlog. Mozda nemar, a mozda su i u guzvi i nemaju vremena za sajt. Ja uopste ne obracam paznju na to. Ko se javi, javi. E sad, problem su ovi sto su na sajtu non-stop, a ne odgovaraju na poruke, ali opet ko zna sta je razlog, tako da bih ja mozda dva put pitala, pa ako ne odgovore, idem dalje...
2020 07 02
Slazem se🙌🏻 > DoliBlack: > > BLINKY-NINKY: > > Nije mi jasna jedna stvar ovde. Nadjete nesto sto zelite da kupite. Postavite pitanje prodavcu a on se ne javlja. Sto je veoma ruzno. Mislim da oni koji nisu azurni nedelju dana da odgovore treba ih na neki nacin sankionasati > Ljudi imaju i svoj zivot pored Mojih krpica, ko zna sta je razlog. Mozda nemar, a mozda su i u guzvi i nemaju vremena za sajt. Ja uopste ne obracam paznju na to. Ko se javi, javi. E sad, problem su ovi sto su na sajtu non-stop, a ne odgovaraju na poruke, ali opet ko zna sta je razlog, tako da bih ja mozda dva put pitala, pa ako ne odgovore, idem dalje...
2020 07 02
> To ni meni nije jasno. Ja se izvinjsvam ako ne mogu odmah da slikam ili merim. Možda i bolje što Vam nije uspela saradnja sa takvima. Isto.. Ma u pravu ste.
2020 07 02
I mene to mnogo nervira,imao sam dva takva slucaja do sad s tim sto su clanovi aktivni na sajtu.Bezobrazluk.Dok mi ne pukne film pa pocnem da delim negativne zbog toga pa se neka cesu .
2020 07 02
> boutique212: > Neki vise nisu aktivni na profilu. Naprave profil, ne ide, neko ih prevari, odgovaraju na poruke nezainteresovanih kupaca, smuči im se i napuste sajt. > Ja ne odgovaram na glupa pitanja, tj. kad neko ne pročita opis. To mi je odmah znak da ne treba da se napinjem sa tom osobom. Tipa stoji brend Orsay i dodje mi pitanje dal su iz Bershke?! Pa, mislim stvarno 😂 Nekad se neko i zaleti pa ne procita opis lepo 😂 Kao recimo ja 😂 Uvek vodim racuna da procitam opis oglasa kao i opis profila da vidim da li clanica radi razmene recimo ili ne Svide se meni pre par meseci jedne patike toliko,da sam se odmah zaletela da citam opis profila,aha vidim ne pise nista za razmene,rekoh ok ponudicu pa kako bude Proslo par dana clanica ne odgovara ajde da udjem ponovo ja u oglas kad vidim tamo devojka u oglasu lepo napisala da su samo na prodaju,nista ja sta cu stvarno mi bilo neprijatno posaljem poruku,izvinim se za prerhodno pitanje i kupim ih 😍 I saradnja je protekla fantasticno,devojka preljubazna
2020 07 02
Ovde svaka treća osoba ne odgovori uopšte a svaka peta uzme podatke i ne pošalje. Zato kada mi ne odgovore na prvu poruku, više im ni ne pišem. Obično se ispostavi da ih je bolje zaobići za saradnju. Takođe, ima i onih koji biraju kome će prodati predmet pa ne odgovore jer im se ne svidite u startu ili pak za njihov ukus imate premalo utisaka.
2020 07 02
Hvala Vam
2020 07 03
Zdravo svima,pa citam dosta na forumima i nemogu da verujem sta sve pricitam i sta sve ljudi rade,ali eto samo da se osvrnem na ovo nejavljanje pa meni se recimo desava da nedobijem poruke nego moram da udjem na profil pa u razgovore pa tek onda da vidim jer neko pisao i zato se desi da neodgovorim a cula sam da se to desava i drugim clanicama mozda se inbox napuni. Druga stvar su ti famozni utisci, sto ih je vise prodavac je sigurniji, E pa ,ja stojim da to nemora da bude tacno! I nije tacno!!! Tako da eto,mozda pricam i iz licnog iskustva. Robu saljite nakon uplate na racun i nikako drugacije .
2020 07 16
Hvala svima. Iskreno redko ko kupuje kao imate 2 pozitivna. Ma sta vrede pozitivni vazno je valjda kakav ste covek. I onaj od 500000pozitivnih moze da predaje nekog. Nema pravila
2020 07 19
Upravo tako! Zato i kazem da broj pozitivnih utisaka ama bas nista negarantuje!
2020 07 20
Danas dobrog i postenog coveka trazis svecom.!!!
2020 08 01