Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbog jedne ribe, pogibe 50 ljudi

Ne znam da li ste gladale Triangle, fazon je time loop. Uh, kako volim taj niskobudzetni mindfuck film. Zaboli me glava uvek od razmisljanja sta, kako, zato, zaboga 😂
2021 03 17
> Debela_devojka: > > Shyshymiga: > > Popisam ti se na grob, iiii Filth(cini mi se svedjani, ili tako nesto, skandinavski neki narod). > I spit on your grave, cini mi se pljunem ti na grob. Ali to bas nije trash, uzasno je tezak film, makar meni. Ali sam ja gledala americki Da,pljunem. Ne znam, gledala sam neki stariji na slican fazon, onako... a ove novije sto sam gledala(da kazem novije, mislim da su iz 2005., tako nesto) su mi bolji i onako verodostojni, prljaviji. Kakva i treba da bude osveta za tako nesto. Mucni su dok ne predjes na drugi deo, gde zena nadje snagu iz petnih zila da uzvrati "jacem polu". A sto se Vriska tice, volim iako ga dugo nisam gledala. Blentavina.
2021 03 18
> Debela_devojka: > Ne znam da li ste gladale Triangle, fazon je time loop. Uh, kako volim taj niskobudzetni mindfuck film. Zaboli me glava uvek od razmisljanja sta, kako, zato, zaboga 😂 Od niskobudzetnih mindfuck filmova preporucujem Primer. Isto je fora neki time loop za koji postoji milion grafova na internetu koji objasnjavaju logiku filma 😂 odgledas jednom da bi razumeo grafikon pa onda opet odgledas da razumes film 😂
2021 03 18
U, to moram da gledam 😂
2021 03 18
1 2 3