Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Post expres poskuljuje od 1.11

Jedino sto je prednost poste jer mogu paketi da se preuzmu u narednih 5 dana, a vecina nas ima postu u komšiluku. A cene su svakako skandalozne.
2021 10 25
Nije 100 din vise nego 200 , pre je ptt bio do pola kg 200 din, sada ce biti 400 din.Jedino ako se bude islo da se salje na salteru bice 300 din a preko kurira 400 din.Previse je. Posiljke od 0,5 do 2 kg su bile 250 din, sada ce biti 500 din ako kurir dolazi a ako se salje iz poste bice 400 din. Preskupo je po meni
2021 10 25
Preterano skupo po mom mišljenju, pogotovo za mene, gde postar i ne donosi pakete na kucnu adresu, vec ja idem do poste koja je u susednom selu, naravno pesaka, bukvalno strasno... 🥺🥺
2021 10 25
> leptirica: > Nije 100 din vise nego 200 , pre je ptt bio do pola kg 200 din, sada ce biti 400 din.Jedino ako se bude islo da se salje na salteru bice 300 din a preko kurira 400 din.Previse je. > Posiljke od 0,5 do 2 kg su bile 250 din, sada ce biti 500 din ako kurir dolazi a ako se salje iz poste bice 400 din. Preskupo je po meni Ne znam za ostale, ali lično već gotovo 10 godina iz pošte šaljem, koliko sam upoznata što sa redovima u pošti, što iz pisanih iskustava ljudi većina radi isto, jer je glavna prednost upravo to u odnosu na druge kur. službe, da ne čekam po ceo dan kurira na adresi, jer ko radi i ima drugih obaveza skokne do pošte onda kada može. Nije da mora da se šalje iz fotelje. Nije da mora ni da se plaća pouzećem ili prima novac postnetom ili na noge, prosto je nestvarno da ljudi nemaju el. plaćanje 2021. godine ili neko njima blizak, a isto tako ni prijem novca na tekući. Plaćanje pouzećem i slanje iz fotelje su luksuz i kao takve moraju da koštaju, alternative postoje ko želi, a ni kod drugih kurira nije povoljnije niti jednostavnije slanje. Tih 100 din popusta nije zanemarljivo i bitno menja stvari, pa je i iz mog ugla cena 300 a ne 400, i ako se da mini popust, uz uplatu na TR kupac ni ne primeti. Imate uvek i preporučeno, ako se radi o sitnim stvarima. Nije sve tako crno, prilagođavanje je nužno svima i malo realnosti. Kupovina i prodaja na sajtu ionako već odavno nije ista i ima svoje veće, dublje probleme koji se ne mogu jednostavno premostiti popustom od 100 ili 150 din.
2021 10 25
Skupo jeste, ali kurira u PE nema dovoljno, mizerne su im plate, menjaju se stalno i preopterećeni su posebno od korone, jer je šefova pun kofer a izvršioca nema kao i svuda, a korisnici beskrajno razmaženi neralno povoljnim cenama koje najvećim delom svale na kupca i došlo je do ovoga. Jedino šta je osetno skuplje jeste zapravo cena paketa između 0,5 kg-2 kg, za 150 din i sa popustom od 100. Ali opet tu se radi ili o kupovini više predmeta ili težim stvarima pa svaki prodavac uglavnom može za tih 150 din da spusti cenu. I činjenica je da kupovina majica i sličnih sitnica više neće biti tako isplativa. Ovo što se piše sa Limundo, e pa tamo postoji provizija za prodavca, pa i ne izađe na kraju 240 rsd, pouzeće svakako diže cenu, pri tome nema opcije da se podigne paket u narednih 5 dana i to skoro niko ne koristi i zbog načina slanja i preuzimanja, osim profesionalnih prodavaca, domaćica i nezaposlenih, Limundo je i inače već par godina skoro mrtav, pa to neće zaživeti sigurno kada do sada nije.
2021 10 25
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3b73ca7935b1f07d5b04210836736ed5.jpg) Stranica sa koje porucujem je ovo objavila
2021 10 25
Pa lepo rece,blizu je 1.pa cemo videti...Zaista se nadam da ce ostati ovaj dosadasnji cenovnik
2021 10 25
Ja iskreno ne mislim da je ovo neistina (mada bih volela da jeste ) jer je objavljeno u sluzbenom glasniku o poskupljenju ali sto kaze Jelena ,blizu je 1. pa cemo videti
2021 10 25
Znala sam ,užasna novost ,iovako slabo prodaja ide, samo jos ovo nam fali..
2021 10 25
Isla sam danas da pošaljem pakete u postu i rekao mi je radnik na šalteru da poskupljuje definitivno od 1og +150din
2021 10 25
Poskupljunu, juče dobio tu informaciju šef pošte gde mi muž radi. Da li je neko probao D express kutije na NiS pumpama? Meni baš na 50m od stana ali i oni su skupi. Jedino mogu da dignem paket kad ja želim.
2021 10 26
> AppleRed: > Poskupljunu, juče dobio tu informaciju šef pošte gde mi muž radi. > Da li je neko probao D express kutije na NiS pumpama? Meni baš na 50m od stana ali i oni su skupi. Jedino mogu da dignem paket kad ja želim. Ja sam jednom odabrala tu opciju da mi ostave na pumpi da podignem i neću skoro. 😂 Koliko se sećam imaš oko 24h da podigneš paket od kako ga ostave tamo. Tačnije dan i po je rok valjda, meni je stigao 23. u mesecu, a imala sam rok da ga podignem do 24. do 20h.
2021 10 26
> Ana2018: > > AppleRed: > > Poskupljunu, juče dobio tu informaciju šef pošte gde mi muž radi. > > Da li je neko probao D express kutije na NiS pumpama? Meni baš na 50m od stana ali i oni su skupi. Jedino mogu da dignem paket kad ja želim. > Ja sam jednom odabrala tu opciju da mi ostave na pumpi da podignem i neću skoro. 😂 Koliko se sećam imaš oko 24h da podigneš paket od kako ga ostave tamo. > Tačnije dan i po je rok valjda, meni je stigao 23. u mesecu, a imala sam rok da ga podignem do 24. do 20h. A koja je cena?
2021 10 26
> jelena2606: > > Ana2018: > > > AppleRed: > > > Poskupljunu, juče dobio tu informaciju šef pošte gde mi muž radi. > > > Da li je neko probao D express kutije na NiS pumpama? Meni baš na 50m od stana ali i oni su skupi. Jedino mogu da dignem paket kad ja želim. > > Ja sam jednom odabrala tu opciju da mi ostave na pumpi da podignem i neću skoro. 😂 Koliko se sećam imaš oko 24h da podigneš paket od kako ga ostave tamo. > > Tačnije dan i po je rok valjda, meni je stigao 23. u mesecu, a imala sam rok da ga podignem do 24. do 20h. > A koja je cena? Što se tiče cene ništa nisam platila jer sam naručivala nešto iz Piste, a kod njih je besplatna dostava.
2021 10 26
Ja sam i do sada, u poslednje dve godine, retko kada platila poštarinu 200-250 dinara. Uglavnom je to 400-500 dinara, bez obzira da li ima ili nema otkup, i plus uglavnom moram sama da odem po paket ili novac, jer su postari toliko bezobrazni da ne donesu po dva, tri dana. Ali ja uredno platim, kao da su doneli... Ovo je pljačkanje.
2021 10 26