Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ako nije "Zara" ne vredi???

> REASHOP: > (Imam nasleđene vintage stvari skoro identične stvarima u najnovijoj kolekciji, koje nisam nameravala postavljati na ovaj sajt, ali mogu ih sada postaviti čak sa napomenom moderno, umesto vinage!?! 😂) Moda se okvirno vraca na 30 godina. U mom slucaju lose, jer mi se ne dopada 95% trendova iz 1990-2010. :')
2021 03 20
> UltraStore: > Moda se okvirno vraca na 30 godina. U mom slucaju lose, jer mi se ne dopada 95% trendova iz 1990-2010. :') Ni meni se ne dopada moda devedesetih. (Sad mi se čini da idu čak ka sedamdesetim sa insiracijom.)
2021 03 20
Kao i svaki fast fashion brend imate nešto što je u trendu, cena naravno diktira i materijal - srednje očajno ali ako imate novca za isto to ali kvalitetnije morate ići u Chanel, Ralph Lauren koji btw poskuplju značajno ove godine. Zara ima mnogo dobrih stvari, ali računajte da to nije onaj cenovni rang ispod 12000din i po mojoj proceni sve što je iz Maroka zna da bude na toj kvalitetnijoj strani. Kada su rasprodaje nećete pronaći ništa kvalitetnije jer se to sklanja, eventualno last chance modeli. Računajte da ova ekonomska kriza donosi mnogo poliestera, kvalitet će biti sve gori.
2021 03 20
> MissDiva: > Računajte da ova ekonomska kriza donosi mnogo poliestera, kvalitet će biti sve gori. Godinama je vec gori nego sto je bio a tek ce biti; viskoza ce imati cenu kao svila. Ti Zara komadi proizvedeni u Maroku, Portugalu i slicnim mestima proizvodnje su odlicni - ja neke komade imam godinama i stvarno im je divan kvalitet mada sam njih kupovala u Grckoj na rasprodaji... ovo ostalo je za djubre posle par pranja, u sustini isto kao i svaki drugi fast fashion brend 🤷🤷 zato vec godinama kupujem polovno te marke, prvenstveno jer cesto nadjem stari model pa samim tim i kvalitetniji sastav
2021 03 20
Ja sam imala onda srece da je sve sto sam kupila iz Maroka i stvarno je sve kvalitetno. Obratila sam paznju na svaki sav, svako dugme itd. Ko zeli kvalitetnije, ne mora odmah ici na Chanel, Pradu, Gucci itd. To su brendovi kojima je 40% cene kvalitet, 60% ime. Postoje manje poznati dizajneri cije stvari mozete kupiti u proseku od 100 do 500e, a istog su kvaliteta kao i ovi veci dizajneri cije cene idu od 500 do 5000, samo ne placate ime.
2021 03 20
> MissDiva: > Kao i svaki fast fashion brend imate nešto što je u trendu, cena naravno diktira i materijal. > Zara ima mnogo dobrih stvari, ali računajte da to nije onaj cenovni rang ispod 12000din i po mojoj proceni sve što je iz Maroka zna da bude na toj kvalitetnijoj strani. > Kada su rasprodaje nećete pronaći ništa kvalitetnije jer se to sklanja, eventualno last chance modeli. > Računajte da ova ekonomska kriza donosi mnogo poliestera, kvalitet će biti sve gori. Za sve ovde navedeno se slazem. Dodala bih samo da je, pored Made in Marocco, visokog kvaliteta iz Zare i Made in Spain (a to sam uglavnom nalazila/kupovala u inostranstvu a ne ovde).
2021 03 20
> UltraStore: > Ko zeli kvalitetnije, ne mora odmah ici na Chanel, Pradu, Gucci itd. To su brendovi kojima je 40% cene kvalitet, 60% ime. Postoje manje poznati dizajneri cije stvari mozete kupiti u proseku od 100 do 500e, a istog su kvaliteta kao i ovi veci dizajneri cije cene idu od 500 do 5000, samo ne placate ime. Tako je - do odredjenog nivoa cenu odredjuje kvalitet izrade (kroja i materijala), iznad toga cena raste kao odraz prestiza i zavisi od vrednosti brenda/imena marke na trzistu...ali tu vec govorimo o svetskoj dizajnerskoj sceni.
