Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postexpres

Svakako… ne bi bilo prvi put da neko ne zna sta mu je posao = da pruzi uslugu 🤨 Isto mi se desilo, i zbog toga mi je posiljka stigla na adresu u takvoj situaciji
2021 10 21
Iskrena da budem, ja kurira nikad ne zakazujem da dolazi na moju adresu da preuzme paket koji bi trebalo da posaljem. Cak mi je i zadovoljstvo da odem do poste bar jednom nedeljno, a obicno subotom, i da predam ako imam nesto za slanje. Kod kuce samo lepo upakujem, imam i njihove PE kese i onda je ostalo na njima, da unesu adrese, ali uvek kada mi daju potvrdu, odmah proverim da li su uneli dobro podatke. U cilju da izbegnem bilo kakvo dalje uplitanje sa postanskim sluzbenicima. A da su postali malo drskiji, jesu. Ali, posao je posao. 🤗🤗🤗
2021 10 23
Od 1.novembra poskupljuje postarina u posti, tako da cemo svi da se češemo... Kakvi god da su bili, bili su najjeftiniji.
2021 10 23
Vec mesec dana kad zovem postekspres kurirsku sluzbu cekam vise od pola sata... Posto je tako vec mesec dana, za to vreme krenem da ljustim luk, sargarepu, makar spremim deo rucka 🤣
2021 10 23
Vec mesec dana kad zovem postekspres kurirsku sluzbu cekam vise od pola sata... Posto je tako vec mesec dana, za to vreme krenem da ljustim luk, sargarepu, makar spremim deo rucka 🤣
2021 10 23
> ninic5: > Od 1.novembra poskupljuje postarina u posti, tako da cemo svi da se češemo... Kakvi god da su bili, bili su najjeftiniji. Da to je bilo u vec dve teme,sve smo mislili da vrv nece bas biti tako.Inace ako stvarno bude,onda ce samo ici one skuplje stvari koje su zaista duplo jeftinije nego u radnji i neki retki i trendaski komadi.Jer se zaista nece isplatiti kupovina
2021 10 23
Svud su porasle cene, svakako im se ispalti bilo sta da kupe ovde i vise stvari... Evo ja mogu licno za Novi Beograd. Po dogovoru sve.
2021 10 23
> ninic5: > Svud su porasle cene, svakako im se ispalti bilo sta da kupe ovde i vise stvari... > Evo ja mogu licno za Novi Beograd. Po dogovoru sve. Pa ne isplati se.Ako neko prodaje rolku kao novu pamucnu za npr 100 din,a postarina bude 400.To je cena kao u radnji maltene.Sto bi bilo ko kupovao ovde.E ako kupi vise komada za 100 kinti od jedne clanice onda je isplativo...A to kupovina vise komada se retko i desava.
2021 10 23
Gde ima tako jeftinih stvari u BGu? A da je butik u pitanju. Skoro sam u D.sitiju bila, retko sta moze normalno da se nadje,a cene nisu ispod 1000din. Sem majica na bretele koje su po 400/500.
2021 10 23
Nisam skoro iskreno bila u Waikikiju ali tamo ima bas jeftinih stvari,ono sto sam videla kada sam bila poslednji put.Inace tamo uzimamo donji ves klicu i zaista je odnos cena kvalitet odlican.Prosle godina na snizenju su rolke dzemperi,bili 1000 din.Po pijacama postoji turska roba po tezgma,koja nije skupa a prilicno dobrog kvaliteta..Pricam o basic stvarima pamucnim..rolke majice pidzame...U h&m ,kada krenu popusti,pa cak i u Zari kada su popusti...Devojka je ovde okacila da je u Zari kupila kupaci i to neki poprilicno zanimljiv za 500 kinti...
2021 10 24
Koja pijaca? :D Ja sam relativno skoro dosla u Bg, pa me zato i zanima gde ima jeftinijih stvari...
2021 10 24
Na svakoj.Mislilm ima svega ali ja npr na Zelenjaku na pijaci kupujem Happy Socks carape za 150 din.,bas kvalitetne..A po meni je Waikiki dosta povoljen,ne znam kakav je kvalitet za odrasle nisam kupovala za sebe ali za taj novac sasvim pristojan..Decije stvari,pidzame donji ves,majice...odlican,skoro pa neunistiv ,:)
2021 10 24
Vazi, hvala ti...
2021 10 26
1 2 3