Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Malo da se nasmejemo, moze?

Sedim ja sad, listam svoj profil, gledam sta treba da obnovim od oglasa i u tom zanosu naidjem na jednu svoju haljinu koju sam oglasila na prodaju jer mi se ne dopada ni boja ni kroj, i pomislim u sebi: Uuuu, ovo bih mogla da porucim. Gledam cenu, odgovara mi. Gledam velicinu, u super! I skontam da sam htela da kupim od same sebe. Ludo zensko! Da li se i vama desilo slicno? Bas bih volela da cujem i vasa iskustva 😁
2020 10 23
Haha :D :D :D Ne to. Ali cesto mi se desava da pogresno procitam neku rec i uvek mi bude nesto smesno :) to redovno na forumu.
2020 10 23
Verujem ti 😄 Često mi zatreba to što sam nekada prodala, razmenila ili poklonila, pa kupim isto ili slično 😅.
2020 10 23
Meni se desilo par puta da sam prodala i kupila svoje nazad ako neka članica objavi taj moj predmet za prodaju. Grom i pakao :D
2020 10 23
😂😂😂
2020 10 23
Postavila sam pre par meseci 2 stvari, koje nisam nosila, a koje su ispale iznenađujuće fotogenične, ali uprkos tome, jedva su imale preglede, a niko ih nije ni stavio u omiljene! Pokušala sam i sa aukcijama - naravno, ništa! Gledam ih i pitam se kako to da baš nikom ne trebaju, kad su sasvim ok. ... Izbrisah ta dva oglasa i počeh da nosim te dve zapostavljene krpice!
2020 10 24
I ja skoro naletim na prelepu haljinicu koja bi sad mojoj najmladjoj ćerki odgovarala, pa počnem da vraćam film unazad, poznata mi.. i setim se da sam takvu prodala u toj veličini 😃
2020 10 24
Znaci nisam samo ja tako luda 😂. A desilo mi se i da sam zelela da kupim ono sto sam prodala nego nisam uspela da udjem u trag toj odeci. Cirkus. Blago muzu mom sa mnom. 👍
2020 10 24
Meni se desilo da sam prodala jednu suknju za koju iskreno pojma nisam imala ni zasto sam je okacila na profil. Posle nekog vremena shvatim da bi mi ta suknja isla idealno uz par komada koja sam naknadno kupila. Ponudila bih clanici duplo vise da je otkupim nazad, ali, avaj, nisam mogla da setim kojoj clanici sam je i prodala uopste! Povremeno je se setim sa setom.....hahahahaaahahhah..... :')
2020 10 24
A inace i sada mi je pola profila okaceno "nepravedno" tj.zalila bih za pola stvari, ali kad otvorim garderober i vidim onu jadnu sipku koja samo sto nije pukla pod tezinom zgadim se samoj sebi koliko pohlepno kupujem garderobu. ,:)
2020 10 24
Ja cu morati da mužu prenesem deo sa foruma, on misli da sam ja jedinstven slučaj 😂 Sad mi je lakše 🙄 Da me grize savest što kupujem, istina, ali kad vidim nesto jeftino da mi se svidi, teško se obuzdam.
2020 10 24
Ja rasprodajem preostalu garderobu iz ormara jer ne mogu sve da preselim, neke stvari bih i zadržala jer su preeedobre! Redovno kad se neko javi pa traži popust moram da objašnjavam da je to potpuno novo i divno, lepo, mekano i da bi ja to ponovo kupila. ,:)
2020 10 24
Kod mene je redovna pojava da se pokajem što sam prodala nešto 😂😂😂.
2020 10 24
Hahhaha, odlicna tema, bas sam se nasmejala 😂🤗
2020 10 25
> marijana24: > Meni se desilo par puta da sam prodala i kupila svoje nazad ako neka članica objavi taj moj predmet za prodaju. Grom i pakao :D :) Sjajno :) :')
2020 10 27