Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sve je crknuto

Jasta, AV omnipotente i vakcine proizveo... gluperde. Srecom, nemam takvih u okruzenju. Ne bi trebalo da imam komplikacija, odsedela sam dvadesetak minuta tamo jer sam sklona alergijama (gusenju, nikad osip) na sve i svasta i svakog, nos mi stalno curi, od rodjenja, bar jednom dnevno pocnem toliko da kisem da ne mogu da izgovorim recenicu :')
2021 03 03
Svidja mi se ovo "na svakog"- ako te neko smara pocnes da kijas i kazes "Alergicna sam na svasta, pogotovo na glupost", i nista ne slazes 😎
2021 03 03
Ako nisi probaj ulje crnog kima, apsolutno je odvratno ali znam dosta ljudi kojima je jako pomoglo oko alergija.
2021 03 03
Gde se kupuje to ulje? Ne salim se, znala sam da se gusim kad mi previse ljudi prodje kroz kucu u toku dana (dragih).
2021 03 03
Znam mnoge koji su još krajem decembra i početkom januara vakcinisani Fajzerom, posle revakcinacije su imali dosta reakcija, otok, temperatura, bol, smušenost, letargija, prijateljica mi je rekla da se doslovce oseća kao PUDING x-) Prva vakcina odlično a revakcina burno. Svi su razvili antitela.
2021 03 03
Trebalo bi da ima u bilo kojoj bolje opremljenoj radnji zdrave hrane, ima raznih proizvodjaca, kunu se ljudi da ih spasava od alergija. Ja sam pokusavala da dam i klincu jer je dobro za imunitet ali je poprilicno neprijatan ukus. Valjda nema nicega da je i zdravo i ukusno odjednom 😁 Svakako ne moze da skodi, veca bocica koja traje sto godina je malo preko 1000 din, manje su oko 350din, nije skupo da se proba pa ako mozes da podneses ukus, ispadne jeftinije veca.
2021 03 03
Joojjjj ja bih volela da se osecam kao puding, a ne kao pregazena bagerom! Kazu da je ova vakcina najjeftinija, mozda i to ima veze 😶
2021 03 03
TatCat kako si prosla? Nisi crknuta? 😊
2021 03 05
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ea0146574a8f1d7fe3770491aec9fc7f.jpg)
2021 03 05
Hahahahahahaha, dobro je nisam jedina 😁😁😁😁
2021 03 05
Tina, hvala, skroz sam OK, sto se vakcine tice. Nisam OK jer mi je nocas rodjak (54 godine) umro od korone, zena i dvoje dece u jako losem stanju.
2021 03 05
Tina, hvala, skroz sam OK, sto se vakcine tice. Nisam OK jer mi je nocas rodjak (54 godine) umro od korone, zena i dvoje dece u jako losem stanju.
2021 03 05
:o :| TatC, saučešće.
2021 03 05
Zao mi je TatCat, ispade sad pitanje bas grozno u ovako saljivom kontekstu.
2021 03 06
Hvala, EsBeBe, hvala, Tina, necu pogresno shvatiti, ne brini.
2021 03 06
1 2 3