Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Fleke od uraslih dlaka na nogama /POMOĆ!

Devojke, da li neka ima iskustva sa uklanjanjem fleka od uraslih dlaka? Već dva leta su mi noge u flekama od čačkanja.
2021 06 07
Nzm kako to da rešite, ali ako želite da sprečite urastanje, radite piling što češće.
2021 06 07
> LUCIFERCE: > Nzm kako to da rešite, ali ako želite da sprečite urastanje, radite piling što češće. Хвала на одговору, бар то сам већ почела да практикујем.
2021 06 07
> BobaAndVišnja: > > Sara_Marija: > > > LUCIFERCE: > > > Nzm kako to da rešite, ali ako želite da sprečite urastanje, radite piling što češće. > > Хвала на одговору, бар то сам већ почела да практикујем. > Meni su u otklanjanju fleka sa lica, smedje depigmentacije, pomogle kreme PHA. Ne AHA voćne kiseline jer ne smeju da se koriste leti, već kreme koje imaju PHA, koristila sam Neostrata bela tubica enlightening Face Cream 20 PHA. Prilično su skupe, ali sam ih naručivala kao uzorke po 10 komada free shipping sa ebay sajta i jedino mi je to pomoglo. Pokušajte domaći recept: samleven badem do praškastog stanja i malkice limunovog soka, dodaj vodu ako je isuviše gusto, to je recept maske Dr Tempt koji se više ne proizvodi ali mi je bio od veeeelike pomoći. I najvažnije, prekinite depilaciju da radite voskom toplim ili hladnim, pokušajte šećernom pastom, tako sam se ja rešila problema sa žeeeešćim urastanjem u bikini zoni. Bilo je baš gadno... ne bih da opisujem, ispoštovaću ljude sa slabijim stomacima. Pozdrav!
2021 06 07
> BobaAndVišnja: > > BobaAndVišnja: > > > Sara_Marija: > > > > LUCIFERCE: > > > > Nzm kako to da rešite, ali ako želite da sprečite urastanje, radite piling što češće. > > > Хвала на одговору, бар то сам већ почела да практикујем. > > Meni su u otklanjanju fleka sa lica, smedje depigmentacije, pomogle kreme PHA. Ne AHA voćne kiseline jer ne smeju da se koriste leti, već kreme koje imaju PHA, koristila sam Neostrata bela tubica enlightening Face Cream 20 PHA. Prilično su skupe, ali sam ih naručivala kao uzorke po 10 komada free shipping sa ebay sajta i jedino mi je to pomoglo. > Pokušajte domaći recept: samleven badem do praškastog stanja i malkice limunovog soka, dodaj vodu ako je isuviše gusto, to je recept maske Dr Tempt koji se više ne proizvodi ali mi je bio od veeeelike pomoći. > I najvažnije, prekinite depilaciju da radite voskom toplim ili hladnim, pokušajte šećernom pastom, tako sam se ja rešila problema sa žeeeešćim urastanjem u bikini zoni. Bilo je baš gadno... ne bih da opisujem, ispoštovaću ljude sa slabijim stomacima. Pozdrav! Хвала на одговору!Једно време сам радила шећерну пасту али ми се смучио цео тај процес док направим и улепим све живо и онда сам прршла на епилатор, од чега су, мислим, и почеле да ми урастају. :/
2021 06 09
Epilator je zlo
2021 06 10
Glikolni tonik, uz obavezan spf na delovima na kojima se koristi
2021 06 13
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/672ee83434e90074b89496f8fb3cbd67.jpg)
2021 06 13
Fleke dok su jos oziljci mozda Jomelopom E, ja ga koristim kad maltretiram bubuljice na licu da mi ne bi ostali oziljci. A imam suvo lice, inace.
2021 06 16