Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ste svesne svojih cena??

Odlučim se da kupim neku haljinicu na mojim krpicama, medjutim ugledah jednu koju sam uzela pre jedno godinu dana u H&M , verovali ili ne ovde na sajtu je bila duplo skuplja ali nošena??? I tako sam odustala od kupovine i ostala u čudu... Po Vašem mišljenju, koja je realna cena za nošene stvari, tipa majice, šorc, haljine itd? Nisam pametna!
2020 07 22
Ne smetaju mi te 'naduvane' cene kod pojedinih clanica.. Prosto je, ako mi je skupo necu kupiti, ko sam ja da odredjujem cenu tudjih stvari. Ja se licno trudim da mi budu korektne i iskorigujem kada je neko zaista zainteresovan, ali sto ljudi-sto cudi. 🙃
2020 07 22
Zato je najpametnije otici u radnju i kupiti... > DucaKaca: > Ne smetaju mi te 'naduvane' cene kod pojedinih clanica.. Prosto je, ako mi je skupo necu kupiti, ko sam ja da odredjujem cenu tudjih stvari. > Ja se licno trudim da mi budu korektne i iskorigujem kada je neko zaista zainteresovan, ali sto ljudi-sto cudi. 🙃
2020 07 22
> Mojekrpice69: > Zato je najpametnije otici u radnju i kupiti... > > DucaKaca: > > Ne smetaju mi te 'naduvane' cene kod pojedinih clanica.. Prosto je, ako mi je skupo necu kupiti, ko sam ja da odredjujem cenu tudjih stvari. > > Ja se licno trudim da mi budu korektne i iskorigujem kada je neko zaista zainteresovan, ali sto ljudi-sto cudi. 🙃 Jeste, sada na popustu ima super odeca. Ja sam skoro kupila beli tanji kaput za oko 3000. I to od divnog materijala i bas lepo kroja. Sad polako i kod nas kreću onlajn prodaje i članstva u klubu. Imam Orsay karticu I stalno dobijam popuste i skupljam klub poene. Na krpicama verovatno može da se nadje nešto ako baš tražite ili imate sreću, ali je zaista lakše otiću u radnju, probati i kupiti šta vam se svidja. Ja sam i ovde nalazila neke odlične stvari, ali treba i broj pogoditi 😩 Ali opet, ja smatram da na mom profilu može da se nadje nešto super po baš povoljnoj ceni, jedino što su veličine zaista majušne. Treba naći odgovarajućeg kupca, da im se svidja odeća i da im odgovara veličina 😊 uglavnom sam imala ponovne saradnje ili jedna članica naruči više stvari
2020 07 22
Hmmm...diskutabilno. Na sajtu bas ima svega. ;( A realne cene? Ja npr. teksas sortseve prodajem po 500 nosene, a nove po 650. Znamo svi kolika je cena u buticima. A majice koje sam u New Yorkeru placala po 700 i vise i nisu nosene, cenim po 400. Kazu mlado, ludo. Tako i jeste. Kupovala sam krpice, kao bake brasno u vanrednom stanju. ;) Al svako ima slobodu da predlozi svoju cenu. Samo realnu. ;)
2020 07 22
Ja stavim cene ali uvek izadjem u susret i prihvatim ponudjenu cenu izuzev u slucaju da se bas bas ne isplati prodati po toj ceni Ali cim oglasim znaci vise mi ne treba
2020 07 22
Ja iskreno gledam da stavim povoljne i realne cene, ako znam da neko moze za odredjen novac da kupi novu stvar - necu sigurno toliku cenu staviti na svoje krpice. Markirane stvari su drugacija situacija, ali ima clanica koje uzimaju od mene jer generalno kupuju markirano i zaista dajem po badava cenama - kao kad bi nasle markirano u second hand-u :) ovo ostalo je sve snizeno skoro uvek, i uvek sam otvorena za dogovore i korekcije cena koje su smislene. Ima zaista nekih clanica koje preteruju sa cenama - do te mere da mi nekada deluje da potajno zele da zeznu kupca. Znam par profila koji imaju minimum 500 dinara vece cene za stvari iz radnji gde je sama pocetna cena manja, da ne pricamo o snizenju... ili jednostavno ljudi nemaju osecaj o rangu i kvalitetu odredjenih brendova pa nabiju cene kao da je Zara npr. Sta znam, dosta parametara tu ima. Ja ovde trazim odredjene stvari, retko kad kupujem onako bezveze neke krpice osim ako nisu zaista povoljne :D i veliki sam pobornik second hand-a, izbegavam kupovine u lancima velikih prodavnica. Prosto je to neka stvar do koje mi je stalo iz mnogo razloga... kupujem u tim lancima uglavnom nesto specificno sto mi treba i sto ne mogu bilo gde da nadjem :)
