Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Potreban savet

Pratim 🤗 Moj profil je Leonika, i tamo se dosta trudim i oko slika, storija, takodje i video moze da se postavi, sto je dosta olaksavajuce u odnosu na ovde. A opet, ovde imamo utiske pa i znamo sa kim saradjujemo, a tamo na srecu. Ja sam dosta stvari tamo prodala, bas sam zadovoljna 🌸
2021 03 15
Uglavnom, poenta je da budes sto aktivnija, slike kvalitetne, opisi naravno, da ljudi steknu poverenje i da to bude lepo na oko, ostalo dolazi samo. 💜
2021 03 15
Mene jedino na IG izludjuje sto ne mogu da se ubacuju slike sa kompa nego samo sa telefona a ja sve slike ne drzim u telefonu :( i to je jedini razlog zasto ne koristim IG za prodaju
2021 03 15
> lokibg: > Sinoc sam otvorila nalog za prodaju krpica na IG. Nick je lokicin_ormaric > Moje pitanje za clanice sa vise iskustva je kako sad to razraditi osim placenim promocijama? > Inace, super mi je to sto sam tamo objavila i neke stvari koje ovde nisam, nema ogranicenja za slike sa neta pa sve izgleda urednije i lepse ;) > Zapratite please :) Pratim 🙂🙂🙂🙂
2021 03 15
> DankaTadic: > Meni se dopada izgled, zapratila sam te sad 🤗 (moj_garderober_) > Isto bih se složila sa članicom, da dodaš neke žive slike, one najbolje prodaju. Inače je svetao i lep ☺️ > Slabo sam aktivna na instagramu, vidim da ima dosta uspesnih profila ali zaista treba truda. Ja ti mogu dati neki savet posto trenutno razradjujem svoj posao na ig-u, da dodaješ bar jedan predmet dnevno, koristiš dosta #(gradovi, relevantni tagovi za prodaju, veci i manji), dosta koristis story i plasiras stvari, ankete, pitalice i slicno. Ako ti treba, prosledicu ti par prirucnika na mail 🥰 Pratim 🙂🙂🙂🙂
2021 03 15
> Kacki94: > Pratim 🤗 > Moj profil je Leonika, i tamo se dosta trudim i oko slika, storija, takodje i video moze da se postavi, sto je dosta olaksavajuce u odnosu na ovde. A opet, ovde imamo utiske pa i znamo sa kim saradjujemo, a tamo na srecu. Ja sam dosta stvari tamo prodala, bas sam zadovoljna 🌸 Pratim 🙂🙂🙂🙂
2021 03 15
1 2