Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZASTO ADMIN NE REAGUJE NA SPAMOVANJE OVOG PODFORUMA OD JEDNE CLANICE?

PITAM!
2021 03 06
To su konstantno novi nalozi, svaki banuje nakon par sati i ta osoba pravi nove. Jedino da nekako učini da je nemoguće postaviti link u tom formatu u kom ta osoba postavlja?
2021 03 06
Nekad danima se ne brišu, kao da forumi nisu bitni. Otvaraju se 4 teme uzastopno od istog člana u istom podforumu. Moj zaključak je da forum je nama koji tu ćaskamo bitan. Za funkcionisanje sajta nije.
2021 03 06
> AppleRed: > Nekad danima se ne brišu, kao da forumi nisu bitni. Otvaraju se 4 teme uzastopno od istog člana u istom podforumu. > Moj zaključak je da forum je nama koji tu ćaskamo bitan. Za funkcionisanje sajta nije. Nije tačno. Evo ja sam imala ban od mesec dana za komentarisanje na forumu jer sam imala dve različite teme u podforumu za rasprodaje u istom danu :D
2021 03 06
Znam, i drugi ali to izgleda kome kako. Pitala sam Admina kad je dobila ban članica sa kojom sam sarađivala kako to tako selektivno a odovor bio "To što vidim banujem, što ne vidim....'.
2021 03 06
Hehehhe ali ona uvek VIDI samo pojedine clanice bilo da su kolazne slike u pitanju ili forum....i takodje pojedine NE VIDI.....i tako.... ;)
2021 03 06
Moram da se slozim sa imenjakinjom 🤗😄
2021 03 06
Ovo je sprdnja.Cuj sta ne vidim...
2021 03 06
> LoolaA: > Moram da se slozim sa imenjakinjom 🤗😄 ;) pa to je tako! Meni je nedavno obrisala predmete koji su stajali nepuna dva dana sa oznakom PRODATO-a nisam ih obrisala samo zato sto sam u tom trenutku jos uvek cekala da devojke preuzmu predmet i potvrde da je sve ok kao sto uvek i radim. Obrisala bih ih i sama, ali eto ima ko ce to da radi umesto mene hehehe....
2021 03 06
Uvek su ovde neke clanice zasticene - mesecima kolazne fotke, fotke sa neta...Ja sam jednom postavila fotku sa neta na naslovnu, nestala je u roku od pola sata.
2021 03 07
Admin reaguje ako se prijavi.Niko nije zasticen https://mojekrpice.rs/forum/t/551517/prijava-clanova-sa-laznim-tagovima,Iako je tema prijava laznih tagova,mozete prijaviti i kolaze,komercijalnu prodaju,krsenje bilo kog pravila sajta,foruma itd I vec u roku od sat-dva bice sankcionisani.To sto kukate ovde na forumu drugim clanicama,nece pomoci verujte Potrebno je da se sajt ocisti,a to ne mogu ukupno 4 zene Podrzite nas Hvala
2021 03 07
> Ninuskica: > Admin reaguje ako se prijavi.Niko nije zasticen > https://mojekrpice.rs/forum/t/551517/prijava-clanova-sa-laznim-tagovima,Iako je tema prijava laznih tagova,mozete prijaviti i kolaze,komercijalnu prodaju,krsenje bilo kog pravila sajta,foruma itd I vec u roku od sat-dva bice sankcionisani.To sto kukate ovde na forumu drugim clanicama,nece pomoci verujte > Potrebno je da se sajt ocisti,a to ne mogu ukupno 4 zene > Podrzite nas > Hvala Na žalost velika zabluda. Kad sam pitala Admina zbog bana duple teme u podforumu dostavila sam primer kako to pravilo i drugi krše (mea culpa), čisto radi argumentovanog odgovora, a njen odgovor na to sam već ranije napisala. Znači to što ne vidi ne sankcioniše.
2021 03 07
Ninuskica, pa to bi znacilo da nekoliko clanica ovde ima ozbiljnu "pratnju" koja nema druga posla nego da ih prijavljuje adminki dok ostale rade sta im se cefne....a za to vreme i prevarantkinje i uvaljivacice mogu da odahnu i neometano rade svoj posao. Pa bas zanimljivo... A i to sto vas je kako kazete samo 4 trebalo bi da ukazuje na nesto....ili ne
2021 03 07
Ukazuje..ukazuje da je Vama svejedno ko hara i koga varaju sve dok Vas licno ne ostete i prevare sve je u naboljem redu..
2021 03 07
Mislim da je ovo bag, traje već godinama (sigurno već 4-5 god.), da je neka konkretna ozlojeđena frajla ne bi bili ovi filmovi već više intimno švedski akcioni, kao što smo se već mnogo puta uverile. Ovo je tehnički problem koji admin rešava tako što pobriše, ne rešava se do kraja, nažalost. Starije članice znaju da ovoga ranije nije bilo a i sada ide nekako sezonski, malo bude, malo ne bude na najposećenijem podforumu. Šta se tiče prijava, svaka čast što imate volje davati adminki sve na tacni. To ne znači da devojkama koje su na forumu je svejedno ko hara i da je svejedno ako je neka članica oštećena i to ne znači da ćete i vi nastaviti to da radite zauvek i ne trebate, to je adminov posao, ne vaš. Nema svako vremena a još manje volje da juri i prijavljuje pogrešne tagove i kolaže, a šta se komercijale tiče, pa gro članova kupuje na džak i preprodaje i ostvaruje vanrednu dobit pa nikome ništa. U se i u svoje kljuse dok god je po pravilima, ako nije, eto, prijavićete vi angažovani i to je to. Mislim da je pogrešno da se krene u lov na veštice zbog tagova i kolaža. Za prevaru je to sasvim drugo.
2021 03 07
1 2