Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Spaljivanje ranice na grlicu materice

> jacaikaja: > Čitala sam davno o toj metodi, tako su lečili dame na dvoru. > Maligne promene na mekim tkivima dojke, mozga.. se leče stavljanjem zasiljenog čena belog luka u uvo, tako se tope tumori i sve kancerogeno izlazi preko limfnih kanala. Drži se preko noći kroz duži period i ne smrdite na beli luk kad obrišete usnu školjku. Uvećane limfne žlezde na pazuhu i vratu se takodje smanje, tj nestanu na ovaj način. Pisala sam već o tome, ali nije naodmet opet pisati, možda neko pročita. Srebrnom vodom možete izlečiti izrasline na glasnim žicama. Ako ste dugo promukli, to je znak da imate taj problem. Grgljate i popijete po gutljaj više puta u toku dana.
2020 11 18
koliko se to duboko stavlja u uho, mislim taj beli luk. Koliko dana traje taj tretman.
2020 11 18
U slučaju većih izraslina, koristi se duže vreme, recimo 3 meseca. Trebalo bi pratiti umanjenje na UZ. Za otečene žlezde par dana uglavnom. Mojoj ćerki je npr.pomoglo jednu noć kad je stavila, ali bila je 1 cm otprilike uvećana. Zašilji se otprilike pola čena ili 1/3 (ima jako malih, a ima i velikih, te zavisi) i stavi da upadne jednim delom, da lepo može da stane, da ne ispada. I namaže se masnija krema na kožu, zbog iritacije.
2020 11 19
1 2