Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena dešavanja /

Pozdrav za klan!

Juuuuuuuuuuuuuu, pa ona ce me prebaci na F odeljenje. Ili nece tamo, nego na leko LGBT hahahahahahahah
2013 09 08
Uuuu daaa, doktorica ako potegne svoje veze i Slavicu Djukic-Dejanovic, napravice ti dva nosa u bolnici. [:smejuljiti]
2013 09 08
DzoDzo nadam se da cu do tvoje zurkice i ja da se preselim [:smejuljiti] a inace nije mi bitna idaljenost od centra, jeste da se bojin da vizim ali tu je gradski previz i taksi! A i kako cu inace dobro upoznatu Bg ako se utrpam u centru grada [:jezik]
2013 09 08
Inače, za sve koji jedu gaće da saznaju što više privatnih stvari o meni, moj prvi "pravi" prevodilački posao bio je za GaySrbiju, tako da znam (za) skoro svakog sa te... LGBT scene u gradu, mada godinama nisam toliko u toku. [:smejati] Ima još mnogo mojih prevoda na tom sajtu dan-danas, prilično se ponosim njima [:osmeh]
2013 09 08
Verujem da ce dijagnoza za Nikerym na kraju glasiti, hemafrodit. Kad imas kliker, moras biti musko, nema druge. [:osmeh]
2013 09 08
Pa šta ću, ja sam na prvom mestu osoba, a ne Žena. Doduše, jesam profeministički nastrojena. Ono, volim žene koje imaju samopoštovanja. [:osmeh]
2013 09 08
sara ne igraj se sa mnom kazem ti zadnji put da me ne vredjas , za sta me nazivas lazovom ? [:besan]
2013 09 08
sara ne igraj se sa mnom kazem ti zadnji put da me ne vredjas , za sta me nazivas lazovom ? [:besan]
2013 09 08
Sramota me. Bojim se bana, nemam ledja da me stite. [:keziti]
2013 09 08
Koji vam je djavo, necete od mene da pravite nesto sto nisam, necete tako sebe podici! Jel moguce da ne razumete ili se pravite toliko bezobrazne? Ja se bavim slikanjem i crtanjem, pa hocete da vam nacrtam vise o cemu se ovde radi? Utuvbite u glavu vise da nas ne interesujete, ovo je tema gde jedna grupa devojaka razgovara, a vi ako zelite da od nekoga napravite losu osobu to mozete da uradite o cemu god da se prica jer izvlacenje iz konteksta vam ide koliko vidim. Zar nemate srama vise? Da mi niste pokusale prebacivati za stvari koje vi radite kao da ih ja radim. Da ste me na miru ostavile i tuzite me kome god hocete slobodno, ja se takvih gnusam. Idite svojim putem, niko nikog ne vredja, i zdravo, jer ako hocete da se vredjamo to ce biti direktno i sa nagovestajem da se vredjamo, ovako ne
2013 09 08
pozdrav,draga deco...
2013 09 08
Gago, bez uvrede, ali nemaš kapaciteta za detektiva. Nije ti palo na pamet da, pošto isključivo LIČNO preuzimam robu, pitaš neku od devojaka sa kojima sam sarađivala da li imam falus? [:smejati] I ono, krajnje mi je fora da se tebi pravdam jer NISAM muško. [:smejati] Daj oladi leba ti, sigurno imaš neku drugu zabavu u životu sem mene i Sulje. Mene nećeš isprovocirati makar se okrenula naopako jer nemaš tih kapaciteta. ;) Dete nisam, mislim da smo slično godište, bar sam tako skapirala iz nekog tvog posta, ali ja se u svojih 36 godina ne sramotim ovakvim budalaštinama. [:smejati]
2013 09 08
Sanja, saljem ti neke oglase u pp, ja sam ih dosta memorisala bila, a pozvala tek par, jer nama je bilo bitno i kvadratura, nas je dvoje, plus moje cipelice, plus moji ormari, pa jos i knjige... Malo nam je bilo 40m2. A inace, oboje smo rasli u stanovima od oko 13,150m2 zamisli nas u 40m2, pa ne bismo se snasli [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 09 08
4600 Gagaa995 , pre 1 minuta prijavi | ↑ pozdrav,draga deco... Cek Gago, ti si kao keva??? Ma vazi.
2013 09 08
Da se VRATIM na temu, mnogo mi je drago što se i pored nekih osoba koliko - toliko možemo družiti i dokazati da ovaj sajt i jeste mjesto za super šoping, razmjene, poklanjanje i druženje! [:poljubac]
2013 09 08
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 19