Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena dešavanja /

Pozdrav za klan!

Neko nekog vrijeđao? [:smejati] Kako se ljudi sami pronađu i misle da se UVIJEK o njima radi... Kopiraj, čitaj, piši, samo ne vidim da se ovdje iko pominje osim POSTUPCI raznih djevojaka.. [:poljubac]
2013 09 08
Pa to na Znaku Sagite je pisao moj gej prijatelj, koji je oduševljen time što imam "muški mozak"... Koji je tvoj problem sa mnom, Gago, majke ti? [:smejati]
2013 09 08
Brate mili, opet ja uradih izgleda nesto, a nista uradila nisam.
2013 09 08
Jel ja vredjam sto kazem da se selim??? QQ...................
2013 09 08
DzoDzo znaci stanarina pala u Bg? Ja sam odivek u kuci, ne znam da li bih se lako privikla na stan, ali nisam ni neki ljubitelj dvorista. Gde nalazis oglase ako mozes da me uputis?
2013 09 08
Gagaa995, to sto ti radis je klasican fotosop, hoces od ovog da napravis nesto sto nije istina. Jesi li proracunata ili sta vec? Mislis da ces da postignes nesto? Mislis da cemo mi koji smo u ovoj temi ispasti zli a ti ces ispasti divna, jel to?
2013 09 08
sanjab81, isto me zanima :)
2013 09 08
Ok, definitivno je pustila buvu na pogrešnu temu [:smejati]
2013 09 08
Ne, Saro, fora je u tome da samo odabrani mogu da otvaraju teme za ćaskanje, a ostali treba da kušuju. [:smejati] Ja sad treba da se postidim što imam gej prijatelja koji me voli i poštuje? How yes no. [:smejati]
2013 09 08
Hjela sam reći i goluba, pardon [:smejati]
2013 09 08
Pa, pala, znam kako je bilo pre, jer sam pre ja trazila stalno jednoj drugarici stanove. Ona je tad Ledine placala 200€ stan Mi jesmo u naselju plavi horizonti nasli za toliko, ali oboje imamo kola, tj imamo tri auta ukupno, tako da nas boli uvce bas. A sve nam je u 2km u R, Tempo, Roda, Dis, Metro... I autoputem smo npr do Delte za 5min bas od kuce do bas tamo.
2013 09 08
Ja sam gay i ja te volim, Nik [:jezik] [:jezik]
2013 09 08
576 SaraKej , pre 1 minuta prijavi | ↑ Irenica, mislim da nema potrebe da ubedjujes nekog da si pametna, jer to da li imas sise ili dupe ovde i tako nije bitno jer su sve uglavnom devojke, a pamet se na druge nacine dokazuje, naravno ako imas potrebu za tim. Recimo ja znam nekoliko onako bas pametnih ljudi, oni pricaju skroz drugacijim jezikom od tvog. Mada, sta znam, svasta sam videla, odavno mi je logika bila jaka, ali, jednog dana sam shvatila da logika ni nepostoji. Sta ces, covek se uci dok je ziv, a za posle ne znam Slusaj sad si me uvredila i nikad vise , tebi se ziva ironijo ni obratila nisam . Ja sise i dupe nemam zbog muskaraca vec jer sam lepa i zgodna sto ti nikad neces znati kako je [:plakati] logicno je jedino da si zelela bitku ali izgubila rat odmah u startu, zato ne spominji me vise!
2013 09 08
SaraKej i ti bi da se selis?
2013 09 08
Hocete sve na dlanu???Koga je pozivao na sudare,ime,ulicu??? [:lepota]
2013 09 08
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 19