Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena dešavanja /

Pozdrav za klan!

Naravno...Ponosna majka 3 divne dece...25,23 i 18...Da su mi zivi i zdravi...I ne bave se ovakvim stvarima...Da,keva sam... [:lepota]
2013 09 08
I DzoDzo gdje idu knjige? [:smejati]
2013 09 08
Nama ne. Ja imam mamu mnogo vise cool od bilo koga ovde. Nema sta da mi iko govori pozdrav draga deco. bljak.
2013 09 08
Miss, cini mi se da je ovde druzenje samo pojedincima dozvoljeno. Ovaj vid zabave, ne ide im na ruku.
2013 09 08
DzoDzo ja zivim u kuci od 300m2 pati sad vidi mene u drugom gradu, u stanu i u kvadraturi od 30-40m2! Aj sad da te cujem, ko je u gorem polozaju! Ali samo sa ja preselim!
2013 09 08
I ja se vracam na temu, jer psi laju, karavani prolaze, a zabava se nastavlja. [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] Knjige idu sa JAAAAAAAAAAAAAAAA md vec pizdi sta sve mora da se nosi, kaze, a jel ti bas sve trebaju, mislim se, kad ti lupim cusku, ima da nosis i pitas sta ima jos [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 09 08
Sara kazem ti zadnji put devojko , niko te nista nije ni pitao niti sam sa tobom pricala , ni na tvoju temu dosla , sto me spominjes , skini mi se , daaaj , da te ne zbacim sama...Uvredila si me da znas sta je kutura izvinila bi se bar. CCC [:vrtoglav]
2013 09 08
Nije bitno ko je dete, ko devojka, ko muskarac a ko zena, baba... Ne interesuje me to. Ali, ako zelite da napravite od mene nesto sto nisam da bi sebe podigle u ocima naivnih, ne moze. Meni igre ne trebaju, hocu temu gde cu se zezati dok mi prolazi vreme, dok cekam da mi odgovori devojka sa kojom treba da se nadjem. Nemam pojma da li to zelite da postignete, da pridobijete kupce moje ili nase ako nas napadate da vredjamo, ako to zelite, a nadam se da ne najiskrenije, jer cu se razocarati uzasno, e pa to vam nece tako uspeti.
2013 09 08
Nisam u toku, cemu ova negativna energija i vredjanje....pogotovo vredjanje nas koje nismo 'keve'? [:smejuljiti]
2013 09 08
Ti ces da budes, mlada [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 09 08
SaraKej nemojte sad o tome [:lepota]
2013 09 08
Irenica, sto si se uvredila, da li sam ti neku ranu pipnula pa da sam tako lako ubola manu. Nisam te uvredila kad sam rekla da se pamet dokazuje drugacije vec ti dala prostor da se dokazes, a ti i dalje isto radis, znas da gomila njih nece pola ovoga razumeti i da ce pomisliti da ja stvarno tebe vredjam, od toga odustani da ti kazem odmah. I tuzite se, zalite kome god hocete i koliko god hocete, vasa ce to glupost biti, pa slobodno. I da rekla sam vasa ce to glupost biti, to nije uvreda. Da unapred kazem da ovde nema uvreda, a sad ako se neko vredja kad se pamet pominje, to je druga stvar, mene recimo to ne moze uvrediti pa da si bog
2013 09 08
E, ja imam podliv na ruci od vadjenja krvi [:tuzan] [:tuzan]
2013 09 08
Koja TUPAVA taktika...Dodjes na temu, pocnes sa provokacijama i ukoliko neko odgovori, ''tricis'' kod adminke i saljes linkove. Zao mi i te devojke kakve gluposti sve mora da cita.
2013 09 08
LaHabanaCubana, hoce da ubede masu da smo mi vredjale u jednoj temi stvari sa sajta, a tema je bila zezanje, i sad stalno salju adminki poruke sta god da napisemo, bilo vredjanje, ne bilo, kazu da je vredjanje, jer lako je masu ubediti, 3 puta kazes neistinu i svi misle da je to istina
2013 09 08
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 19