Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POMOC (POTREBAN SAVET, SLABA PRODAJA)

Ljudi bre dal ste realni da se svađate na forumu za odeću na temi gde devojka traži savet kako da poveća prodaju? Mislim uopšte što se svađate? Lik je očigledno neki dokoni provokator, nikom bitan, ni po čemu važan... Koji ovde generalno ne služi ničemu i praktično nema pravo glasa jer ni ne prodaje žensku odeću i na kraju krajeva boli me šta on misli o tome dal ja kupujem stvari od 150 dinara i dal sam soc.slučaj koji traži što jeftinije haha, on verovatno piše sa Balija i troši 1000E dnevno 🤭😊
2021 09 09
> SvetlanaRadic: > Pa ti ljudi koji prate nesto, valjda ce blagovremeno i da KUPE :') :') :') > ocekivala sam ovakav komentar hahahah, demagogija ko u naseg preśjednika Šta vama nije jasno, citirate jedno dokazujući drugo. Nigde nisu pomenuti ljudi koji kupuju za 150 dinara, već baš suprotno - oni koji ne kupuju ni za 150 dinara. Što se tiče poređenja, niste me mogli gore uvrediti.
2021 09 09
> VanaNaNaNa: > Ljudi bre dal ste realni da se svađate na forumu za odeću na temi gde devojka traži savet kako da poveća prodaju? > Mislim uopšte što se svađate? > Lik je očigledno neki dokoni provokator, nikom bitan, ni po čemu važan... Koji ovde generalno ne služi ničemu i praktično nema pravo glasa jer ni ne prodaje žensku odeću i na kraju krajeva boli me šta on misli o tome dal ja kupujem stvari od 150 dinara i dal sam soc.slučaj koji traži što jeftinije haha, on verovatno piše sa Balija i troši 1000E dnevno 🤭😊 Očigledno vas boli, pošto ste napisali ovakav komentar. Neverovatno kako vas je ova manipulatorka izludela.
2021 09 09
Ja ne bih da se svađam ali želim da mi budete psihoterapeut pošto vidim da imate kapaciteta da odgonetnete svašta 😊😬 > snikor: > > VanaNaNaNa: > > Ljudi bre dal ste realni da se svađate na forumu za odeću na temi gde devojka traži savet kako da poveća prodaju? > > Mislim uopšte što se svađate? > > Lik je očigledno neki dokoni provokator, nikom bitan, ni po čemu važan... Koji ovde generalno ne služi ničemu i praktično nema pravo glasa jer ni ne prodaje žensku odeću i na kraju krajeva boli me šta on misli o tome dal ja kupujem stvari od 150 dinara i dal sam soc.slučaj koji traži što jeftinije haha, on verovatno piše sa Balija i troši 1000E dnevno 🤭😊 > Očigledno vas boli, pošto ste napisali ovakav komentar.
2021 09 09
Ljudi koji prate te stvari uglavnom gledaju da uzmu odjednom vise stvari sa profila zbog cene postarine a drugi razlog jeste taj da su ljudi nepoverljivi i da misle cim je nesto jeftino toliko znaci da nesto nije u redu jer sam skoro dobila ovu poruku Cena jeste niska, pa samim tim možda ne mogu da očekujem ne znam šta, ali ipak ne bih da kupujem ako je oštećena. Na kraju je kupio i bio zadovoljan. Jednostavno ljudi su nepoverljivi. A ako cemo da dajemo dijagnoze jedni drugima pa evo da vam kazem ljudi koji vredjaju druge su uglavnom ljudi koji su nezadovoljni svojim zivotom tako da zao mi je sto ne volite sebe i svoj zivot pa morate da vredjate druge osobe kako bi se bolje osecali ali mislim da svoje frustracije lecite na pogresnom mestu. Toliko od mene ne bih se vise bavila vama :)
2021 09 09
Ja se ne svađam, samo mi je neverovatno koliko su ljudi spremni da "biraju strane" ne znajući uopšte o čemu se ovde radi.
2021 09 09
Ja bi platila seansu kod ovog gospodina 160 dinara/h. Častim!
