Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ako nije "Zara" ne vredi???

Moja drugarica je šila godinama i razume se u materijale. Turski pamuk je bio ekstra kvalitetan. Ja na primer najkvalitetnije farmerke sam uvek kupovala u Maxersu.
2021 03 20
Ja recimo uopšte ne kapiram ko daje pare za gucci i sl. krpe, pre ovog 'zaključavanja' sam bila u Madridu i tamo šetajući naišla na gucci izlog...crkla sam od smeha, žao mi je što nisam sačuvala fotke da vam pokažem, svima sam slala...izgledalo je kao da se neko zaj.....nešto kao trenerka pa prsluk preko pa neke papuče sa smešnim čarapama, ma sprdnja...klasično šišanje ovaca... Meni su beogradski dizajneri tipa sestara Proković (zaboravila sam ime jedne isto fenomenalne dizajnerke iz Čumićevog...) fenomenalni ukoliko već neko želi da bude posebniji a da ne potroši sulude cifre...bogte,pa to su ipak samo krpe...
2021 03 20
Ja sam videla "kako da izgledaš kao gucci model" -Obučeš rolku u nekoj jarkoj boji -Preko rolke bluzu sa nekim dramatičnim printom -preko bluze prsluk sa još dramatičnijim printom -preko svega toga jakna -dole pantalone -preko pantalona suknja sa printom -I najobaveznija stvar, šarena marama vezana preko glave i naočare uz jarko roze karmin
2021 03 20
> UltraStore: > Ja sam videla "kako da izgledaš kao gucci model" > -Obučeš rolku u nekoj jarkoj boji > -Preko rolke bluzu sa nekim dramatičnim printom > -preko bluze prsluk sa još dramatičnijim printom > -preko svega toga jakna > -dole pantalone > -preko pantalona suknja sa printom > -I najobaveznija stvar, šarena marama vezana preko glave i naočare uz jarko roze karmin E to,to...:):)
2021 03 20
> CokaPozarevac: > Meni se ne svidjaju Zarini modeli, jedino od njih sto nosim su farmerke, ostalo mi je sve nekako siroko, nesrazmerno itd... Meni se retko šta dopadne. Cipele su mi neudobne i skoro uvek male, a nosil 41 pa nema veće. Farmerke sam uvek na pola broja. Jedino su mi jakne i kaputići lepi u zari
2021 03 20
> SvetlanaRadic: > > MissDiva: > > Računajte da ova ekonomska kriza donosi mnogo poliestera, kvalitet će biti sve gori. > Godinama je vec gori nego sto je bio a tek ce biti; viskoza ce imati cenu kao svila. Ti Zara komadi proizvedeni u Maroku, Portugalu i slicnim mestima proizvodnje su odlicni - ja neke komade imam godinama i stvarno im je divan kvalitet mada sam njih kupovala u Grckoj na rasprodaji... ovo ostalo je za djubre posle par pranja, u sustini isto kao i svaki drugi fast fashion brend 🤷🤷 zato vec godinama kupujem polovno te marke, prvenstveno jer cesto nadjem stari model pa samim tim i kvalitetniji sastav Takođe, već par puta sam npr u textile housu pronašla Zara pantalone koje su jako kvalitetnije od nekih koje sam uzela leros u Zari na sniženju...
2021 03 21
> smilicas: > Takođe, već par puta sam npr u textile housu pronašla Zara pantalone koje su jako kvalitetnije od nekih koje sam uzela leros u Zari na sniženju... Ili je stari model u pitanju ili je uvezeno iz neke EU zemlje, kao sto obicno i jeste. Mi smo treca klasa trzista u Evropi i nama salju samo krs. Zara krpice u Grckoj su prva klasa jer su mediteranska zemlja pa im Spanija salje istu robu koju oni prodaju - makar je ranije bilo tako. Doslovno imam neke dzempere na raskopcavanje preko 10 godina stare koje sam kupila tamo na rasprodaji za po 5 evra :')
2021 03 21
> SvetlanaRadic: > > smilicas: > > Takođe, već par puta sam npr u textile housu pronašla Zara pantalone koje su jako kvalitetnije od nekih koje sam uzela leros u Zari na sniženju... > Ili je stari model u pitanju ili je uvezeno iz neke EU zemlje, kao sto obicno i jeste. Mi smo treca klasa trzista u Evropi i nama salju samo krs. > Zara krpice u Grckoj su prva klasa jer su mediteranska zemlja pa im Spanija salje istu robu koju oni prodaju - makar je ranije bilo tako. Doslovno imam neke dzempere na raskopcavanje preko 10 godina stare koje sam kupila tamo na rasprodaji za po 5 evra :') Ovo definitivno ima smisla, Zara stvari koje su kupljene preko su mi se pokazale mnogo kvalitetnije nego kod nas, za Grcku potvrdjujem da sam najdivnije i najkvalitetnije komade uzela kod njih a cene su bile smesne u odnosu na nase 😊 Inace ja volim Zaru i 60% garderobera mi je iz Zare, obizavam njihov dzins, sakoe, kapute, jakne, knozne komade, aksesoare, torbe...