2021 03 20
Ja zaista imam par stvaricica iz Zare koje su dosta kvalitetne, naravno tu su i neke majice koje su bile dosta snizene jednom oprane i lice ni na sta, tako da imaju i kvalitetne stvari i neke manje kvalitetne, ja volim njihove farmerke, samo da imaju elastina.. A da je popularan brend, vala jeste i to mnogo na krpicama, pre je to cini mi se bio guess, sad kao da je to ubedljivo samo Zara haha😂
2021 03 20
> UltraStore: > Ko zeli kvalitetnije, ne mora odmah ici na Chanel, Pradu, Gucci itd. To su brendovi kojima je 40% cene kvalitet, 60% ime. Postoje manje poznati dizajneri cije stvari mozete kupiti u proseku od 100 do 500e, a istog su kvaliteta kao i ovi veci dizajneri cije cene idu od 500 do 5000, samo ne placate ime. Daaaaa, i ovo je skroz tačno! Ja sam dobijala na poklon markirane krpice manjih dizajnerskih kuća, stvarno su prelepi modeli i materijali su kao san ☺️
2021 03 20
Meni je Pepe Jeans super, imaju zanimljivih stvarčica. Što se Zare tiče, pantalone su super i što se tiče brojeva i kroja. Nisam vatreni fan Zare, ali mogu se pronaći kvalitetni i zanimljivi komadi. Meni bude simpatično kada ljudi gledaju na to kao da samo u Zari postoje dobre stvari, a iskreno to je daleko od istine.
2021 03 20
> LUCIFERCE: >Meni bude simpatično kada ljudi gledaju na to kao da samo u Zari postoje dobre stvari, a iskreno to je daleko od istine. Zara je prva uvela online prodaju, a ja, kao neko ko u krugu od 50km ima jedino sinsay, waikiki i sportske radnje, bila sam prinudjena da kupujem samo zaru :D Sad sam se jos vise "uobrazila" pa kupujem samo sa stranih sajtova i placam carine :') :') Bar sam upecala farmekre za 31e koje su bukvalno istog kvaliteta kao Levi's, samo bolje krojene. Kod Levi'sa imam problem gde su mi sve farmerke uske oko kukova, jedva zakopcam, a oko struka mogu saku da stavim uz sebe i bice jos prostora :D
2021 03 20
U Zari uvek mogu da nađem nešto lepo. Često izbacuju nove proizvode i imaju različite modele. Nude klasične komade, a istovremeno prate trendove. Kvalitet im je dobar, pogotovo u poređenju sa prodavnicama njihovog ranga. Sve što sam kod njih našla mi lepo stoji. Mada, to dosta zavisi i od tvog tela. Moj primer, nikada mi se nije desilo da nešto u Springfieldu, a da budem zadovoljna kako mi stoji. Jedino me nerviraju kakve slike postavljaju. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a4fbc2fffb9e7a4d64a07359247ee562.jpg) Evo, baš vidim kako stoji haljina 😂 To je jedino što me živcira kod Zare. Srećom, na instagramu ima puno stranica gde postavljaju slike svakodnevnih žena u njihovoj odeći, pa možeš videti fit.
2021 03 20
Isti problem imam sa Levi's farmerkama, ali imam par komada i kvalitet je naravno vrhunski. Jedne od svojih omiljenih sam uzela pre 3 god u Terranovi, na sniženju za 1800 dinara. Masa ljudi me pitala za njih, gde sam ih kupila i sl. Imam ih i dalje i kao nove su. Svuda se može pronaći kvalitetan komad garderobe, zbog toga se ne vezujem za brend, već za kvalitet i kroj. Zara je napravila pun pogodak sa online kup, tako je i pokupila dosta stalnih kupaca, plus sto ima i kvalitetnih krpica.
2021 03 20
> boutique212: > U Zari uvek mogu da nađem nešto lepo. Često izbacuju nove proizvode i imaju različite modele. Nude klasične komade, a istovremeno prate trendove. Kvalitet im je dobar, pogotovo u poređenju sa prodavnicama njihovog ranga. Sve što sam kod njih našla mi lepo stoji. Mada, to dosta zavisi i od tvog tela. Moj primer, nikada mi se nije desilo da nešto u Springfieldu, a da budem zadovoljna kako mi stoji. Jedino me nerviraju kakve slike postavljaju. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a4fbc2fffb9e7a4d64a07359247ee562.jpg) > Evo, baš vidim kako stoji haljina 😂 To je jedino što me živcira kod Zare. Srećom, na instagramu ima puno stranica gde postavljaju slike svakodnevnih žena u njihovoj odeći, pa možeš videti fit. Preduhitrila si me a htedoh da napisem nesto za njihove modele na sajtu 😂 Modeli i slike su im blagi uzas. Meni se jedino to ne dopada, ne mozes da vidis kako predmet realno stoji. Stav modela, njihoce facijalne ekspresije, polozaj tela, kompletni promasaj 😁 To je moje misljenje. Ja Zaru "volim" zbog velicina bas kao sto ih prati i Bershka iz tog ranga. Uska sam u struku i ramenima i znam da mi xs savrseno odgovara. Tako da se slazem sa svim napisanim od strane clanica koje su "podrzale" cuvenu Zaru 😁
2021 03 20
Velicine su im savrsene u poredjenju sa mnogima. Ja npr stradivarius i pull&bear izbegavam jer mi je XS toliko usko da ne mogu navuci preko zadnjice, a S mi je siroko da mogu ruku pored sebe da provucem u pantalone :')
2021 03 20