Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Admine SRAM TE BILO!!!

Koliko sam razumela, članica 'kuka' jer joj nije uklonjena osvetnička negativna koju je dobila nakon što druga članica nije preuzela paket. Po običaju se te negativne brišu. U toj temi koju se izgleda samo ja sećam ili ostali mudro ćute, a komentarisali su mnogo više od mene i to na vrlo nekulturan način, mišljenje većine jeste bilo da je članica oštećena jer je druga strana zapravo bila neiskrena što je i pokazala preko svojih komentara i rečnik koji je koristila. Admin se promenio u međuvremenu i počeo da 'radi' na nekim stvarima. Nemam ništa protiv ili za ali toliko znam da nije uklonjena osvetnička negativna. Mislim da je čak i Spotter bila na forumu u to vreme.
2020 12 09
> gladiola: > Vi kukate više od godinu dana zbog duple poštarine??? Zbog NEPRAVDE i zbog stvari kojima se admin sajta bavi halo!! Vidis li???
2020 12 09
> Baletanka: > Ne bi vas blokirao bez razloga. Nigde ne vidim da ste mu samo napisali "molim vas odblokirajte mi profil" nego pisete romane kako ste prevareni. I umesto da sa novog profila napisete to, vi krenete da lupate negativne svima redom i da otvarate teme po forumu. > Uostalom kad malo bolje razmislim vi niste ni prevareni. Dajte da vidimo koliko ta clanica ima pozitivnih utisaka? Ako nema nijedan, zasto ste slali pre uplate? > Preblite tu duplu postarinu jer vam je niko nece vratiti, a koliko vidim necete ni biti odblokirani. Bolje onda da ne razmisljas.
2020 12 09
> AppleRed: > Koliko sam razumela, članica 'kuka' jer joj nije uklonjena osvetnička negativna koju je dobila nakon što druga članica nije preuzela paket. Po običaju se te negativne brišu. U toj temi koju se izgleda samo ja sećam ili ostali mudro ćute, a komentarisali su mnogo više od mene i to na vrlo nekulturan način, mišljenje većine jeste bilo da je članica oštećena jer je druga strana zapravo bila neiskrena što je i pokazala preko svojih komentara i rečnik koji je koristila. > Admin se promenio u međuvremenu i počeo da 'radi' na nekim stvarima. Nemam ništa protiv ili za ali toliko znam da nije uklonjena osvetnička negativna. Mislim da je čak i Spotter bila na forumu u to vreme. Vidis da se prave lude, jos ja ispodoh losa i nenormalna jer sam blokirana zbog toga sto neko nije podigao moj paket, ne znam koliko pametan treba da bude covek da skapira. Jedino da nacrtam jos, posto moj nacin obracanja adminu nije dobar, jer zaboga pisem duge poruke, mozda mu je to smetalo pa me je zato blokirao. :') :')
2020 12 09
U pravilima sajta stoji, da morate na kulturan način između sebe da rešite problem, administratori nisu vaspitačice u vrtiću da se bave time ko je kriv a ko ne. Ja verujem da ste naišli na problem, desilo se mnogim članicama pa čak je bilo i gorih stvari, prihvatite to i nastavite dalje. Od otvaranje novih naloga i pljuvanja nemate ništa. Evo zbog samog naslova možete dobiti block jer je toliko ruzno to što ste napisali. Čak i da Vam je učinjena nepravda, budite bolja osoba u priči pa nemojte nikoga napadati i nastavite dalje... Samo gubite bespotrebno vreme i energiju. :|
2020 12 09
Mozes videti da sam se vrlo kulturno obracala Adminu, na sta je on odreagovao blokiranjem, sta mislis da treba sem ''sram te bilo'' da se kaze? Meni je ruzno da radis nesto da zasluzis to, a ne da ti neko to kaze, ako cemo iskreno. Znaci moto je budi bolja osoba, cuti i ignorais nepravdu u prevaru, tako da bi prevaranti i Admin nastavili da haraju u tandemu? Meni vise znaci da vidite sta Admin radi i u cemu ucestvuje, to je poenta mog pisanja.
2020 12 09
1 2 3