2020 07 22
Kad vidim preterano visoku cenu na sajtu, momentalno mi se ne svidja predmet 😄
2020 07 22
> jacaikaja: > Kad vidim preterano visoku cenu na sajtu, momentalno mi se ne svidja predmet 😄 Otprilike :') :')
2020 07 22
O da! > jacaikaja: > Kad vidim preterano visoku cenu na sajtu, momentalno mi se ne svidja predmet 😄
2020 07 22
Na sajtu sam zbog parfema, pre svega. U pocetku sam dugo bila kupac, pa sam pocela i ja da postavljam parfeme, mahom dekante. Posto sam zaljubljenik u parfeme i imam zelju sto vise da ih probam pomocu dekanata, a verujem da nisam jedni ljubitelj parfema, imam zelju da i drugi parfemski zaljubljenici probaju parfeme koje dekantujem. Cenu dekanta odredjujem ovako (praktican primer): parfem od 100 ml sam platila npr. 8000 din, znaci 10 ml me je kostalo 800 din. Na i tih 800 din dodam 100 din (zaokruzena cena za dekant bocicu i prskalicu; cena bocica koje koristim je 15 din po komadu + cena prskalice 52 din = 67 din, zaokruzujem na 100 din). Cesto sam na ovom sajtu nailazila na, u najmanju ruku, cudne cene dekanata. Primer koji sam zapamtila je dekantovanje parfema Manila Grace Fleur Narcotique: clanica ga je oglasila kao niche parfem (Manila Grace niche?!) i 10 ml tog parfema je prodavala za 1800 din. Tog parfema, koliko znam, i dalje nema kod nas u off line prodaji i ljubitelji parfema ga nabavljaju iz inostranstva. Taj parfem je cesto bio na vecem popustu u Hrvatskoj i Bih. Davno sam ga kupila i cini mi se da sam bocicu od 100 ml platila 40ak evra (davno je bilo, stvarno se ne secam) i mislim da mu je to bila cena bez popusta. Naravno, zapamtila sam nick clanice koja ga je 10 ml tog "niche" parfema prodavala za 1800 din i, normalno, ne pada mi napamet da sa njom saradjujem, iako ima veliki broj parfema koje dekantuje, a koji me interesuju.
2020 07 22
I savet za sve novopecene ljubitelje parfema: "procesljajte" internet, raspitajte se koliko kosta parfem koji vas interesuje, pre nego sto odlucite da kupite dekant. Malo je glupo (u svakom slucaju, meni je glupo) da pomazem nekome ko sa 3-4 prodata dekanta od 10 ml isplati sebi celu bocicu od 100 ml. To mi je nekako bas jadno i dziberski.
2020 07 22
Nemojmo generalizovati. Ima ovde svega od veoma povoljnog do ozbiljno naduvanih cena, a pre svega, ponuda je ogromna. Kupila sam ovde odlične stvari povoljno. One sa nerealno visokim cenama ne kupujem ni ovde, ni u radnjama.
2020 07 22
Imam povoljnog ima i paprenog. Na.primer nesto sto najvise.mrzim je kad.mi neko nametne cenu, na primer prodajem haljinu za 600, i neko dodje i kaze mi vredi 300, znaci prevrnem ocima vidim valjda svoj mozak🤣🤣 Volim na vise da dajem popust i daljem, jednom u dve neselje pravim rasprodaju pa bude sve po 100-300 A da ima ovih sto deru ima, ja licno ne kupujem, skoro sam videla da neka.cura.prodaje.kozmeticki set kaze vrednost 40e, prodaje ga za 3000, ja ga nadjem na Aliju za 9,5 dolara. 🙄
2020 07 22
Ja jesam :D Al sam skromna :D Realno, na sve dajem da se predlozi cena, tako da sam mozda ipak skromna :D
2020 07 22
1 2 3 4