Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Slike sa neta totalno zabranjene???

Ili sam ja nesto pogresno shvatila? Ako jesu, to je potpuna nebuloza. Pa ja 99% stvari koje kupim kupujem iskljucivo jer prepozn model sa slike preuzete sa neta. Ako budu ukinute verovatno vise nista ovde necu kupovati jer realno vecina clanica ne poseduje lutke za izlaganje na kojima se moze videti model. Ovim ce profitirati opet samo clanice koje su preprodavacice i bave se komercijalnom prodajom jer uglavnom one imaju lutke, profi fotke i slicno. Sajt bas gubi smisao.....
2021 06 05
Dobro ste shvatili, slike sa neta ne smeju biti ni u kolazu, ni na koji nacin u oglasu...samo nase licne fotografije. Pitala sam Admina i ja, a i @LoolaA.
2021 06 05
Koja nevidjena nebuloza.
2021 06 05
> lokibg: > Koja nevidjena nebuloza. Potpuno se slažem. Neke stvari nije moguće dočarati na drugi način, eventualno uz pomoć lutke, koju nemamo svi.
2021 06 05
> LUCIFERCE: > > lokibg: > > Koja nevidjena nebuloza. > Potpuno se slažem. Neke stvari nije moguće dočarati na drugi način, eventualno uz pomoć lutke, koju nemamo svi. Pa da. Evo upravo sam pobrisala sa profila gomilu kolaza slika sa neta/moja fotka i profil mi izgleda ocajno. Pritom to i nije pravedno jer sam na profilu imala iskljucivo slike sa neta koje su identicne predmetu koji se prodaje. Kao kupac cu se ovde pojavljivati minimalno jer uglavnom ovde trazim predmete koji su mi "pobegli" tj.prodali se i smanjena mi je sad mogucnost da ih ovde uocim bez slike sa neta.
2021 06 05
Samo par oglasa imam da su stvari slikane na lutki-jednu fotku sam preuzela od devojke od koje sam predmet kupila a par stvari sam slikala kod drugarice koja ima lutku. I naravno to su najbolji oglasi na profilu pfffff
2021 06 05
Naravno. Skoro sam kod nekoga videla sliku, mislim da je košulja bila ili neka haljina, nije ni važno. Slika sa neta i lična, ma ni blizu. Ne bi mi palo na pamet da je to taj predmet, a nov je bio, nije iznoseno, izbledelo pa kao ne vidim sličnosti zbog toga. Jako bzv pravilo, razumem poentu zabrane, sve mi je jasno, ali ipak ovo će mnogo smanjiti prodaju, naš običnih smrtnika na sajtu. Bukvalno će samo komercijala ostati i srećnici koji imaju lutke. Mada ni njima, ako lutka nije odgovarajuća neće biti od velike pomoći. 😕
2021 06 05
Drage članice, da li bi sada trebalo da obrišemo sa profila ranije oglase koje sadrže slike sa neta? Hvala!
2021 06 05
Meni ni lutke ne znače ništa.
2021 06 05
> Danijela234: > Drage članice, da li bi sada trebalo da obrišemo sa profila ranije oglase koje sadrže slike sa neta? Hvala! Pa ja sam samo iz svakog oglasa pobrisala slike sa neta i kolaze. Nisam brisala cele oglase.
2021 06 05
A šta je sa oglasima sa sniženom cenom i specijalnim znacima? Ni to nije ranije bilo dozvoljeno.
2021 06 05
> Danijela234: > Drage članice, da li bi sada trebalo da obrišemo sa profila ranije oglase koje sadrže slike sa neta? Hvala! Rok za adaptaciju oglasa i profila se zavrsava sa sutrasnjim danom (6.06.) Bas kao sto @lokibg kaze, ne morate ukloniti te oglase, ali morate ih bar izmeniti i iz njih izbrisati slike sa neta ili kolaze koje sadrze slike sa neta...i ja sam par dana moje prepravljala. 🙄
2021 06 05
> lokibg: > Ili sam ja nesto pogresno shvatila? > Ako jesu, to je potpuna nebuloza. Pa ja 99% stvari koje kupim kupujem iskljucivo jer prepozn model sa slike preuzete sa neta. Ako budu ukinute verovatno vise nista ovde necu kupovati jer realno vecina clanica ne poseduje lutke za izlaganje na kojima se moze videti model. Ovim ce profitirati opet samo clanice koje su preprodavacice i bave se komercijalnom prodajom jer uglavnom one imaju lutke, profi fotke i slicno. > Sajt bas gubi smisao..... Slazem se sa svim napisanim. Slike sa neta su bile odlicna stvar za odecu, posebno ako je rec o nekom cudnom modelu (npr. asimetricna haljina) koji slikan na krevetu/podu uopste ne prikazuje kako bi to izgledalo na telu. Jos jedan potez u korist komercijalnih prodavaca. Medju novim pravilima videla sam i jedno suvislo: tacka 31, tice se slikanja gomile predmeta. Znaci, nema vise "prodajem suknju", a na slici suknja sa patikama i parfemom (msm, patike koje stoje na suknji... :| ), pa kad ugledas oglas ne znas da li je u pitanju lot, da li su patike nalepljene/nasivene na suknju ili je to neki pokusaj necega, ne znam cega... :')
2021 06 05
> MALAODSTILA: > > Danijela234: > > Drage članice, da li bi sada trebalo da obrišemo sa profila ranije oglase koje sadrže slike sa neta? Hvala! > Rok za adaptaciju oglasa i profila se zavrsava sa sutrasnjim danom (6.06.) Bas kao sto @lokibg kaze, ne morate ukloniti te oglase, ali morate ih bar izmeniti i iz njih izbrisati slike sa neta ili kolaze koje sadrze slike sa neta...i ja sam par dana moje prepravljala. 🙄 Ma super sto postoji rok za adaptaciju oglasa. Postoji li negde rok za admine da odgovore na nagomilana pitanja clanova i na forumu, a i u priv. porukama... Sajt se rapidno pretvara u cistu komercijalu.
2021 06 05
Sajt će biti bar prepolovljen ukoliko obrišu sve “neispravne” oglase, jer manjina prati forum i poštuje pravila 🤣
2021 06 05
1 2 3