Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Evo da li sam ja luda ili sta, molim za misljenja

Ja uvek tako kad se spomene neka prevarantkinja u nekoj temi - ja udjem na profil te osobe i pogledam ostale ljude koji su ostavili pozitivne utiske toj osobi. Izmedju ostalog, prosle nedelje je neko ovde na forumu okacio profil koji kaci lazne artikle, krade slike od drugih clanova i naglasava da su originali a nisu... usla sam na profil te osobe i medju pozitivnim utiscima videla ovu clanicu. Pregledala profil sve deluje legitimno ali mi je ipak bilo sumnjivo. Covek nikad ne zna sta ga moze snaci na ovom sajtu, ne kazem da je to uvek slucaj ali ako neko jasno vara ljude na sajtu - onda je malo cudno sto postoje profili koji su im ostavili pozitivne utiske. I to skorasnje
2020 07 16
Kao sto rekoh malo pre vise sam na fejsu ovo zadnjih mesec dana koristim. I nemam jos naviku da gledam i citam utiske, kad sam videla 19 pozitivnih nije mi izgledalo sumnjivo, no nema veze naucicu se 🙄😍
2020 07 16
> JovanovićG.: > Kao sto rekoh malo pre vise sam na fejsu ovo zadnjih mesec dana koristim. I nemam jos naviku da gledam i citam utiske, kad sam videla 19 pozitivnih nije mi izgledalo sumnjivo, no nema veze naucicu se 🙄😍 Ne krivim tebe, ne mozemo da znamo sve prevarante na ovom sajtu - ima previse clanova, narocito novih. Samo eto podelih neko moje vidjenje stvari, u nadi da ce pomoci za sledeci put nekom
2020 07 16
> SvetlanaRadic: > > JovanovićG.: > > Kao sto rekoh malo pre vise sam na fejsu ovo zadnjih mesec dana koristim. I nemam jos naviku da gledam i citam utiske, kad sam videla 19 pozitivnih nije mi izgledalo sumnjivo, no nema veze naucicu se 🙄😍 > Ne krivim tebe, ne mozemo da znamo sve prevarante na ovom sajtu - ima previse clanova, narocito novih. Samo eto podelih neko moje vidjenje stvari, u nadi da ce pomoci za sledeci put nekom Hvala ❤
2020 07 16
Iskreno, ako se gleda na telefonu i to ne najboljem ne vidi se. Meni je reč prodavca bitan faktor, jeste, mogu se tražiti dodatne slike, video, kopati o prodavcu ali zar smo toliko nisko pali!? Koliko god da nešto košta opis predmeta treba da bude tačan i reč prodavca da nešto nije oštećeno. Ps. Zašto bi progutala, zbog cene? Torbu bacite i dajte utisak sa prepiskom i slikama. Sajt vrvi od Dijani i sličnih pa na kraju uvek ispliva da ima više prevarenih samo svi ćute. Zar je sramota biti prevaren ili prevarant?????
2020 07 16
Slažem se da je to mala suma novca, ali ipak ste prevareni i treba da ostavite negativan, sa sve slikama torbe. Sledeći put ta clanica može prevariti nekoga za 2500, a ne 250 din.
2020 07 16
Ja se vodim time ako kazem da je kao novo ne sme jedan koncic da mi viri, ako vidim negde flekicu naglasim, ako fali dugme.kazem, sta znam cist racun duga.ljubav. U svakom slucaju sam naucila posto sam i dosta u grupama u jednoj cak i admin za prodaju, zamenu i poklanjanje da sto vise cutis vise te gaze. A uvek kad neko pita za dodatno slikam svaki ugao bas da ne bi dolazila u ovakve situacije. Tuzno.
2020 07 16
Kada mi je nešto sumnjivo na fotografiji u oglasima, napravim snimak ekrana i uvećam ga i detaljno pregledam. Napisali ste da je druga torba u dobrom stanju. Proknjižite ovo kao da ste drugu torbu platili 250 dinara više. Po meni nije tragično. Ja bih ostavila neutralan utisak (sa kratkim obrazloženjem zbog čega), a ne negativan.
2020 07 16
> REASHOP: > Kada mi je nešto sumnjivo na fotografiji u oglasima, napravim snimak ekrana i uvećam ga i detaljno pregledam. > Napisali ste da je druga torba u dobrom stanju. Proknjižite ovo kao da ste drugu torbu platili 250 dinara više. Po meni nije tragično. Ja bih ostavila neutralan utisak (sa kratkim obrazloženjem zbog čega), a ne negativan. Uz dužno poštovanje, ja se ne slažem da se proknjiži da je druga torba plaćena 500din. Ja prodajem torbe za 300 dinara bez ovakvih oštećenja, čak bez ikakvih oštećenja. Članica je mogla da kupi možda neku drugu torbu onda za 500. Obmana je obmana. O oceni će naravno sama da odluči.
2020 07 16
Realno, prevara je prevara. Reci da je bez ostecenja i dobiti takvu torbu. Ja sam imala identicnu situaciju. Radile smo tada razmenu i poslala mi je torbu, za koju je rekla da je nova, a stigla mi je sa zutim flekama. Verovatno cak od stajanja mozda. Tu smo razmenile negativne ocene i to mi je jedina negativna, ali zato razmene vise ne radim. 😦
2020 07 16
Evo jos jedan primer. Nikad nošene - A djonovi izlizani... Uvek trazite dodatne fotografije, ako ni tad niste zadovoljni, ne odlucujte se na kupovinu. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6183c1a05e0275e80df476bc8d6e74e6.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/377791d21dbe3602c3c5d3b3a5b7d7c7.jpg)
2020 07 17
> JovanovićG.: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2e218464ce1fe0e767efcc19b6f2e0bf.jpg) "To je vazduh u materijalu, a iznutra se od stojanja torbe stvorilo." Stvarno ljudima radi masta... :D Znaci, nova vrsta torbe: u pocetku je obicna, a vremenom postaje vazdusna. :D Majko mila...
2020 07 19
Zašto ne date ocenu prodavcu makar i neutralnu, mada mislim da je za negativnu sa detaljnim opisom i slikama. Ovaj forum ne čitaju svi ali utiske većina. Treba upozoriti druge članice. Pošteni prodavci i kupci ispaštaju zbog ovakvih.
2020 07 19
Pa i meni je to bilo hit prvo nema ostecenja posle se vazduh pojavljuje i fleke od stajanja. Svima treba novac, vecina nas radi da zaradi extra dinar ne zato sto nam je dosadno u zivotu. Uplatila mi je pare za tasnu s toga sam odlucila da joj ne.dajem nikakvu ocenu.
2020 07 19
Tesko se moze osigurati od ovakvih prevaranata, najbolje je traziti iste ili dodatne slike na viber, gde mogu lepo da se uvecaju. Ako prodavac odbije da posalje slike onda je to dodatni znak da nesto nije u redu. Ovde mi je nejasno da neko za sitne novce rizikuje da dobije negativan utisak Sto se tice izlizanih djonova i sama imam cipele koje imaju kozni djon, ukoliko ih je neko probao u radnji cak postoji mogucnost da se veoma brzo i lako djon oguli sto nije nista strasno, tako da je najbolje i tu traziti detaljne dodatne slike
2020 07 19