Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obrisani SVI predmeti stariji od godinu i po dana?!

Devojke, Admin junior je objavio temu: https://mojekrpice.rs/forum/t/564433/obrisani-predmeti Imam nedoumicu, pa da pitam ovde, posto na toj temi ne moze da se postavi pitanje: da li se ovo "SVI predmeti" odnosi na neku posebnu kategoriju, npr. na kozmetiku, ili bas na sve kategorije (odeca, obuca...)? Pitam, zato sto upravo videh dosta oglasa (i iz kategorije kozmetike, i iz kategorija odece, obuce) postavljenih mnoooogo pre godinu i po dana. Dakle, nisu obrisani.
2021 04 11
Dodatak: Ako postoji tema gde bih mogla da razjasnim ovu nedoumicu, molim vas da me uputite (napisete link te teme), pa da obrisem ovu.
2021 04 11
I ja sam videla juče starije oglase, u pitanju je konkretno odeća, tako da ne znam o čemu se radi.
2021 04 11
Meni vise nista nije jasno na ovom sajtu: - admin objavljuje nesto sto nije tacno: nisu obrisani svi oglasi stariji od godinu i po (i na mom profilu i dalje stoje oglasi iz 2019. god); - admin mi u priv. poruci kaze da se brisu dekanti i da su zabranjeni, a na sajtu vidim da se oglasi sa dekantima brisu selektivno (ne znam po kom principu se vrsi selekcija). Ko koga ovde zaj***ava?
2021 04 11
Isto.Ne znam zaista ali ako se budu brosali ovako predmeti bez najave i konkretne price,ja cu odustati od sajta.Jer zaista nemam zivaca za kacenje iznova i iznova,posebno kada je sve korktno.Pre par dama sam prodala majicu koja je stajala dve godine,a mnoge koje sam prodavala stvari su stajale preko godinu dana.Jednostavno se nije pojavio pravi kupac,a kada se pojavi odmah i pazari.
2021 04 11
Definitivno treba transparentno da se naglase pravila tj. da se ažuriraju. I oko slika sa interneta, i oko kolaža, i oko samih parfema i još gomila stvari tu ima nerazjašnjena...
2021 04 11
Ako to urade transparentno, onda nemaju prostora da rade na ovaj nacin, tj selektivno... Uvek postoji "ono sto vidim brisem" , pa ipak ako im se ukaze na odredjene profile, i dalje su nevidljivi 😄 Ili jednostavno jako losa organizacija..
2021 04 11
Pa, kako se uprava sajta ponasa prema clanovima, jedino sto mogu da zakljucim jeste da ZELE da odustanemo od sajta. Kako im to ide u prilog - ne znam, to mi je misterija. Toliko se tema pojavilo na forumu upravo zbog nejasnih pravila o kojima uglavnom saznajemo tako sto nas neka od clanica obavesti na forumu da je saznala od admina iz privatne prepiske ili je videla negde, na nekom profilu ne znam kada ostavljenu adminovu ocenu sa pratecim tekstom iz koga moze da se sazna (ili nasluti) sta se na ovom sajtu moze, a sta ne. Previse glagola "saznati" u prethodnoj recenici, ali to jeste cinjenicno stanje: mi ovde slucajno saznajemo za neka pravila. I kao slag na tortu - potpuno ignorisanje svih tih tema od strane administracije sajta i "krucijalno" pitanje: Koje kurirske sluzbe koristite? Wtf??? Pa valjda treba prvo da odgovore na pitanja clanova na forumu, da postave JASNA pravila na UOCLJIVOM mestu na sajtu, a onda da se bave statistikom koje kurirske sluzbe koristimo. Plus tema admina o tome da su svi predmeti stariji od godinu i po obrisani, sto je netacno.
