Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

AKS Užas!!!

Paket poslat 9. jos nije stigao, znaci, danas je treći dan. Putuje iz Šapca za Beograd. Opcija je danas za sutra. Niti su ljubazni, niti imaju informaciju o tome gde je trenutno (navodno je izašao iz magacina i to je to, *verovatno* na putu za Beograd), a postarina za mali paket 410 dinara. Ne znam postoji li gora služba, šta raditi i kako iskamčiti svoj paket, ako ga nisu ukrali, te mu se trag izgubio.
2021 02 12
Definitivno najgora kurirska sluzba. Kuriri nekulturni, nece da dodju da donesu paket jer im je to u opisu posla nego traze da se jurimo po gradu za paket.
2021 02 12
Meni uvek kasni paket kad oni donose...
2021 02 12
I kasne, i naplacuju vise, racune naravno ne izdaju. Za pakete se juris sa njima po gradu. Kuriri ne ljubazni. Sve u svemu uzas. Ja kad narucujem sa nekog sajta nesto strogo vodim racuna da dostava nije Aksom, ako jeste pozovem pitam da mi dostave drugom kurirskom sluzbom ili jednostavno odustanem od kupovine.
2021 02 12
Jeste, očajni su...kad su mi prošli (i poslednji) put isporučivali paket, tip me cimnuo da, kao, izađem...ja izašla do kapije tek vidim kamion parkiran u daljini al' 'ajde, odem do kamiona, onako u kućnim papučama a plus pada kiša, stanem na pešačku stazu blizu kamiona i vidim lik ne mrda, gleda me kroz šoferšajbnu i čeka da kroz blato dođem do njegovog prozora da mi doturi paket :) :) :) ...lepo sam ga 'počastila' , doduše i on je mene :):) , al' s njima sam završila...
2021 02 12
Članica koja je poslala paket nema dobra iskustva sa post ekspresom, a ovi su joj do sad bili ok, doduše kad šalje. Paket, poslat post ekspresom, njoj je stigao regularno sutradan oko 12h, a njen poslat Aksom se ni ne zna gde je. Baš sam joj napomenula post ekspres za slanje, ali imala je svoje razloge i ja nisam htela da vršim pritisak. Od sad cu da vršim pritisak ili neću da mi se uopšte šalje, ako ne može drugom službom. Koliko su vam najduže kasnili paketi? Da li su nestajali? Vraćaju li novac ukoliko nestane paket koji nema otkupnu vrednost?
2021 02 12
Meni su kasnili 3 dana sa isporukom, da ne govorim o tome da sam poštarinu platila skoro u visini pošiljke. Ne preporučujem Aks nikada i nikome. Dešavalo mi se da odustanem od kupovine zbog toga. Zaista mi se ne isplati da plaćam toliku poštarinu, plus na sve to da se jurim sa njima oko isporuke, sa kojom kasne a još su i jako bezobrazni.
2021 02 12
Ma svi privatni kuriri su procentualno iz svih iskustava neisplativi, kao sto je vise clanica u vise tema i vise puta reklo - PostExpress je trenutno najpouzdaniji. S njima ne moras da se ujurujes kao sa privatnjacima, jos moras da im pretis prijavom da bi ti dostavili paket ili uruceili otkupninu. Privatni kuriri funkcionisu odlicno kada firme/prodavnice i slicno isporucuju kupcima robu jer s njima imaju ugovore pa se ne zajebavaju oko toga a i od toga pretezno zive, ovo privatno raznosenje paketa - boli ih uvo za to, to im je baksis
2021 02 12
Gubi se trag paketu, a stajao je u magacinu 2 dana. Navodno je izašao sinoć iz magacina, pa bi trebalo da je u Beogradu, ali pošto ga nema danas u Beogradu, uzeli su ga, kad su videli da su unutra parfemi. I to ne neki skupoceni, ne znam sta bi radili da su novi, puni i oni od 100, 200 evra. Šta sad raditi, spominju nadoknadu?
2021 02 12
Skoro su me, onako u brzini, klepili za poštarinu koja je bila samo 270 - 450 din. Gledam paket nigde ne piše koliko je ptt, i ja dadoh 500. Hajde, možda je, uvek mi stiže postexpress-om, možda nisam u toku sa cenama. Glupača ne tražim račun, odem u kuću. Jedva odlepim njihovu nalepnicu, nađem broj paketa ukucam i imam šta da vidim. Kulturno su sve prelepili da ti prosto bude glupo da sitničariš napolju i da se objašnjavaš, da tražiš itd. Momak sinoć poslao Aksom neki preteški paket jer mu je bio najbliži, i skupocen je pa hajde sigurnije je (?) brzom poštom. Ubeđivala sam ga da pošalje poštom ali džabe. I evo, danas ne možemo da ih nahvatamo da nam daju otkup, koji uopšte nije mali. Kurir ne zove, pronađemo broj i zovemo kurira koji drži naš reon NEPRESTANO - uopšte se ne javlja na telefon. Gospodin je predao novac na kraju smene i otišao kući. Valjda nema vajde nikakve od donošenja otkupa, što bi on to radio? Ne znam kako i dalje takve kurirske službe i dalje postoje.
2021 02 12
Meni se desilo da su mi zagubili paket iz Zare ( nije AKS, CITYEXPRESS je, ali su isti :D ) I sreća pa je dečko koji radi na customer servisu bio jako ljubazan i potražio po magacinu i našao paket, inače su kuriri i ostali jako neljubazni. A najviše me nervira kada mi kurir iz AKSa kaže ajde dođite tu i tu, mislim, ja plaćam da mi doneseš do vrata, zašto bih se šetala par ulica da tebi olakšam..
2021 02 12
Poslala sam mail, pa ćemo videti. U magacinu je stajao paket do sinoć, što znači da su ga to veče 9. otvarali i sinoć tek 11.izneli, tj uzeli. Tome mora da se stane na put, ni meni nije jasno kako uopšte pored svih propusta mogu da posluju. Negde otvaraju i pakete u pošti, gde im se može, ali ne znam da uzmu ceo sadržaj.
2021 02 12
> Marija____: > Ne znam kako i dalje takve kurirske službe i dalje postoje. Jedino sto sam cula da funkcionise sa njima su pretnje tuzbom i dolecu u roku od dan... ako nista drugo ne preostane, probajte tako - nazalost, moja najbolja drugarica je jedino tako uspesno resavala situacije s njima :')
2021 02 12
> SvetlanaRadic: > > Marija____: > > Ne znam kako i dalje takve kurirske službe i dalje postoje. > Jedino sto sam cula da funkcionise sa njima su pretnje tuzbom i dolecu u roku od dan... ako nista drugo ne preostane, probajte tako - nazalost, moja najbolja drugarica je jedino tako uspesno resavala situacije s njima :') Jao car 🤣🤣🤣 Joj nikako nisam taj tip, ne umem ni da uvredim kako treba a ni da se natežem "po telefonu" 🤣 ali počeću da ih psujem i tako, da pretim, uživo 😄🤌🤌🤌 Hvala puno na savetu! 😁🙌
2021 02 12
Potpuno te razumem, ako nesto mrzim to je da se svadjam i da budem nekulturna! I ona isto... ALI - stoka drugi jezik ne razume!
2021 02 12
1 2 3 4