Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko cekate na slanje?

Devojke, Zanima me koliko cekate na slanje paketa nakon sto uplatite? Koji je neki okej rok?
2021 04 27
Dan-dva...
2021 04 27
Takođe, ja uglavnom pošaljem istog dana, ako ne sutradan pošto mi nije blizu pošta..
2021 04 27
Istog dana, sutradan ako ne stignem taj dan ili je posta vec zatvorena, ili po dogovoru ako kupac zeli da se paket posalje nekog odredjenog dana.
2021 04 27
> ubavkam: > Devojke, > Zanima me koliko cekate na slanje paketa nakon sto uplatite? Koji je neki okej rok? Ja šaljem tog dana ili sutradan. Isto tako i kad kupujem. Nekad se članica izvini pa pošalje za 3-4 dana, što mi je isto okej, ako je u nekoj gužvi /juri ali preko toga mi je previše..
2021 04 27
Pitam, jer sam uplatila proslog petka ili subote, i danas mi je devojka javila da je poslato. Naravno nisam htela da budem dosadna i pitam je, tek danas sam to uradila nakon desetak dana. Nije mi bilo hitno, tako da je okej, ali me zanimalo i vas misljenje. Ja se trudim da uvek posaljem ili istog dana, ili maksimalno nakon dan, dva.
2021 04 27
Mogla je unapred da kaže ( pre uplate) da može da pošalje tek tada i tada. (Odsustvo osećaja odgovornosti., a čak se uklapa i u naplata-nabavka-slanje period sa upadom dva vikenda!) Da li je poslala broj za praćenje pošiljke?
2021 04 27
Ja saljem isti dan..
2021 04 28
Saljem isti dan ako kupac uplati ujutru ili ranije u toku dana, desilo mi se i da uplata legne kasnije pa ako sam slobodna onda stignem, ako ne onda saljem naredni dan. Preferiram jednu Postu koja radi kratko, ali nju uglavnom koriste stanovnici kraja tako da se ne ceka mnogo za razliku od ostalih gde sam znala da provedem pola sata i duze, posebno kad dodju neki likovi sa kovertama pa dok se sve to ispecatira, unese u sistem, prekontrolise... mogu i da se porodim komotno. Nikad ne odugovlacim sa slanjem jer je i meni cilj sto pre da posaljem.
2021 04 28
Praktikujem da posaljem bar sutradan, ako ne stignem isti dan. Isto tako i očekujem kada sam kupac. Naravno nekad ne stignem,ali uvek obavestim kupca i dogovorimo se oko slanja.
2021 04 28
Evo ja sam danas clanici uplatila za neke decije sandalice,ona mi sutra salje.Ja se trudim istog dana da posaljem,a ako bas ne stignem,sutradan obavezno saljem...meni ce jedna da posalje isto sutra,a ja njoj da uplatim u ponedeljak ako posta bude radila
2021 04 28
Svakome može da se desi da iz nekog razloga ne može odmah da pošalje paket, možda ima neke neodložne obaveze, ide na putovanje, bolest itd. ali u tom slučaju to treba naglasiti PRE uplate.
2021 04 29