Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje oglasa

Danima postavljam oglase i danima mi se konstantno brišu, nikada do sada mi se tako nešto nije dešavalo? Da li neko zna o čemu se radi? Unapred hvala.
2020 07 09
Ne postavljas oglase po propisima https://mojekrpice.rs/items/odeca/1717139/nedozvoljeni-predmeti
2020 07 09
Ali to je obuća i odeca, stavim opis kao i uvek što stavljam, jednu sliku sa interneta i ostale uzivo slike mog predmeta, ne razumem, uvek sam tako postavljala i nije bilo nikakvih problema :(
2020 07 09
Draga, sve isto radim kao i do sada, kao i ti sto postavljas svoje predmete, znam odlicno koji su nedozvoljeni oglasi i takve oglase i ne postavljam, ali ovo mi se prvi put ovako nesto desava >:(
2020 07 09
Po pravilima prva slika ne sme da bude sa itnerneta, niti mozaik od tri ili vise slika. Mozda ti se zato brisu ☺️
2020 07 09
Da ,zato ih brise. Meni je brisao stalno dok se nisam opametila. 😆 Ali je nepravda,jer primecujem da ne brise svima vec tako neke koje uzme na zub. Mnoge clanice koriste samo slike sa interneta bez svojih i tako im prolaze oglasi i najpopularniji su... NEPRAVDA!
2020 07 10
Meni su obrisali dva oglasa u kojima trazim predmete, slika jeste sa interneta ali ja drugu nemam i ne znam kako to da resim. Jedino da probam vodenim bojicama da nacrtam jednu vrlo specificnu jaknu Northland Professional koju sam trazila. Bezveze.
2020 07 10
> sanja.vuj: > Meni su obrisali dva oglasa u kojima trazim predmete, slika jeste sa interneta ali ja drugu nemam i ne znam kako to da resim. > Jedino da probam vodenim bojicama da nacrtam jednu vrlo specificnu jaknu Northland Professional koju sam trazila. > Bezveze. Tražite predmete tako što otvorite temu u podforumu tražim; nije dozvoljeno postavljati predmet koji tražite kao oglas (mada su se takvi oglasi pojavljivali i među najpopularnijim predmetima).
2020 07 10
> Mitić81: > Danima postavljam oglase i danima mi se konstantno brišu, nikada do sada mi se tako nešto nije dešavalo? Da li neko zna o čemu se radi? > Unapred hvala. Meni se takođe isto dešava, ne koristim slike sa interneta. Pokušala sam i ubacila iste oglase kod sestre na profil i ponovo su oglasi nestali posle sat,dva? Da li neko ima ovaj problem?
2020 10 23