Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

AKS Užas!!!

Tako da @jacaikaja, mozda paket uopste nije izgubljen nego zivi svoj zivot u kombiju kurira u prasini i stroci i niko ga locirati ne moze jer su katastrofa totalna.
2021 02 15
Ja sam narucila paket koji je 700din,stigao mi je sutradan za 1500! uzas
2021 02 15
Ja sam isto narucila knjigu iz Lagune, doduse preko sestre zbog popusta i knjiga je bila okej, za paket ne znam. Sve kurirske sluzbe osim Post ekspresa izbegavam zbog toga sto je njihovo danas za sutra u stvarnosti danas za kad im se digne da isporuce. Uz sve to ne donose na vrata nego ih juri po ulici. Placas postarinu danas za sutra do stana, u stvarnosti dobijes danas za nedelju, dve tu negde u blizini. Ako ih mrzi i toliko da donesu onda paket juris po magacinu. Ni meni nije jasno zbog cega ozbiljne firme posluju sa bilo kim osim sa PE, jer kod PE paket dobijes na adresu i mozes podici u najblizoj Posti kad ti odgovara i imas rok par dana.
2021 02 15
Update: Doneo AKS kurir jutros paket iz Lagune, na vrata (samo na telefon trazio objasnjenje, nije trazio da izadjem). Bez dodatnih placanja.
2021 02 17
Ovde kod nas Aks je ok.A od Bexa treba bezati.Ocaj..paketi mokri,ne prevoze se adekvatno..imala sam par puta problema sa njima.Uvek salnem Postexpresom i zahtevam da se tako salje.Najpouzdaniji su.
2021 02 18
Izbegavam Aks i Bex u sirokom luku, jako su losi ,nepouzdani i drski
2021 02 19
> MamaiTata: > Definitivno najgora kurirska sluzba. Kuriri nekulturni, nece da dodju da donesu paket jer im je to u opisu posla nego traze da se jurimo po gradu za paket. Ovo se meni desilo danas. :@ Kurir izuzetno drzak i bezobrazan. Najgori definitivno.
2021 02 19
Sta sam sve procitala prosto sam se zaprepastila hvala bogu ja nikad do sad nisam imala problem sa tom ili bilo kakvom kurisrskom sluzbom. Daj boze tako da ostane. Evo bas sutra saljem paket. Preko njih.
2021 02 21
Ako je paket sa otkupom, pogotovo većim, neće se izgubiti. Isplati im se da uzmu pakete bez otkupa, jer je nadoknada sitna i čeka se ko zna koliko na isplatu iste
2021 02 22
Koga to više čudi... Ne kažem da je dobro, ali poštenog lekara više ne možeš da nađeš a kamoli očekivati od zombija i mutanata da se ponašaju odgovorno, pristojno i poslovno, kamoli profesionalno.
2021 02 23
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.facebook.com/AKS.najgora.Kurirska.Sluzba/&ved=2ahUKEwjrmo6_yv_uAhXMwosKHfB-DYcQFjADegQICxAC&usg=AOvVaw0WwoVHgf8JNm6GXFyrgxxx
2021 02 23
Isto sam svaki put imala uzasno iskustvo sa njima, kao i sve sto su clanice navodile, ali ajde to je bilo u vreme karantina, pa rekoh mozda su stvatno preplavljeni i u guzvi. Medjutim, neddavno mi je zena trazila da saljem aksom, nazvala sam da rezervisem da se dodje po paket, 4 dana sam ih zvala svaki dan i ponavljala da s eniko ne pojavljuje i svaki put (izuzeeetno drske dispecerke), mi je bilo receno "nalog je aktivan docice neko u toku dana", na kraju sam odustala da zovem i naravno niko se nije nikada ni pojavio... Bas uzas, izbegavati ih u sirokom luku.
2021 02 23
Posle citanja svega ovoga bas sam se zapitala da li opet da saljem I usudih se opet. Evo juce slala paket I hvala bogu nisam imala problem nikakav. Stvarno mi je zao sto imate tako losa iskustva. Jedino sta me je iznervirao je što ove tamo što rade u centralu su pogresila prezime i ime moje i otkupca. Hvala bogu pa nisu br telefona. Odma sam zvala da proverim. I da im kazem nasta to lici sve su odma sredili. Da li su mi I onaj papir otkucano sve. To je moje iskustvo.
2021 02 23
Ne mogu baš svakog da zeznu, logično je. Na 5 njih, jednog, dovoljno je. Jedna operaterka im je izuzetno bezobrazna. Ni izvinjenja, ni ljubaznosti. U fazonu je: Nema paketa, pa sta?!
2021 02 23
Zamislite- pronašli paket i doneli! Naravno, napisala sam pre 3 dana da sledi prijava adekvatnoj službi koja se bavi poštanskim malverzacijama ukoliko ne isplate nadoknadu u određenom iznosu. E, sad, po jednoj tački, trebalo bi da isplate određeni iznos i za kašnjenje paketa, a ovaj putuje 15 dana.
2021 02 25