Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ako nije "Zara" ne vredi???

Zara se šije u fabrikama po Srbiji, tako da ako znate ljude lako možete doći i do nekih stvari. Možda se zato i pojavljuje velika količina Zara novih stvari na sajtu, eto jedna pretpostavka.
2021 03 22
> IvanaIva7: > Ja sam Zara stvari MADE IN MAROKO pronalazila verovale ili ne na buvljaku. Prodaje se nova Zara sa etiketama i ja sam 2019. sebi kupila tedy kaput (ja ga zovem bundica😂) 50% ili 60% od cene koja je bila na sajtu. Iskreno toliko sam ga iznosala da sam vrlo zadovljna tom kupovinom. I dalje ga nosim. Ovo je možda i najbolja varijanta hahah I ja sam najbolje zara stvari tu našla!
2021 03 23
> supergaga: > To baš i nije tačno - meni sestra živi u Španiji pa su mi sve Zara krpice odande, nikad ovde ništa Zarino nisam kupila, baš sam sad pogledala, ima i gde piše 'made in china' a i 'made in spain', tako da... Nisam mislila iskljucivo na mesto proizvodnje kad sam ispisala sve sto sam ispisala. Mogu se naci krpice proizvedene u Kini a da su solidnog kvaliteta - imam par krpica sa AliExpress-a, radjene za americko trziste a kvalitet bolji nego u fast fashion lancima, cena niza
2021 03 23
> IvanaIva7: > Ja sam Zara stvari MADE IN MAROKO pronalazila verovale ili ne na buvljaku. Prodaje se nova Zara sa etiketama i ja sam 2019. sebi kupila tedy kaput (ja ga zovem bundica😂) 50% ili 60% od cene koja je bila na sajtu. Iskreno toliko sam ga iznosala da sam vrlo zadovljna tom kupovinom. I dalje ga nosim. Koji buvljak?:)
2021 03 23
Na fejsu postoji grupa ZARA RAZMENA, PRODAJA KUPOVINA, gde sam objavila da tražim određenu haljinu, koja je iz kolekcije od pre dve godine, za koju sam napisala da bih je uzela za cenu oko 1000 dinara (smatram da nešto što je u kolekciji bilo pre dve godine, nema smisla platiti 5k, u pitanju je obična haljina, mislim budimo sada realni ) gde su me dve članice "napale" odakle meni pravo da baš naglasim da želim da platim 1000 dinara (one imaju tu haljinu i platile su je 5000 i nosile jednom, da bi je pre nosile po kući nego je prodale za 1000 dinara. Poštujem njihov stav, ali isto tako, nemaju prava da se mešaju u to koliko bi neko izdvojio novca za željeni artikal. Bezobrazno je jako napadati nekoga, samo zato što želite da zaradita novac, jer je zabiga "zara" u pitanju. Eto npr dokle su neke žene spremne da idu, zbog ovog veomaaaaa skupocenog brenda za kojim plače Srbija ,:) ,:) ,:) ,:)
2021 03 24
Ja imam par Zarinih stvari vec duze vreme na profilu i vidim niko se nikad nije oglasio🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ dok za druge jesu, ali sam imala i situacije gde zene nisu htele da kupe zato sto nije Zara🤷🏻‍♀️
2021 03 24
> smilicas: >Eto npr dokle su neke žene spremne da idu, zbog ovog veomaaaaa skupocenog brenda za kojim plače Srbija > ,:) ,:) ,:) ,:) Kakvi teski kompleksi 🤦🤦🤦 ja mislim da je sasvim u redu sto si trazila za taj novac. Ja nikad nisam kupila polovnu Zaru na kupoprodajnim sajtovima za vise od 1000 dinara i licno smatram da ni ne vredi vise od toga, eventualno ako je nesto novo s etiketom mada mi ni to nije merilo; doduse, nije ni moj thought process neko merilo, ali sam mnogo kvalitetnije krpice boljih brendova placala istom svotom
2021 03 24
> SvetlanaRadic: > > smilicas: > >Eto npr dokle su neke žene spremne da idu, zbog ovog veomaaaaa skupocenog brenda za kojim plače Srbija > > ,:) ,:) ,:) ,:) > Kakvi teski kompleksi 🤦🤦🤦 ja mislim da je sasvim u redu sto si trazila za taj novac. Ja nikad nisam kupila polovnu Zaru na kupoprodajnim sajtovima za vise od 1000 dinara i licno smatram da ni ne vredi vise od toga, eventualno ako je nesto novo s etiketom mada mi ni to nije merilo; doduse, nije ni moj thought process neko merilo, ali sam mnogo kvalitetnije krpice boljih brendova placala istom svotom Drago mi je da još neko razmišlja kao ja, na kraju sam obrisala post jer su se nakupile preprodavačice i napale me kako je to nekultruno sa moje strane tako da mi je lakše bez te haljina kada bolje razmislim 😂
2021 03 24
Ja uglavnom Zaru kupujem na snizenjima, ako mi se dopadne neki model cekam njegovu realnu cenu jer stvarno kad se sve sabere i oduzme Zara daje najbolja snizenja 😁 ali sto se kvaliteta tice daleko je bolji H&M i Mango, ali i skuplji 😁 mada imam par stvarcica iz Stradivariusa i stvarno su se pokazale mnogo kvalitetnije od Zarinih, konkretno dzemperici i majcice jer Zarini posle par pranja ne lice bukvalno ni na sta 🤔 ali neke su iznenadjujuce kvalitetne ispale za kupljenu cenu npr farmerice vidim da je neko spomenuo, mada su se meni Terranovine za sada pokazale kao najbolje 😁 Sto se preprodaje tice stvar se stvarno omakla kontroli, to vise nije 300/500 dinara vise nego po 2000/3000 bez obzira da li je noseno ili nenoseno 🤯
2021 03 25
1 2 3 4