Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

AKS Užas!!!

Lepo je proživeo 15 dana u kombiju. Stvarno su profesionalci :')
2021 02 26
Da, bila si u pravu, mrzelo ih da ga potraže 😐
2021 02 26
Lepo rekoh, dok im se ne pripreti nece guzicom mrdnuti... stvarno su stoka, s oprostenjem zivotinjskoj vrsti sto ih vredjam
2021 02 26
> SvetlanaRadic: > Lepo rekoh, dok im se ne pripreti nece guzicom mrdnuti... stvarno su stoka, s oprostenjem zivotinjskoj vrsti sto ih vredjam :') :') :') :') :') Tačno, mutanti, niste im gostovale u magacinu kao ja :D
2021 02 26
Ne zelim ni da zamislim na sta to lici... neki les sedi u cosku 20 godina, oziveo i pretvorio se u zombija. Zaposlili ga da sortira pakete hahahahah :') :') :')
2021 03 01
> SvetlanaRadic: Zaposlili ga da sortira pakete hahahahah :') :') :') Slatko si me nasmejala. :') :') :') :') :') :') :') :')
2021 03 02
:') :") <3
2021 03 02
Ja upravo prezivljavam AKS sok za sokom. Prvo je paket bio izgubljen otisao u neki levi grad,javili su da provere adresu i kad smo sve utvrdili da je goslo do neke greske kod njih cekam jos 5 dana da posalju na pravu adresu. Reklamirao je danas posiljalac i odmah su se javili da su na mojoj adresi(oko 16h) da sidjem i preuzeme. Ja nisam bila tu nazalost i necu ni biti par dana pa su predlozili da preuzmem u paket shopu. Sad me zanima da li cu morati da platim lezarinu na svo ovo vozanje?
2021 03 02
Kakva dodatna plaćanja, oni su zagubili paket i nije stigao u roku! Recite da po zakonu oni treba da plate nadoknadu u iznosu od 3 poštarine zbog kašnjenja. Član 82, tačka 7. Po tome bih i ja trebalo da platim za 15 dana što je stajao u kombiju i svaki drugi izgleda, jer ne dostavljaju pakete na vreme. Kada je opcija danas za sutra, to ne znači 5 ili 10 dana. Neko mozda putuje za 2 nedelje ili 3 dana, pa čeka paket sutradan, jer tad treba da stigne.
2021 03 02
1 2 3 4