Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Dešava li se i vama da vam pošalju da ŽELE nešto, a onda se izgube u vremenu i prostoru? :D

> malaac: > Smatram da svako ima pravo da se interesuje za artikal, jer je tome sajt i namenjen, razumem i da sasvim slucajno clanice pritisnu dugme ZELIM, ali ne mogu da razumem clanice, koje Vam traze dodatne slike, video snimke artikla, dodatne mere i kad im posaljete sve trazene informacije, ne mogu da se zahvale i kazu da im ne odgovara ili nesto trece. > Na sve poruke odgovorim, cak i osobama koje mi nude razmenu, iako je u opisu profila, kao i opisu artikla navedeno da istu ne radim. > Mislim da je to osnovna kultura korespodencije, na koju vecina, nazalost, nije navikla. Shodno tome sam se pomirila sa tim, da na vecinu poruka potencijalnih kupaca, necu dobiti odgovor. > Pozdrav! Potpuno se slažem. Isto mislim i ja, uredno odgovorim na svaku poruku, ali neki ljudi jednostavno kao da ne znaju osnovnu kulturu. Nije problem ni pitati dodatna pitanja, ali ako zahtevaš nešto slobodno uzvrati poruku u smislu zahvalnosti, neko se ipak potrudio da te ispoštuje. :)
2021 05 10
Upravo tako samo nestanu ,po meni su extra saradnje koje sam imala posalju zelim i uz to podatke i cujemo se kad stigne. Mislim naravno okej su pitanja i sve ali kad puno zapitkuju nema tu prodaje.
2021 05 11
Redovno,na to se moras naviknuti...😒
2021 05 12
> Madeleine: > Проблем је у томе што, чим вам се неко јави, одмах увртите себи у главу: "Ево га купац-предмет је продат". И кад није тако - зло и наопако. ,:) (Полазим од себе, јер ми је требало времена да то избацим из главе). > Предмет је продат тек кад га купац преузме-оцени. До тад, све остало је ваздух. Bravo,u potpunosti se slazem. Tako sam i ja pocela da razmisljam.
2021 05 12
Desi se i da se dogovorimo za razmenu ili prodaju, i nestanu 😄
2021 05 13
> malaac: > Smatram da svako ima pravo da se interesuje za artikal, jer je tome sajt i namenjen, razumem i da sasvim slucajno clanice pritisnu dugme ZELIM, ali ne mogu da razumem clanice, koje Vam traze dodatne slike, video snimke artikla, dodatne mere i kad im posaljete sve trazene informacije, ne mogu da se zahvale i kazu da im ne odgovara ili nesto trece. > Na sve poruke odgovorim, cak i osobama koje mi nude razmenu, iako je u opisu profila, kao i opisu artikla navedeno da istu ne radim. > Mislim da je to osnovna kultura korespodencije, na koju vecina, nazalost, nije navikla. Shodno tome sam se pomirila sa tim, da na vecinu poruka potencijalnih kupaca, necu dobiti odgovor. > Pozdrav!
2021 05 15
Stalno imam taj problem,izgubim nekad ceo dan,slikajući i objašnjavajući i onda ništa....alooo a napisala je da želi to,Samo mi ne odgovori,ne kaže ni neću predomislila sam se.🤯
2021 05 15
> KutakAleks: > Ne razumem ljude koji pošalju želim, ja im uzvratim na to oni ni ne odgovore. > Ukoliko ste slučajno kliknule u redu je reći, izvini slučajno sam. > A ne non stop ŽELIM, i nema ni odgovora niti bilo šta slično. > Dešava li se to i vama? Meni se to desilo pre par dana ,dobila sam poruku zelim i 6 dana ni glasa ni traga od te osobe .Da ne poverujes stvarno cudno.
2021 05 16
1 2