Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Slike sa neta totalno zabranjene???

> saskabg: > > MALAODSTILA: > > > Danijela234: > > > Drage članice, da li bi sada trebalo da obrišemo sa profila ranije oglase koje sadrže slike sa neta? Hvala! > > Rok za adaptaciju oglasa i profila se zavrsava sa sutrasnjim danom (6.06.) Bas kao sto @lokibg kaze, ne morate ukloniti te oglase, ali morate ih bar izmeniti i iz njih izbrisati slike sa neta ili kolaze koje sadrze slike sa neta...i ja sam par dana moje prepravljala. 🙄 > Ma super sto postoji rok za adaptaciju oglasa. Postoji li negde rok za admine da odgovore na nagomilana pitanja clanova i na forumu, a i u priv. porukama... Sajt se rapidno pretvara u cistu komercijalu. Bravo.. Nit više admina nit glupljih pravila..
2021 06 06
Zar nije danas D-day? I, desilo se nešto? Biće selektivno ako bude nešto uopšte. Tresla se gora, rodio se miš.
2021 06 06
> AppleRed: > Zar nije danas D-day? I, desilo se nešto? Biće selektivno ako bude nešto uopšte. Tresla se gora, rodio se miš. Vala, verovatnije je da ce gora da se porodi i rodi misa, nego da se admini oglase i daju neko objasnjenje, odgovor... :|
2021 06 06
> jelena2606: > Mada, ako nisu naglasili za link onda....Mislim ono sto nije zabranjrno,znaci da je dozvokjeno ;) Sredingerova pravila - istovremeno su dozvoljena i nedozvoljena dok se ne dokaze sta je od ta dva :') :') :')
2021 06 07
Tako je.bar smo mi u Srbiji profesionalci za rupe u zakonima/pravilima..Pa treba iskoristiti priliku ,:)
2021 06 07
> BobaAndVišnja: > > SvetlanaRadic: > > > jelena2606: > > > Mada, ako nisu naglasili za link onda....Mislim ono sto nije zabranjrno,znaci da je dozvokjeno ;) > > Sredingerova pravila - istovremeno su dozvoljena i nedozvoljena dok se ne dokaze sta je od ta dva :') :') :') > U ovom slučaju Šredingerova mačka, ili bolje rečeno kineski tigrovi, su komercijalni preprodavci aliex robe...
2021 06 07
Em sto je nebuloza em sto clanicama koje imaju po 1000 pratioca i ko zna koliko prodaja, nisu obrisali slike 😂
2021 06 09
Ovo je totalna glupost, najvise zbog toga sto mi koji nemamo mogucnost da slikamo dobrim delefonom ili profi kamerom, trika nema da nam boja artikla bude ista.. jedino priblizna. Ovo je def najveca glupost do sada
2021 06 14
1 2 3