Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molim pomoc

Postovane clanice da li mi neka moze pomoci...Naime stigla mi je jutros poruka od poste da imam za dostavu paket koji je unapred uplacen dakle samo sa troskovima dostave.Vec oko pola jedan pokusala sam da dobijem kurira cisto da proverim da li ce doneti posto sam imala nekih obaveza.Niti se javio na moj poziv niti me je pozvao posiljka nije doneta.Oko dva sata sam proveravala status posiljke pisalo je naredna dostava da bi pre pola sata ponovo pogledala i pise da mi je posiljka urucena...Kako je to moguce,ovo mi se desava prvi put...?!😞😞
2020 12 09
I ja sam imala slican problem.Preporuceno je bilo u pitanju.Poslato je 4.12,a tek juce sam dobila paketic.Pisalo mi je da je jos uvek u posti odakle je poslato.Isto su mi juce u posti rekli,da bi me postar zvao oko 13h i rekao da je posiljka kod njega...naravno da sam je uzela.Nasli smo se i predao mi je.Kod mene je slucaj da je mnogo njih u mojoj posti zarazeno i da nema ko da raznosi postu.Taj postar sto me je zvao nije zaduzen za moj reon,nego eto ucinio mi pa poneo da ni da.Moj pravi postar je pozitivan.Isto vazi i za Postexpres.Malo ih radi.Nema ko da raznosi posiljke po reonima.Pa ostavljaju za sl.dan.Probaj da odes do poste i ako imas onaj Pe ili PX broj vidi gde je ili jednostavno pozovi kurira.Oni su u haosu i znam da ne znaju gde udaraju glavom.Ovde je bila tema upravo vezana za Postu i Postexpres.Ljudi ne mogu da razumeju da jedan kurir ne moze ceo reon da obidje ako radi sam i ima jos nekih reona da raspodeli pakete.
2020 12 09
Hvala vam sto ste se javili.Zaista ne znam sta da mislim nikad nisam imala ovakvo iskustvo da li je u pitanju uzimamje paketa samo se pitam kome treba moj dzemper koji se nalazi u tom paketu.Imam PX broj i sa njim sam proverila status posiljke.Pokusala sam i pozvati postu u mom gradu medjutim niko se ne javlja...🙁
2020 12 09
Moguće da je kurir greškom dostavio na pogrešnu adresu. Proverite sa članicom da li je dobro ispisala podatke, pa ako jeste, ja bih zvala kurira ili još bolje otišla do pošte da vidim šta se događa.
2020 12 09
E,lepo je objasnila clanica DoliBlack.Ako postoji bilo koja greska pri slanju,moze da se desi upravo da je otislo na pogresnu adresu.A sistem za pracenje ili je nesto zabagovao ili ko zna sta vec.Najbolje je sto clanica rekla ili pozovi kurira ili u postu.
2020 12 09
Hvala vam puno sto mi pomazete da razresim ovo.Upravo mi je devojka poslala sliku papira iz poste.Svi podaci su ispravno napisani.Sutra pravac posta nema mi druge izgleda.
2020 12 09
Javite kako je proslo.
2020 12 09
Naravno da javi
2020 12 09
Hocu naravno❤️
2020 12 10
Drage moje uspela sam da dodjem do paketa😍Malo je bilo napeto ali dobro bitno da mi je paket donet😁.Hvala vam puno na pomoci❤️❤️
2020 12 10
Odlično! Drago mi je da ste uspeli! 😊
2020 12 10
Super,bas mi je drago.
2020 12 10