Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

obavestenje o prevarantu

Nema sanse da ce mi vratiti novac, ni pola iznosa a kamoli ceo, to mi je jasno, ali drago mi je da sam obavestila vas ostale da pripazite, nikome ne rastu pare na grani, makar to bilo i 500 dinara , zivimo u Srbiji i znamo svi kako je tesko zaraditi novac, nismo ovde da ga trosimo na budale. Pogotovo ako je neko jos i bezobrazan pa potrosimo i zivce... Hvala vam puno svima na razumevanju, divne ste!
2020 07 29
Ako pogledate profil, piše da su dvoje, jedna iz Niša a prethodni utisak je od blokirane članice Apokalipsograd (D. Jovanović) koja je iz Niša. Radi se definitivno o timu prevaranata, sestre, rođake...
2020 07 29
Posle ovog mislim da odustajem od kupovine na sajtu.
2020 07 30
A kako da je nadjemo moze link od te cure ja nikako ne mogu da je pronadjem od te pravarantice
2020 07 30
> TanjaTiffany85: > A kako da je nadjemo moze link od te cure ja nikako ne mogu da je pronadjem od te pravarantice https://mojekrpice.rs/p-petrovic-208826 ovo je ta od koje sam ja kupila sandale, a u njenim pozitivnim komentarima se nalazi i taj profil Apokalipsa koji je blokiran
2020 07 30
> jovanabakmaz: > > TanjaTiffany85: > > A kako da je nadjemo moze link od te cure ja nikako ne mogu da je pronadjem od te pravarantice > https://mojekrpice.rs/p-petrovic-208826 ovo je ta od koje sam ja kupila sandale, a u njenim pozitivnim komentarima se nalazi i taj profil Apokalipsa koji je blokiran Jao ja sam ovu pitala za ovaj mcm ranac, trazila sam dodatne slike i snimke na whatsapp, odmah posle toga je stavila kao prodato, a normalno moje poruke je iskulirala, nije cak ni napisala u fzn izvini prodala sam loool, cime se ljudi bave sve vise me ni iznenadjuje
2020 07 30
> AnaDjxx: > > jovanabakmaz: > > > TanjaTiffany85: > > > A kako da je nadjemo moze link od te cure ja nikako ne mogu da je pronadjem od te pravarantice > > https://mojekrpice.rs/p-petrovic-208826 ovo je ta od koje sam ja kupila sandale, a u njenim pozitivnim komentarima se nalazi i taj profil Apokalipsa koji je blokiran > Jao ja sam ovu pitala za ovaj mcm ranac, trazila sam dodatne slike i snimke na whatsapp, odmah posle toga je stavila kao prodato, a normalno moje poruke je iskulirala, nije cak ni napisala u fzn izvini prodala sam loool, cime se ljudi bave sve vise me ni iznenadjuje Strasno, ja sam do detalja ispitala je da li postoje greske neke, kaze ne ne ocuvane su, djon je kao nov, fali jedan samo cirkon ali lako se moze namestiti.. Nije se udostojila ni da ih obrise, stigle prljave, neke fleke po njima, djon blatnjav, ma grozno, ni nalik onim slikama koje je postavila na oglas
2020 07 31
Bez ljutnje, meni i na tom oglasu sandale deluju kao krš... https://mojekrpice.rs/items/cipele/6270916/dolce-gabbana-sandale
2020 07 31
> Majda87: > Bez ljutnje, meni i na tom oglasu sandale deluju kao krš... > https://mojekrpice.rs/items/cipele/6270916/dolce-gabbana-sandale Isto sam pomislila kad sam usla na oglas,prva ajd i bozepomozi,ali ostale cetiri su mi bile dovoljne da vidim da su pokidane,iskrzane,popucale
2020 07 31
> Majda87: > Bez ljutnje, meni i na tom oglasu sandale deluju kao krš... > https://mojekrpice.rs/items/cipele/6270916/dolce-gabbana-sandale Takodje, ako sam dobro procitala članica je za ovo platila 4000 dinara samo zato jer su neka marka,a vidi se kad se malo bolje pogleda da je spala boja od nošenja, plus fali taj cirkon, vidi se i donji deo kakav je - bukvano su gnusne. Uglavnom očaj jedan - ja iskreno ne podnosim te tzv.skupe brendove ,ne znam što su skupi i zašto na njih neko baca pare, da li da bi neko mislio da taj isti ima novca,da li je to stvar prestiža, ali iskreno uopšte mi nije žao kad neko bude prevaren jer dati za ovakvu obuću 4000 dinara... je kriminal u današnje vreme.
