Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sve je crknuto

Ja sam se prijavila za Fajzerovu pre mesec dana imam osecaj da ce me zvati za godinu dana, mozda da promenim da mi daju bilo koju Ali sam cula da Astra daje temperaturu, malaksalost i td par dan Mozda da se prijavim jos par puta, ima slucajeva gde su zvali posle trece prijave evo nisam pametna
2021 03 02
Svetlana, nemoj dalje da me tripujes crnjacima! :') Srebrna, obavestila sam se, dobicu Pfizer <3 Izgleda da ima mnogo onih kojima je frka od mRNA vakcina pa biraju ruske i kineske, tako da mi se ispunila zelja. Reci drugarici da se Astra-Zeneca sjajno kombinuje sa Sputnjik V (oni su potpisali saradnju).
2021 03 02
mokelem, ja sam bila na ivici da promenim za bilo koju, vec sam gubila nadu. Bas sam se iznenadila. Raspitam se hocu li dobiti bas Pfizer, pomislila da mozda i nece biti to, kazu da su dobili veliku isporuku bas njega (Uzice). Srecno! o:) E, da, ja sam se prijavila isto vece kad su objavili.
2021 03 02
Ljubitelj sam crnog humora, izvinjavam se vegeterijancima i veganima ovo je bila blaza verzija sale nasla sam i gore :')
2021 03 02
Za SvetlanuRadic a i u duhu teme je :') :') :') ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b111f5744fdbff7dfb0875a01719af1b.jpg)
2021 03 02
Jaaaooooo, trebalo mi je dobrih 2 minuta da skontam sta je ovde 'krivo'... da ne kazem falicno AHAHAHAHAHA gorecu u paklu :') :') :')
2021 03 02
Moj svekar se prijavio za rusku, otisao, i oni mu nude astra zeneku. I on naravno nije hteo, poludeo I vratio se kuci.
2021 03 02
> srebrna: > Za SvetlanuRadic a i u duhu teme je :') :') :') > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b111f5744fdbff7dfb0875a01719af1b.jpg) 😂😂😂 al' grize me malo savest 😂
2021 03 03
To i jeste čar crnog humora :)
2021 03 03
Ja sam se prijavila pocetkom februara za bilo koju vakcinu, bukvalno kao ajde da probam, iako sam bila ubedjena da me nece zvati do kraja godine. Elem, juce sam primila Astra Zeneku, hocu da umrem! Od juce ujutru bol u ruci jak, jeza, drhtavica, bolovi u kostima i misicima, popodne pocinje niza temperatura, nocas skoro 39 i kompletno rastajanje od zivota, evo ni od jutros ne mogu da se sastavim. Koliko sam shvatila i procitala juce, ona ima te jace nuspojave, ali ja sam prelezala i grip i viruse razne, i nikad mi nije bilo ovako lose. Ja imam bre 31. godinu 😁 Mislila sam da ce da prodje bez problema, ja ne znam kako bi ovo prosao neko stariji. Mozda sam ja vec matora zapravo 😁😁😁 Ocekujem da ce proci danas/sutra, ali eto da podelim svoje utiske, i ako neko ima nesto pametno da mi kaze, rade volje cu da saslusam.
2021 03 03
Drugarica koja je primila AZ se isto tako osećala. Paracetamol i dosta spavanja, odmarala je i sve je prošlo za 48 h. Sutra si kao nova!
2021 03 03
Hvala puno Srebrna ❤❤❤ Nista od spavanja i odmaranja pored malog deteta, ali nadam se da ce danas/sutra da bude bolje ili gotovo. Osecam se kao ovi vasi jaganjci 😁 Inace, dogodovstina sa vakcinacije, u DZ Vracar je ceo red koji je bio za Fajzer, oteran na vakcinaciju AZenekom, jer gospodja sestra ima SPISAK, i niko od nas obicnih smrtnika SIGURNO nije na njemu 😎 Jedna teta koja je dosla da se vakcinise je pohisterisala jer su joj dali "neku INDIJANSKU neproverenu vakcinu i kuku meni umrecu" AZ ima pogon za proizvodnju u Indiji, pa otkud zabuna. Ako nista drugo, bilo je zabavno 😁
2021 03 03
TinaKris, savetujem isto sto i Srebrna. Prodje <3 Dobila Pfizer pre dva sata, zasad nikakvih promena (znam mnogo onih koji su i na Pfizer imali reakciju kao Tina, cesce nakon revakcinacije).
2021 03 03
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8582425b0fd04e89aa3f4516a686d0e7.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/22da91624a333cd0a701bd9b202d125b.jpg)
2021 03 03
TatCat hvala najlepse ❤ Citala sam da je kod Fajzera druga doza burnija, svakako se nadam da neces imati nikakve komplikacije i da ce sve biti u redu 😊 Osim moje porodice me svi gledaju belo sto sam se vakcinisala, kao "Presla si kod Vucica", posto ih je valjda sve Vucic osmislio i doneo nam 😁
2021 03 03