2021 09 09
> bloodytears: > A ako cemo da dajemo dijagnoze jedni drugima pa evo da vam kazem ljudi koji vredjaju druge su uglavnom ljudi koji su nezadovoljni svojim zivotom tako da zao mi je sto ne volite sebe i svoj zivot pa morate da vredjate druge osobe kako bi se bolje osecali ali mislim da svoje frustracije lecite na pogresnom mestu. > Toliko od mene ne bih se vise bavila vama :) Na moju usputnu opasku o pasivno-agresivnim komentarima, odgovorili ste mi istim takvim komentarom. Što se tiče nepoverljivosti, za to postoje ocene prodavaca(u ovoj zemlji još od 2006-te).
2021 09 09
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f8cd3c509f45b050aedfadd787e6fd3b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/46d325d792437eb1ee59d26717041a1a.jpg) Eto,jedan gentleman za koga smo svi smeće i ne kupujemo ni za 150,00 rsd, xd, ubacuje se po temama i ovako piše. Zabrinjavajuće. :D :D
2021 09 09
Pa gospodin sa svojim ponudom ispunjava sve uslove komercijalne prodaje.
2021 09 09
Da komercijalna prodaja je zabranjena.
2021 09 09
Za početak komercijalna prodaja je na ovom sajtu zabranjena! Podelite prosečnu platu u Srbiji od 40 000 na 30 dana. Koliki je Vaš dnevni limit? Uzmite u obzir da dobar deo stanovništva nema svoj krov nad glavom i u obavezi je da od svoje plate izdvoji prvenstvo za to. Šta ostaje prosečnom građaninu sa prosečnom platom na kraju meseca? Da li su ti ljudi koji rade u pekari, na kiosku i slično plaćenim poslovima ludi? Da li su glupi, smeće, za šta ih smatrate? Šta njima preostaje sa tim platama nego da prate garderobu od 150 dinara? Sramota je da neko ko se na +50 roštilja 8h i vraća kući sa opekotinama dobije toliku platu na kraju meseca. Ne zaboravite da na takvim pozicijama rade i ljudi sa doktoratima. To što je trenutna situacija u Srbiji takva kakva jeste, ne znači da su stanovnici iste smeće, jer se bore da prežive.
2021 09 09
u nedogled otvaranje tema gde se žalimo kako niko ništa ne prodaje i da se uglavnom traže zamene
2021 09 09
> LUCIFERCE: > Za početak komercijalna prodaja je na ovom sajtu zabranjena! Podelite prosečnu platu u Srbiji od 40 000 na 30 dana. Koliki je Vaš dnevni limit? Uzmite u obzir da dobar deo stanovništva nema svoj krov nad glavom i u obavezi je da od svoje plate izdvoji prvenstvo za to. Šta ostaje prosečnom građaninu sa prosečnom platom na kraju meseca? Da li su ti ljudi koji rade u pekari, na kiosku i slično plaćenim poslovima ludi? Da li su glupi, smeće, za šta ih smatrate? Šta njima preostaje sa tim platama nego da prate garderobu od 150 dinara? Sramota je da neko ko se na +50 roštilja 8h i vraća kući sa opekotinama dobije toliku platu na kraju meseca. Ne zaboravite da na takvim pozicijama rade i ljudi sa doktoratima. To što je trenutna situacija u Srbiji takva kakva jeste, ne znači da su stanovnici iste smeće, jer se bore da prežive. Za početak, o komercijalnoj prodaji nemojte govoriti vi - koji na profilu prodajete plemenite metale(za šta bi trebali da imate posebnu dozvolu), a za kraj, nemojte pričati o malom čoveku i kako vam je mnogo 150 dinara - dok prodajete polovne gumene čizme za 6000 dinara. Bljutavo je i licemerno.
2021 09 09
> stormingheaven: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f8cd3c509f45b050aedfadd787e6fd3b.jpg) > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/46d325d792437eb1ee59d26717041a1a.jpg) > Eto,jedan gentleman za koga smo svi smeće i ne kupujemo ni za 150,00 rsd, xd, ubacuje se po temama i ovako piše. Zabrinjavajuće. :D :D Onaj ko je nekoliko puta prevario ljude - naziva se prevarantom. Neverovatno da ste toliko "pukli" što ste ispali smešni na drugoj temi, da me proganjate sa novootvorenog duplog profila. Ponašate se kao psiho.
2021 09 09