2020 07 31
Mislim da je članica naučila lekciju na dovoljno bolan način. Mogu se na sajtu naći kvalitetne stvari za pristojan novac ali reći da Vam nije žao što je neko prevaren je meni baš ružno. Može se reći da je bila naivna ali prevara je prevara. Na kraju ispada da je žrtva kriva a ne prevarant. Ovo je moje lično mišljenje i naravno ne mora svako da se slaže.
2020 08 01
Slazem se da sandale i u oglasu izgledaju katastrofa, iznoseno i ofucano. Da su se na poklon davale ne bih pozelela da ih dobijem, ali definitivno svaka roba ima svog kupca. A ovakve prodavacice, sa ovakvim cenama, najbolje prolaze na sajtu sto se tice prodaje.
2020 08 01
I ne samo to, nekako uvek izbegavam prodavce koji za apsolutno svaki predmet svojih oglasa pišu: "divaaan, diiivne preeedivne" kao što je kod te članice slučaj.
2020 08 01
Smatram da to nije "bolan" način. Bolno bi bilo,izvinjavam se, nešto drugo. Možemo dugo raspredati o tome. Bolno je da vidiš ljude koji kopaju po kontejnerima ne bi li našli neki starež, a ne da žalimo nekog ko je pljunuo za robu koju je neko našao pored kontejnera ili na buvljaku, kupio za 200 dinara i našao onog ko će da mu da 4000 dinara za to isto ojađeno čudo. To je za žaljenje u neku ruku i upitno je - kako je moguće da neko sebi dozvoli da padne na te grane? Ali o toj osobi dosta govori to što dodje da se jada po forumu smatrajući da je u pravu a uz to ne vidi da je upala u sistem malograđanštine. Rekla sam nije mi žao u smislu - ako im je toliko stalo do tog markiranog smeća, onda neka to i doživljavaju po cenu da daju za ofucanu robu 4000 dinara (smatram da ako za štroksi cipele da 4000 dinara, moguće da joj nije problem za novac), a za šta bi u nekoj radnji mogla svašta da kupi, ali bitna je marka, da se kaže evo ovo je Dolče, ovo je K.Klajn i slično. Doduše ,te devojke su i muškarci takođe izmanipulisani od ovog trulog i bahatog sistema, koji te kljuka sa svojim robnim markama, kroji ti u glavi smisao lepog, uz sve što se može videti po tv-u,pevaljke, kafanske, puštaju u sred bela dana,devojčice kojima niko ne kaže,izađu na ulicu usred belog dana našminkane kao za večernji provod,... kreiraju mišljenje kako žena treba da izgleda, pa se nažalost neka većina danas našla u grotlu tog ogoljenog shvatanja. Nisi niko ako nemaš Guess, nisi niko ako nemas K.K.. Ako tako razmišljate, ne vi, ali naći će se takvi pa pogledajte malo oko sebe, naći ćete pregršt divnih stvari koje nisu "marka",ali ćete biti unikatni ako ih obučete i neko vas možda i primeti.Ovako ćete biti ..another brick in the wall.Samo treba istraživati.Najlakše je ukucati Guess i evo ga. A naći nešto drugačije,to je problem.
2020 08 01
Zato ponavljam i ti ljudi koji su izmanipulisani lažnim pričama o lažnim markama, kreatora koji zarađuju milijarde, putuju po belom svetu i boli ih briga za bedne kopije japanki Dolče Gabana za koje će neko možda i da se ojadi ne bi li izgledao "prestižno" (mada u ovom slučaju neće biti tako), imaju izbor. Svako ima izbor - da razmišlja svojom glavom. Ako ne, onda izvolite kupujte na Krpicama stvari za 19.000 din.kao što sam negde pročitala. To je taj vrh snobizma. To je ta malograđanština u Srbiji koja ne vidi dalje i ne istražuje. Ali - hej. Takvi ljudi i ne mogu da koračaju dalje. To je njihov vrhunac. Možete se složiti sa mnom ili ne. Odbijam uniformisanje i da mi neko nameće šta ću nositi i kako ću razmišljati. Pozdrav.
2020 08 01