2021 03 21
> Angieengelll: > > CokaPozarevac: > > Meni se ne svidjaju Zarini modeli, jedino od njih sto nosim su farmerke, ostalo mi je sve nekako siroko, nesrazmerno itd... > Meni se retko šta dopadne. Cipele su mi neudobne i skoro uvek male, a nosil 41 pa nema veće. Farmerke sam uvek na pola broja. Jedino su mi jakne i kaputići lepi u zari Ima Zara 42, skoro uvek.
2021 03 21
> Aaanaaaa: > Deluje mi da je ovde na sajtu Zara marka ne popularna, nego mega popularna. > Sada vidim jedna clanica otvorila temu u kojoj se nude Zara stvari. > Pa sad ne znam, da li su te stvari "Zara" mozda pozlacene??? > Ne znam stvarno o cemu se radi... Mislim da je samo trenutni hajp koji se stvorio oko brenda jer prate i svetske modne trendove Meni se jako retko nesto svidi u zari, i cudni su im krojevi, ne znam za koga prave pola onih stvari Ali npr. ja sam okacila novu zarinu haljinu sa etiketon, aktuelan model i boja, pa mi svakako stoji na profilu i nije nikakva pomama 😂
2021 03 21
Ja sam Zara stvari MADE IN MAROKO pronalazila verovale ili ne na buvljaku. Prodaje se nova Zara sa etiketama i ja sam 2019. sebi kupila tedy kaput (ja ga zovem bundica😂) 50% ili 60% od cene koja je bila na sajtu. Iskreno toliko sam ga iznosala da sam vrlo zadovljna tom kupovinom. I dalje ga nosim.
2021 03 21
> SvetlanaRadic: > > smilicas: > > Takođe, već par puta sam npr u textile housu pronašla Zara pantalone koje su jako kvalitetnije od nekih koje sam uzela leros u Zari na sniženju... > Ili je stari model u pitanju ili je uvezeno iz neke EU zemlje, kao sto obicno i jeste. Mi smo treca klasa trzista u Evropi i nama salju samo krs. > Zara krpice u Grckoj su prva klasa jer su mediteranska zemlja pa im Spanija salje istu robu koju oni prodaju - makar je ranije bilo tako. Doslovno imam neke dzempere na raskopcavanje preko 10 godina stare koje sam kupila tamo na rasprodaji za po 5 evra :') Ovo toliko ima smisla, nisam o tome nikada razmisljala! Ja sam dosta kupovala u Zari kad sam zivela u Izraelu jer mi je bila blizu stana ali kvalitet je bio znatno bolji nego stvari koje sam ovde kupila u Zari. Doduse cene su bile vece ne manje nego ovde, u smislu, nije bilo rasprodaja kao ovde kad bude, ali tamo su vala za sve nabili cene, takva je cela zemlja 🤔
2021 03 22
To mi je pre mnogo godina rekla grkinja koja je radila dole u Zari, tako da je to svakako proverena informacija. Francuska, Grcka, Portugal, cini mi se i Italija takodje - oni imaju istu robu kao Spanci. Tamo ce se uvek naci kvalitet koji Spanci prave za sebe :) Ostale zemlje koje su clan EU, kao i ostatak sveta - oni su druga klasa ali i njima je roba 90% kvalitetna - samo mozda ne dobiju neke odredjene modele... Nama sto smo van EU nama ne znam sta salju ali kvalitet je znatno losiji da mi je sokantno. I to nije samo Zara, nego bilo koji proizvodi u globalu, svi smo podeljeni u trzisne klase
2021 03 22
Jel to znaci da bi valjalo da u oglasima za Zara komade od sad naglasavamo i proizvodnju "made in..."? :")
2021 03 22
> SvetlanaRadic: > To mi je pre mnogo godina rekla grkinja koja je radila dole u Zari, tako da je to svakako proverena informacija. Francuska, Grcka, Portugal, cini mi se i Italija takodje - oni imaju istu robu kao Spanci. Tamo ce se uvek naci kvalitet koji Spanci prave za sebe :) > Ostale zemlje koje su clan EU, kao i ostatak sveta - oni su druga klasa ali i njima je roba 90% kvalitetna - samo mozda ne dobiju neke odredjene modele... Nama sto smo van EU nama ne znam sta salju ali kvalitet je znatno losiji da mi je sokantno. > I to nije samo Zara, nego bilo koji proizvodi u globalu, svi smo podeljeni u trzisne klase To baš i nije tačno - meni sestra živi u Španiji pa su mi sve Zara krpice odande, nikad ovde ništa Zarino nisam kupila, baš sam sad pogledala, ima i gde piše 'made in china' a i 'made in spain', tako da...
2021 03 22