Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Post expres poskuljuje od 1.11

Ovo je novi cenovnik koji ce vaziti od 1 novembra, ovo je starsno koliko su podigli cene, ako se preda kuriru bice ove cene a ana salteru ce biti sve jeftinije za 100 dinara , svakako je preskupo: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/afe452c0cf0b89c330f1caf64dc12659.jpg)
2021 10 25
do pola kg 400 din 0.5-2 kg 500 din 2-5 kg 600 din 5-10 kg 800 din 10-20 kg 1100 din Nema vise opcije do 12 h, samo do 19 h i ako se preda na salteru , od ovih cifri je jeftinije za 100 din sve.Ovo su naravno cene ako se ne salje pouzecem , a ako ima otkup onda je mnogo skuplje i od ovih cena, Strasno
2021 10 25
Skandalozne cene, ako racunamo da nema otkup i da se predaje na salteru opet je to 300din najjeftinija postarina, sto je opet 100din skuplje nego sad. Katastrofa
2021 10 25
Ja sam lepo rekla da ce mnoge stvari postati neisplative.za kupovinu ovde,sem ako nije licno preuzimanje i neke skuplje ili retke stvari koje su u ovde duplo jeftinije nego u radnji.Kod mene u posti od kako je korona je uzasna guzva i cekanja napolju,vise uopste ne idem a kada je otkup pouzecem trazim postanskom uputnicom da mi donesu novac na kucu.A uplacujem u menjacnici,sve racune.
2021 10 25
Pa ja mislim da su zato i poskupeli usluge, po ovoj logici cenovnika; da bi postar imao manje posla sa preuzimanjem paketa za slanje i licnim vracanjem novca. Nema ih ionako dovoljno
2021 10 25
Ne verujem,mogli su da zaposle vise radnika.Realno Postexpres bas ima posla.Mislim ne deluje mi da rade na gubitku.,pa im treba poskupljenje..
2021 10 25
Pa nece da zaposle vise radnika, u tome je fora. Da se nakradu jos vise preko naseg novcanika i njihove grbace, bas pre neki dan u nekoj temi sam pisala iskustvo mog postara iz kraja i skroz se poklapa ova situacija sa tom pricom
2021 10 25
> SvetlanaRadic: > Pa nece da zaposle vise radnika, u tome je fora. Da se nakradu jos vise preko naseg novcanika i njihove grbace Pa da...Ali mislim da ce opasati prodaja nazalost.Uglavnom nikada nisam gledala postarinu jer sam i sa postarinom u kupovinama bila na dobitku,mislim cene su mi odgovarale.Medjutim u poslednjih par dana sam nakupovala bas dosta stvari,na raznim KP sajtovima i ovde..Super sam prosla ali mi je postarina za sve te premete ispala 1600 din, a u BG sam uspela da dogovorim licna.Nije mi bas bilo pravo za 1600 kinti postarine.Mogla sam da kupim jos neku super krpicu ili krpice za te pare.Ali opet sam i pored toga prosla holivudski.Sa ovom povecanom postarinom,tesko da ce mi se isplatiti vise kupovina
2021 10 25
To stoji... Proverila sam i privatne kurirske sluzbe, i njima je od 290-330 dinara postarina za pakete do 0.5kg tako da mu dodje na isto
2021 10 25
Jeste mada,dosta trgovaca ima neki ugovor recimo sa AKS-om ili drugim,posto cesto salju,pa onda postarina bude jeftinija i od Postexpresa...A na Limundu vidim da su napravili neki ugovor cini mi se sa BEX gde je postarina 240 din...Tako da ce postexpres vrv izgubiti klijente.
2021 10 25
Kažem ja da je cilj da neko jeftino kupi sebi PE kao i mnoge druge firme, daleko ispod tržišne vrednosti. To nam radi država decenijama. Potrošili sav nepostojeći novac iz državne kase i treba da se zakrpi rupa. Plus, neko će da super prođe od 'rodbine'.
2021 10 25
> jelena2606: > na Limundu vidim da su napravili neki ugovor cini mi se sa BEX gde je postarina 240 din...Tako da ce postexpres vrv izgubiti klijente. Jeste, sa City-jem... to im je dobra fora
2021 10 25
> AppleRed: > Kažem ja da je cilj da neko jeftino kupi sebi PE kao i mnoge druge firme, daleko ispod tržišne vrednosti. To nam radi država decenijama. Potrošili sav nepostojeći novac iz državne kase i treba da se zakrpi rupa. Plus, neko će da super prođe od 'rodbine'. Tacno Apple.Nema smisla uopste.PE radi najbolje od svih,sigurna sam da nisu na gubitku..Ovo je namerno neka muljacina
2021 10 25
> SvetlanaRadic: > > jelena2606: > > na Limundu vidim da su napravili neki ugovor cini mi se sa BEX gde je postarina 240 din...Tako da ce postexpres vrv izgubiti klijente. > Jeste, sa City-jem... to im je dobra fora Pa da.I svi ce da predju na njega,logicno..
2021 10 25
Pa dobro,za sve su cene sada podignute,necemo propasti za tih 100din gore dole...vremenom se ljudi naviknu...
2021 10 25
1 2 3 4