Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

DAJEM NEGATIVNE

LuuxRoom se juče registrovala i već je izvalila forum i već je policajac.
2020 07 21
Kada je već toliko kulturna i fina onda neka samoukine svoj multi jer vrlo dobro zna da bez dozvole istog Admina koga priziva kao Dodole ne sme da dodoleiše sa dva naloga, samo sa svog.
2020 07 21
Ima nekih ljudi koji vole da se bave coravim poslom, mlate praznu slamu i tako te narodne umotvorine..... Neko vreme ih nema pa se povampire.... :')
2020 07 21
Ajde bolje da cutim,ali ne mogu Sta se bilo koje od nas tice sta drugi rade Sajt ima admina koji treba da radi taj posao,a ne mi Jeste smeta mi,milion puta nesto trazim pa naidjem na preprodavce,tu robu necu Milion puta pogresni tagovi koji mi otezavaju pretragu Pa opet eto preskocim nekako neka ih Otkud ja znam zasto nesto neko radi Mozda zato sto je drzak,bezobrazan A pre ce biti zato sto smo svi u ovoj drzavi u teskoj situaciji,mozda ce nekome bas od te prodate krpice znaciti da kupi lek,hleb detetu,ili ko zna sta jer nema druga primanja I ajde sad mi da se igramo admina svi i delimo negativne koje su inace bez saradnje takodje NEDOZVOLJENE Gledajte bre ljudi svebe i svoja posla Onaj ko je zaduzen na sajtu da radi taj posao ako hoce neka ga radi,ako nece opet njegov problem
2020 07 21
A i multi nalozi su takodje NEDOZVOLJENI Toliko o dozvoljenom i ne dozvoljenom na ovom sajtu
2020 07 21
> ElenaPt: > A i multi nalozi su takodje NE DOZVOLJENI > Toliko o dozvoljenom i ne dozvoljenom na ovom sajtu Nepismeni ste.
2020 07 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/84a65e498bc8a247953c2b0f54487e30.jpg) Koji bezobrazluk pretiti, jer je neko skrenuo paznju da krsite pravila sajta!
2020 07 21
A ti si ustvari Draguljče? Dragoljupče Luxx, kršite i ti i ona i kako bi se lepo reklo, LP iliti Lep pozdrav!
2020 07 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b6fc0bce38b50846deb46c30a7e103d7.jpg) Lepo sam zamolila devojku u ime svih nas. Najmanji problem je negativna ocena. Bitno je od koga je ta ocena, kupca ili admina. Ne od nekoga ko je danas otvorio profil i redom deli negativne ocene!
2020 07 21
Opet televisa presenta obložena maskama. A ti Markirana, treba da te je bar malo sramota predstavljati da se baviš poslom i zanimanjima koje eto u tom trenutku smislis. Ajd provali gde sam ja za dva tri minuta? Ustvari, nemoj da provaljuješ, ti si IT faca, zaista ćeš to uraditi. Sou program. Cuj ti čime se ovde preti. Al si kulturno skrenula pažnju... Ahahahah... Propast cele Srbije i žena u njoj vidi se dovoljno u jednom jedinom postu na nekom sajtu u pod forumu.
2020 07 22
Ja razumem kad neko ima porive da istjera pravdu i kad ne toleriše nepravdu, ali samo sam željela da skrenem pažnju da način na koji se ovde pokušava sprovesti pravda nije pravilan i nije po pravilima sajta. Ne slažem se da se dele negativne, a ako vec imate želju da nesto uradite, nađite, pošaljite link adminu, i biće reseno kad stigne na red. Mnogo bezbolnije. Ovako vidite naletite na lažne inspektore... AU Bože sta sam ja sad pročitala. 😂
2020 07 22
Zar stvarno mislite da bih to uradila bilo kome, ne! Ja sam pisala ne proverenoj osobi koja je mene prvu napala,kao i vecinu! Ocigledno je napravio neko lazan profil da bi ovo radio,zbog toga sam dala sebi za pravo to. I ne treba zaista IT za tako nesto, prosto lokacija, i odakle se prijavila. Ovo mi je najlepsa platforma od svih sajtova,uzivam na ovom sajtu jer i ja kupujem i onda dodje neko i tako brljavi. Zamolila sam devojku lepo,a ako nece ne mora, svako se nosi sa svojom savescu.
2020 07 22
Odavno sam ja rekla da pop treba ovaj sajt da okadi 😎 Kleptomanija, ili raznorazni duševni poremećaji itd itd.. Meni ovo liči na F 22 ili na F22. 8... 😭😎
2020 07 22
Odavno sam ja rekla da pop treba ovaj sajt da okadi 😎 Kleptomanija, ili raznorazni duševni poremećaji itd itd.. Meni ovo liči na F 22 ili na F22. 8... 😭😎
2020 07 22
Lepo sam napisala da ne bih, procitali ste poruku. Ali u trenutku me je zaista to "povredilo" jer nisam nikada imala posla sa takvim osobama. Evo i meni je smesno 😄 kada procitam sta sam napisala, nikada nikoga ne bih povredila, a kamoli zbog ocene negativne, ni ti se to desilo. Izvinjavam se clanici,eto toliko od mene.
2020 07 22
1 2 3 4 5 6 ... 9