I ja se plašim kad ljudi preprodaju sekndhend jer nema šanse da verujem dok ne vidim 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Za neku torbicu, trenerku iz HIM-a, New Yourkera i tako nešto bla bla što od prilike znam kako je - super, ali profile gde vidim mahom samo sekndhend izbegavam iskreno 😬
Ne mogu da kažem da sam se nešto ekstremno prevarila ali i ne želim da se prevarim jer raspolažem sa svojim novcem pametno, odnosno ne rizikujem previše.
> Plavizmaj:
> Ja tražim mesecima brus kvalitetniji 80B, ali ne po ceni od 2000 dinara, i nema ništa...
> Šta se tripuju sa cenama nije mi jasno.
> A i preprodavci z seknhend prodavnica - ihaaaaa - pun ih je sajt.
> Plus su me prešli tri puta za ovo kratko vreme, pa sam baš povukla ručnu.
> Kad sam sve sabrala bila sam u minusu za 3000dinara, ne treba mi to.
I ja se plašim kad ljudi preprodaju sekndhend jer nema šanse da verujem dok ne vidim 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Za neku torbicu, trenerku iz HIM-a, New Yourkera i tako nešto bla bla što od prilike znam kako je - super, ali profile gde vidim mahom samo sekndhend izbegavam iskreno 😬
Ne mogu da kažem da sam se nešto ekstremno prevarila ali i ne želim da se prevarim jer raspolažem sa svojim novcem pametno, odnosno ne rizikujem previše.
> Plavizmaj:
> Ja tražim mesecima brus kvalitetniji 80B, ali ne po ceni od 2000 dinara, i nema ništa...
> Šta se tripuju sa cenama nije mi jasno.
> A i preprodavci z seknhend prodavnica - ihaaaaa - pun ih je sajt.
> Plus su me prešli tri puta za ovo kratko vreme, pa sam baš povukla ručnu.
> Kad sam sve sabrala bila sam u minusu za 3000dinara, ne treba mi to.