2021 04 11
Pravola su pravila ali meni nije jasno da se brisu predmeti na profilima koji su aktivni pa makar stajali ti predmeti i cetiri godine.Koji je smisao?Ako cu ja opet sve da ih postavim.Nije rasterecenje sajta sigurnoMozda i ne bih bila ovoliko besna,kada bi mi ovo islo olako..Meni je fotografisanje predmeta(da ispadne kako treba i boja i svetlo i kako stoji)ravno kopanju bunara,do te mere mi je zamorno,jednostavo sam antitalenat.Dvadeset puta neka slikam da bi to bilo verodostojno i onda ovo :@
2021 04 11
Tako je, Jelena. Obrisati predmete članovima koji su tu, aktivni su, prodaju/kupuju, a ostaviti predmete članova koji su već duže vreme neaktivni, što znači da za prodaju nisu ni zainteresovani, je stvarno besmisleno. Umesto brisanja bez najave, selektivno, kao što smo svi primetili, predlažem da se mesečno uplaćuje izvesna suma novca, slična ovoj za VIP članstvo, koje, realno, ne služi skoro ničemu, ili za promocije, a da nam onda predmete niko ne dira i ne briše zato što mu je dosadno. 😖 Sad bar znamo o čemu se radi i nema potrebe da pojedini objašnjavaju da su to oglasi sa kolažima, slikama sa Interneta i sl, odnosno da je tako zbog prelaska na novu platformu, itd.😣 Hiljade oglasa je obrisano, navodno starijih od godinu i po dana, treba naći rešenje da se to ubuduće ne desi, jer članicama sa mnogo oglasa svakako ne odgovara često obnavljanje istih.😩
2021 04 11
jelena2606, ni meni nije jasno koji je smisao, ako ce clanovi opet postaviti te predmete. Samo bespotrebno maltretiranje clanova. A sto se tice ovog "Pravila su pravila". Pravilo se moze nazvati pravilom ako vazi sa sve. A to na ovom sajtu nije slucaj, npr: - neki clanicama i dalje stoji negativna od admina zbog raznih stvari (dupliranje oglasa, postavljanje kolaznih fotografija koje sadrze veci broj fotografija od dozvoljenog itd...), a nekim clanicama je admin izbrisao svoju negativnu ocenu; pritom, neke od clanica kojima i dalje stoji negativna odavno su ispravile svoj propuste zbog kojih su dobile adminovu negativnu; - nekim clanicama se brisu predmeti iz 2019. god, a nekima i dalje stoje oglasi iz 2014; - nekim clanicama se brisu oglasi sa dekantima, a mnoge od njih (ne mislim samo na sebe, ali mislim i na sebe) su imale na profilu po 5-6, u najboljem slucaju 10 dekanata, dok nekim clanicama koje na profilu imaju 20-30 i vise oglasa sa dekantima nista od toga nije obrisano (a dekantovati npr. 30 parfema smrducka na komercijalnu prodaju, posebno sto se veliki broj tih parfema za dekantovanje na profilima istih clanica nudi i za prodaju celih bocica... dakle jedan te isti parfem se objavljuje i za dekantovanje i za prodaju cele bocice, sto je na neki nacin ponavljanje oglasa (isti predmet u dva oglasa jedne te iste clanice))... i da ne nabrajam dalje. Dakle, ono cime se administracija sajta trenutno rukovodi NISU pravila vec pausalne procene.
2021 04 11
I da dodam još nešto, pre nego što neko napiše “Ako se nije prodalo za godinu i po dana, neće se ni prodati”: sigurno 7-8 puta sam kupila nešto što u oglasu nije ni imalo fotografije, već su umesto njih stajale one haljinice (stariji oglasi). Jednostavno sam pročitala opis i kontaktirala članice, poslale su mi fotografije tih predmeta i kupila sam ih. 😄
2021 04 11
Sve mi je jasno,sve sam videla...U sustini jesam za postovanje pravila ali ne mogu da shvatim da se pobrisu oglasi calnicama koje uplacuju VIP clanstvo.Clanovima koji prodaju odlicne predmete za sitnu lovu i koji postuju SVA pravila,clanovima koji su aktivni.Zaista nemam opravdanje.Ja sam pocela da kacim oglase i to one koji su mi ostali u kompu ali iskreno kacim malo po malo,posto mi je mrsko..jer ocigledno postoji sansa da ih opste sve pobrisu.Dve godine sam na ovom sajtu,imala i osvetnicku negativnu,natezala se sa pokvarenim prodavcima koji uvaljuju djubre ali nista me nije iznerviralo kao ovo.
2021 04 11
Uplaćuju VIP članstvo, znači tu su, na raspolaganju kupcima. Ni mene ništa nije iznerviralo kao ovo nenajavljeno brisanje velikog broja predmeta, 😡totalno neprofesionalno. Još pojedine članice kažu da su se obratile glavnom adminu, koji nije bio upoznat sa ovom situacijom, što znači da je neko od “pomoćnih” admina, tj. Admina Juniora to uradio na svoju ruku. 🤔
2021 04 11
> jelena2606: > Sve mi je jasno,sve sam videla...U sustini jesam za postovanje pravila ali ne mogu da shvatim da se pobrisu oglasi calnicama koje uplacuju VIP clanstvo.Clanovima koji prodaju odlicne predmete za sitnu lovu i koji postuju SVA pravila,clanovima koji su aktivni.Zaista nemam opravdanje.Ja sam pocela da kacim oglase i to one koji su mi ostali u kompu ali iskreno kacim malo po malo,posto mi je mrsko..jer ocigledno postoji sansa da ih opste sve pobrisu.Dve godine sam na ovom sajtu,imala i osvetnicku negativnu,natezala se sa pokvarenim prodavcima koji uvaljuju djubre ali nista me nije iznerviralo kao ovo. Ima raznih VIP clanova: neki se, kao sto kazete, bave prodajom odlicnih predmeta za sitnu lovu, a neki precenjuju svoje predmete i na taj nacin varaju ("deru") naivne kupce. VIP clanstvo, koliko shvatam (ispravite me ako gresim), omogucava clanici da klasifikuje predmete po kategorijama i da ukrasi pozadinu svog profila nekom slikom. A pravila, tj. ono sto bi trebalo da postoji kao pravila, a u realnosti na ovom sajtu ih nema, treba valjda da vaze i za VIP i za ne-VIP clanice.
2021 04 11
1 2