Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Duplirane poruke

Ljudi, ne znam koji je ovo put, nekad posalje 2x, nekad 3x, malopre mi odose 2 ,:( Preko racunara ulazim, o cemu je rec? I dva dana vec mi sajt jedva ucitava, a sa netom je sve u redu. Da dodam, drugi sajtovi, stranice, sve je normalno, samo mk baguju.
pre 15 dana, 23:43
Meni neke slike na tuđim oglasima ne očitava, pa iz više puta moram da ulazim na link. Poruke takođe iz više puta moram da otvaram i utiske duplira, ali šta da se radi. Do sajta je. Valjda će popraviti.
pre 15 dana, 23:52
Bar da znam da nije samo bag kod mene :)
pre 15 dana, 00:22
Meni se to dešava kada mislim da poruka nije otišla, komentar ili tema nije postavljena, predmet nije postavljen, pa kliknem još jednom. Sada sačekam malo pa ako vidim da se ništa ne dešava, onda tek kliknem ponovo. Probajte tako.. Treniramo strpljenje. :')
pre 15 dana, 00:54
Cath, bogami, izgleda da ipak ima neku svrhu ovo dupliranje (da treniram strpljenje) :')
pre 14 dana, 14:44
Isto. Kliknem da postavim komentar i nista, kliknem opet izadje 2x. Kad udjem na oglas ponekad se ne vidi slika pa refreshujem stranicu i bude ok. Primecujem i da sporije radi sajt. Sve ostalo brzo, samo MK nesto odugovlaci.
pre 13 dana, 11:34
I kod mene, jedva učitava oglase i kad krenem da se ulogujem baguje strasno. Mislila sam da je do neta ali nije, sve ostalo radi super.
pre 13 dana, 03:19
Danima vec, ne znam koji je djavo sajtu.
pre 13 dana, 04:08
Pa nema admina da resavaju probleme. Ili ima neko ko se pojavi 1 u 6 meseci. Nasla sam vlasnicu na LinkedIn ali ni ona ne odgovara. Briga ih... kaplje para od reklama i dnevnih poseta, ne moraju da se bave forumom i prevarama.
pre 12 dana, 13:30
I ranije ih nije bilo uopste pa su uveli ovo da nestanu oglasi stariji od 2 godine. Tako da ce valjda i sad da dodju u nekom trenutku, nakratko :)
pre 12 dana, 13:31
UF, postavljam neku jaknu 3x, neko stigne da je i pogleda i ..puf.....ona ispari? :')
pre 11 dana, 10:56
Isto, poslednjih dana iz trećeg puta udajem u poruke, moji predmeti neće da se ucitaju, poruke se skoro sve dupliciraju😁
pre 11 dana, 13:11
Ja ne mogu da postavim predmete...posle pokušaja učitavanja treće slike obrišu mi se i prethodne dve,sve nestane. Ranije mi se dešavalo kad npr sajt baguje da neće da se uopšte učitaju slike tj ni prva slika, a sad učita prve dve normalno a kod treće sve nestane. Prvi put se susrećem s ovim,ne znam da li je do sajta ili možda do mog telefona? Da li se još nekom ovo dešava?
pre 11 dana, 01:35
Ja sam danas ubacivala predmete, stoje, za divno cudo. Doduse, i dalje se dupliraju poruke, kad stavim nesto u listu zelja moram da to uradim bar 2,3x da bi ostalo tamo, ne ucitava sve fotke...
pre 11 dana, 03:53
Poruke redovno duplirane, doduše već sam se navikla na to. 😂
pre 10 dana, 17:15
1 2 Sledeći