Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postexpres

> jelena2606: > To vec duze vreme traje.Ali to nema veze sa tim da ne stize ni poruka,a da se ne ostavi ni ceduljica Za auto poruku iskreno ne znam kako tacno funkcionise, a za papiric je kriv postar koji verovatno nije ni stigao do Vaseg reona. Mi u Merkatoru imamo 4 saltera, u Telekomu 6 pa opet rade 2 saltera i to za sve, eventualno dodatno nekad bude tu jos jedna radnica da sredjuje papire - a nekad cak ni to, nego ove dve sto rade stranke moraju naizmenicno izmedju pauza. Zato sad dolazi do daljeg pucanja i jos goreg rada
2021 10 20
Ne salju kuriri poruke.To valjda ide iz centrale...Mene moji kuriri posto ih znam zovu telefonom,tako da do sada nisam imala probleme.Ali evo gore sta clanice kazu da im se desavalo.Medjutim i njih su poceli da prebacuju u druge reone,sada imam nekog salabajzera ,:)
2021 10 20
Ma znam da postari ne salju, nego sam mislila ili iz zaduzene poste ili iz centrale salju. Ne znam ko je tu sta za**bao
2021 10 20
Poruke stižu iz centrale automatski kad im se očita kod.
2021 10 20
Meni je sad operat. P. Expresa rekla da će novac na račun leći za 2-5 dana.. Članica je paket preuzela uredno , i platila kuriru.. Ja je pitam od kad je ta novina??? Žena reče oduvek..🤔😎😂 Biće da sam poludela.. O čemu ona priča nemam pojma..
2021 10 20
> MiciZara: > Ja je pitam od kad je ta novina??? > Žena reče oduvek..🤔😎😂 > Biće da sam poludela.. Uh, ovo me podseti. Jednom "adresa nije pronađena" pa mi se paket vratio odmah sutradan!! Na moje pitanje zar ne stoji u pošti bar pet dana tokom kojih kupac može da preuzme i zar nije tako od kad je sveta, veka i post ekspresa, dobila sam odgovor: Pa ne mora da znači. Toliko.
2021 10 21
Kada smo kod novina ili vec "poznatih"momenata.Clanica mi je trazila da naglasim da preuzima u posti,postoji neki naziv za to.Kada sam to u posti kazala receno mi je da takva opcija nije moguca,da ce svakako da nose na adresu,pa onda ako nije tu tek onda moze da preuzme u posti.
2021 10 21
> jelena2606: > Kada smo kod novina ili vec "poznatih"momenata.Clanica mi je trazila da naglasim da preuzima u posti,postoji neki naziv za to.Kada sam to u posti kazala receno mi je da takva opcija nije moguca,da ce svakako da nose na adresu,pa onda ako nije tu tek onda moze da preuzme u posti. Postoji, post restant.
2021 10 21
> AppleRed: > > jelena2606: > > Kada smo kod novina ili vec "poznatih"momenata.Clanica mi je trazila da naglasim da preuzima u posti,postoji neki naziv za to.Kada sam to u posti kazala receno mi je da takva opcija nije moguca,da ce svakako da nose na adresu,pa onda ako nije tu tek onda moze da preuzme u posti. > Postoji, post restant. Pa znam.Ovde sam to citala vise puta,a i clanica je trazila post restant.Ali u posti mi rece da ne postoji.Kada sam objasnjavala clanici da su mi rekli da ne moze,bila sam ubedjena da je mislila da lazem
2021 10 21
kako volim te pametnjakoviće iz pošte, nema ne postoji kraj tačka provalija!!!!!!!! meni se više puta dešavalo da kažu za moju ulicu da ne postoji i proizvoljno stave neko okolno selo ulica istog naziva i onda moram da zovem da mi preusmere pošiljku, ali oni ubeđuju da je to tako, a da paradoks bude veći, pošta se nalazi u mojoj ulici, komentara bez....
2021 10 21
Uvek narucujem sa isporukom u Posti - Post Restant. Prvo, ne cekam kurira kad ce dostaviti, nego odem sama u vreme koje mi odgovara. Drugo, tako adresovane posiljke se cuvaju 30 dana, a ne 5.
2021 10 21
> Majda87: > Uvek narucujem sa isporukom u Posti - Post Restant. Prvo, ne cekam kurira kad ce dostaviti, nego odem sama u vreme koje mi odgovara. Drugo, tako adresovane posiljke se cuvaju 30 dana, a ne 5. Pa clanica koja je meni trazila post restant je objasnila,upravo nesto slicno,tipa nije u to vreme kuci,ne moze da preuzima i onda joj svi tako salju.Ja sam bila izgleda jedina, koja joj je rekla, da su mi rekli da to ne moze..Bilo mi je uzasno neprijatno jer zaista je ispalo kao da me je bolelo uvo i da lazem,a natezala sam se u posti dobrih petnestak minuta sa zenom na prijemu posiljke,
2021 10 21
Post restant nema svaka posta, npr posta kod Telekoma ne nudi, ali posta na Vozdovcu i u General Zdanovoj da Kako sam razumela, to zavisi od mogucnosti same poste da skladisti takve posiljke Ukoliko vasa posta ne moze, trebalo bi da vam paket zavrsi u najblizoj posti koja to moze, samo cete morati po nju Isto, desilo mi se da su nekoj devojci u manjoj sredini rekli u posti da tako nesto ne postoji, dal su neinformisani ili im nije stalo, nesto od ta dva 😒 Ako se dobro secam, placala sam tu uslugu isto, kao i lezarinu
2021 10 21
> jelena2606: > Pa clanica koja je meni trazila post restant je objasnila,upravo nesto slicno,tipa nije u to vreme kuci,ne moze da preuzima i onda joj svi tako salju.Ja sam bila izgleda jedina, koja joj je rekla, da su mi rekli da to ne moze..Bilo mi je uzasno neprijatno jer zaista je ispalo kao da me je bolelo uvo i da lazem,a natezala sam se u posti dobrih petnestak minuta sa zenom na prijemu posiljke, Sledeci put pokazite sliku zaposlenoj. Kad vec ne zna - obavestite je. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0cda8b25f3f60be3eedb368c964ec91c.jpg)
2021 10 21
> _tanja_: > Post restant nema svaka posta, npr posta kod Telekoma ne nudi, ali posta na Vozdovcu i u General Zdanovoj da > Kako sam razumela, to zavisi od mogucnosti same poste da skladisti takve posiljke > Ukoliko vasa posta ne moze, trebalo bi da vam paket zavrsi u najblizoj posti koja to moze, samo cete morati po nju > Isto, desilo mi se da su nekoj devojci u manjoj sredini rekli u posti da tako nesto ne postoji, dal su neinformisani ili im nije stalo, nesto od ta dva 😒 > Ako se dobro secam, placala sam tu uslugu isto, kao i lezarinu U ovom slucaju mi je clanica naglasila da stalno tako prima pakete, ne verujem da bi lagala,mislim nema ni potrebe.Definitivno neznanje radnice ili bezobrazluk.
2021 10 21