Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako vam ide prodaja ovih dana? :)

Za suknju iz ove teme, dajem 10% popusta ko se javi! x-) ,:)
2020 11 02
ja aktivna u poslednje vreme, dosta novih stvari ubaceno. ali poslednjih desetak dana samo poklanjam, nikako da prodam nesto😊 > BiljkaLj: > Koliko ste aktivne na sajtu ,toliko i prodajete. Ja stalno ubacujem nove predmete i aktivna sam,tako da svakog dana imam prodaju u poslednje vreme 😇😇😇
2020 11 03
Ja imam problem koji do sad nisam imala kad god izbacim predmet meni bude obrisan ne znam zašto koji je razlog, da li mi neko može pomoći kako da resim ovo? P.s. Ne mogu da izbacujem po 10 puta istu stvar, smor mi je. 🥰🤗
2020 11 03
> Taca11: > Da li iko zna zasto mi nestaju oglasi ssajta? Postavim ih i odjednom ih sutradan nema! > Hvala Jaoj i meni draga isto, Non stop zadnjih par dana ne znam šta se dešava ovo🤦🏻‍♀️
2020 11 03
> bojana92kw: > > Taca11: > > Da li iko zna zasto mi nestaju oglasi ssajta? Postavim ih i odjednom ih sutradan nema! > > Hvala > Jaoj i meni draga isto, Non stop zadnjih par dana ne znam šta se dešava ovo🤦🏻‍♀️ kršite pravilnik u vezi s tagovima, recimo, ove helanke https://mojekrpice.rs/items/odeca/6627492/original-adidas-helanke ne mogu biti i nike i adidas. oglasi sa više tagova različitih marki se brišu.
2020 11 03
Kad sam aktivna uvek bolje ide. Pregledi i stvari koje su među omiljenima nemaju neko preterano znacenje, skoro uvek cim obnovim predmet proda se, a pre toga ga je 10 članica drzalo medju omiljenima. I cene su drugi faktor, bas dosta sam stvari prodala kada sam imala akciju 50% na sve ili uopšte cim snizim cene vas dosta onda ide🤗
2020 11 03
Dosta slabo...
2020 11 03
> Taca11: > Da li iko zna zasto mi nestaju oglasi ssajta? Postavim ih i odjednom ih sutradan nema! > Hvala Verovatno je do tagova, admin brise premete koji nemaju tacne tagove
2020 11 03
Jooj koliko tih predmeta sa pogrešnim tagovima ima, a baš bezveze jer npr kad nešto specifično tražim ne mogu naći jer članice uesto opisa tog predmeta nalupaju svašta...
2020 11 03
Cao cure, ja sam nova na ovom sajtuu i svasta nesto sam izbacila pa bacite pogled😀 Jos uvek citam ove forume i ulazim u stos sto bi se reklo 😊
2020 11 03
Baš slabo , ali stalno ubacujem nove stvari ..
2020 11 04
Znala sam i za bolje dane ,:) Slazem se da aktivnost doprinosi prodaji, kada ubacim novo ili obnovim oglase, uvek se proda nesto.
2020 11 04
Verovatni zavisi of aktivnosti :) uglavnom pitaju za dimenzije i to je to 😅
2020 11 04
Ide ide pa stane i tako u krug 😄 Sajt je dosta zatrpan,lazni tagovi,prodate stvari a i pretraga nije bas dobro odradjena. Uglavnom se desava da u dva tri dana prodam par stvari,pa onda jedan period nista,pa opet par dana ide i tako stalno Nesto mi u zadnjih dva tri meseca mnogo bolje ide na Limundu.
2020 11 04
Ovih dana malo slabije na ovom sajtu, ali nisam ništa novo ni ubacivala, pa se odmah oseti. Moram se aktivirati malo. Inače ide sasvim ok, kad se ubacuje novo. 😊
2020 11 04