Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Uskoro promene na sajtu. Kliknite ovde za više informacija.

Uskoro promene na sajtu. Kliknite ovde za više informacija.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li se popravlja pruga, ili sajt?

Meni je potreban savet, kako da koristim sajt koji ne radi? Nedelju dana je u gradjevinarstvu puno vremena.
pre 8 dana, 21:50
Isti problem... Tesko kacim slike, teško otvaram poruke, teško se ulogujem... Nadam se da ce se uskoro rešiti ovi problemi jer je ovde teško i nesto prodati.
pre 8 dana, 22:35
Hahaha, super je naslov, nasmejah se 😂😂... mene je više ovo smorilo, užasno me nervira.....
pre 8 dana, 22:46
Problem je kod Lapova.. Još traje rekonstrukcija i modernizacija šina.. 😎 Do daljnjeg nema rešenja problemu.. Bićemo obavešteni.. 🤣😎
pre 8 dana, 23:56
Da,naslov teme-realan.Da nije tuzno ,bilo bi smesno...
pre 8 dana, 00:12
Polako ovo je drugi pik prvog talasa...popraviće se za jedno ...tamo kad prođu kiše i kad dođe leto u avgustu...šta 😁
pre 8 dana, 00:43
Pa jeste, sad barem znamo, na sta se, zapravo, odnosio onaj zuti kajron koji vec neko vreme klizi u gornjem delu ekrana i kaze: "Uskoro promene na sajtu..." Sve drugo smo ocekivale, samo ne ovo. :/ A da je promena-jeste! x-)
pre 8 dana, 01:24
Ma sigurno grade ovi što grade prugu BG- Budimpešta. Kinezi. Gledam povremeno ali ni pruge ni voza nema.
pre 8 dana, 09:47
Uuu! Ovo je tek početak sr***nja. Kad dođe novi dizajn sa svim bebi-bolestima (istumbane ili nestale slike i opisi, nestali utisci.... i ko zna šta sve još). računajte bar još mesec-dva dok se sve ne popravi. ,:)
pre 8 dana, 14:34
> NenadRistic71: > Uuu! Ovo je tek početak sr***nja. Kad dođe novi dizajn sa svim bebi-bolestima (istumbane ili nestale slike i opisi, nestali utisci.... i ko zna šta sve još). računajte bar još mesec-dva dok se sve ne popravi. ,:) Pa kažem Vam ja zastoj je kod Lapova.. Ali biće kažu oko prvog maja sve rešeno.. A tada je praznik.. Pa valjda oko petog će sve da se reši... 😎🤣 To Vam je to uskoro..
pre 8 dana, 14:43
> MiciZara: > Pa kažem Vam ja zastoj je kod Lapova.. Ali biće kažu oko prvog maja sve rešeno.. > A tada je praznik.. Pa valjda oko petog će sve da se reši... > 😎🤣 > To Vam je to uskoro.. Ne znam jel to bilo intuitivno, ali od prvog dana kad se pojavio kajron sa zutim slovima-ja u sebi pevusim ovo... https://www.youtube.com/watch?v=LdbcYXdbpmw
pre 7 dana, 15:42